Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

tatlım bu ay herhangı bır tedavı veya kur uyguladınmı?

kuşum eşim bu ay spermiogram yaptırdı ve sonuç bizi çok üzmüştü herşey normal fakat sayı sadece 6 milyondu. ben tamamen ümidimi kesmistim anlıcağın. sonucu aldığımız hafta çatlama haftamdı.22 ekimde keçiboynuzu pekmezi ve ballı polenli arı sütü yedirmeye başladım eşime sabah akşam. sperm sayısını arttırmak için. bu ayda hiç ümidim yoktu gebelik aklıma bile gelmedi..anladım ki gerçekten psikolojik takıntım yüzünden gebe kalamıyomuşum.Rabbim izin verdi bize de nasip etti.bu sabah hem ağladım hem de defalarca teste baktım.

kuşum eşim bu ay spermiogram yaptırdı ve sonuç bizi çok üzmüştü herşey normal fakat sayı sadece 6 milyondu. ben tamamen ümidimi kesmistim anlıcağın. sonucu aldığımız hafta çatlama haftamdı.22 ekimde keçiboynuzu pekmezi ve ballı polenli arı sütü yedirmeye başladım eşime sabah akşam. sperm sayısını arttırmak için. bu ayda hiç ümidim yoktu gebelik aklıma bile gelmedi..anladım ki gerçekten psikolojik takıntım yüzünden gebe kalamıyomuşum.Rabbim izin verdi bize de nasip etti.bu sabah hem ağladım hem de defalarca teste baktım.

canım neler hıssettıgını tahmın edebılıyorum bende cıft cızgı gorsem bende aglarım:43::43:ama bence kürlerinde etkısı olmustur.aslında hersey bahane vaktı gelınce oluyor..yeterkı rabbım ıstesın

canım neler hıssettıgını tahmın edebılıyorum bende cıft cızgı gorsem bende aglarım:43::43:ama bence kürlerinde etkısı olmustur.aslında hersey bahane vaktı gelınce oluyor..yeterkı rabbım ıstesın

aynen öyle canım benim. rabbim istedi.hamd olsun. kürlere başladığımızda çatlama dönemim bitmişti yada başladığımız gün falan son gündü ilk günde faydası olduğunu düşünmüyorum. bu kürler sperm sayısını arttırmada çok etkili ama 2 - 3 ayda falan sonuç farkediliyo..yani dediğin gibi canım. Herşeyin bir vakti var demekki..hepinizden bu müjdeli haberi sırayla alıcaz ben bütün kalbimle hissediyorum inşallah.

kızlarrr mrbalarr bende bebek sahibi olmak istiyorum şimdi benim bu ay şöle bir durumum oldu :
benim adetim bir gün geçikmeli geldi ve ayın 1de başladı ayın 2de bitti arada bir gün hiç kan falan gelmedi 4.gün akşam çok az kan geldi gitti normalde 6 gün sürer bu dönemim bu arada kasık ağrım bel ağrım ve arada başdömem oluyodu bu sabah test yaptım üstüne görme falandır die negatif çıktı ama bugün alışverişte gene başım döndü bu sefer yer kaydı altımdan teyseme tutundum toparladım fenaydı bel ağrımda arttı göğüsleriminde yanları batıyo öğrenmek isteidğim eğer hamileysem şimdi kan yaptırsam belli olurmu üstüne görmede hemen testde çıkyıomu anlamadım buna benzerr olay yaşayn varmıı :26::26::26::26:

aynen öyle canım benim. rabbim istedi.hamd olsun. kürlere başladığımızda çatlama dönemim bitmişti yada başladığımız gün falan son gündü ilk günde faydası olduğunu düşünmüyorum. bu kürler sperm sayısını arttırmada çok etkili ama 2 - 3 ayda falan sonuç farkediliyo..yani dediğin gibi canım. Herşeyin bir vakti var demekki..hepinizden bu müjdeli haberi sırayla alıcaz ben bütün kalbimle hissediyorum inşallah.

herşey bahane tatlımm allah ol dedi oldu maşallahh.sen çok umutsuzum demiştin.ve sana hediyeni gönderdi.:nazar:
sıra bizdeeeee.haydi kızlarrr okulaaaa.:1:

amın canım ınsallah rabbım ısteyen herkese en kısa zamnda nasıb eder..hoscakal allaha emanet ol

canlarımmm bende kaçıyorumm tekrar bayramınızı kutlarım küçüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden öperim.:1:
şeker tadında bir bayram dilerim.çok çikolata et yemeyin kiloları almayın ona göre.bayram sonu hepinizi tartıcam.:1:

canlarımmm bende kaçıyorumm tekrar bayramınızı kutlarım küçüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden öperim.:1:
şeker tadında bir bayram dilerim.çok çikolata et yemeyin kiloları almayın ona göre.bayram sonu hepinizi tartıcam.:1:

gule gule canım hoşcakal sanada ıyı bayramlar:3::3::3:

çıkmam gerekiyorum kızlarr,hepinize hayırlı mutlu bayramlar diliyorum,sizleri Allah için çok seviyorum,kendinize iyi bakın,herşey çoookk güzel olacakkk,çok çok öpüyorum sizleri,hayırlı akşamlar..:54:
hiraaa canım gelmişsin sana rastlayamadım ama lütfen yine gel bizleri unutmamak adına.. bizlerde seni seviyoruz allaha emanet ol,hayırı bayramlar..

saree tebrikler sanada:nazar:
ben bişeyi merak ettim,hani umudumu kesmiştim dedinya,
peki birliktelik olduktan sonra hemen kalkmama vs.
bunları yaptın mı?
yoksa hiç aklına bile gelmedi mi?
bende bazen yoksaydığım zamanlarda,
yinede biliyorumya tahmini çatlama günümü
mutlaka hemen yataktan kalkmam. ne kadar olmasada hep bir umut var çünkü yürekte..

selam kızlar...hepiniiz çok özledim ve merak ediyorum.ama internette ve pc de sorun var giremedim çok...bu ay bat 15 yada 16 kasım.ama eğer bebiş yoksa umutları 2 ay sonraya kalıyo çünkü 1 ay şehir dışında görevliyim... :-(

ateş tablom 386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bu arada herkese iyi bayramlar...

selam kızlar...hepiniiz çok özledim ve merak ediyorum.ama internette ve pc de sorun var giremedim çok...bu ay bat 15 yada 16 kasım.ama eğer bebiş yoksa umutları 2 ay sonraya kalıyo çünkü 1 ay şehir dışında görevliyim... :-(

ateş tablom 386464 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bu arada herkese iyi bayramlar...

canım tablon şimdilik çok güzel.inşallah hiç düşmeden devam eder ve sonu bebiş olur.
ama olmazsa da üzülme senin için bu tatil çok faydalı olur.stresten kurtulursun.
hakkında hayırlısı olsun canım.iyi yolculuklar.

iyi bayramlar baharcım,listeyi düzenleyebilirsen,benide 7 aralık olarak değiştirebilirsin.
neler yapıyosun?

iyi bayramlar baharcım,listeyi düzenleyebilirsen,benide 7 aralık olarak değiştirebilirsin.
neler yapıyosun?

iyi bayramlar tatlım listeyi bebiş düzenliyor.gelince yazar canım.demek sonunda regl oldun.inşallah bu son olsun.hakkında hayırlısı olsun.
ben bayram gezmelerini sevmiyorum genelde evde olmayı tercih ederim.ama bu seferde eve misafir geliyor onları ağırlıyorum.bayram bitsin diye bekliyorum.:1:

iyi bayramlar tatlım listeyi bebiş düzenliyor.gelince yazar canım.demek sonunda regl oldun.inşallah bu son olsun.hakkında hayırlısı olsun.
ben bayram gezmelerini sevmiyorum genelde evde olmayı tercih ederim.ama bu seferde eve misafir geliyor onları ağırlıyorum.bayram bitsin diye bekliyorum.:1:

hemde baya bi oluyorum ama bırakayımda olsun dimi:))
bende gezmelere bayılıyorum ama eşim sevmiyor
diyorum hadi kalk gidelim bayram bitsin gidersin sen diyor:)
küçük olduğumuzdan kimselerde gelmiyor bize:)
ama havaa çookk güzeeellll bugün kesin gidicem biryerlere .. ;)
diğer kızlar nerelerde neler eder acabaaa

İSİM_________BAT_______DURUM

Beloved11__________19Ağustos___________HAMİLEEE:nazar::emir_bebek:(kızımız yolda)
Passifflora___________12 Ağustos____________HAMİLEEE:nazar::emir_bebek:(oğlumuz yolda)
Ferdat85______________11 Ekim___________HAMİLEEEE:nazar::emir_bebek:
Cardelenss____________21Ekim___________HAMİLEEE:nazar::emir_bebek:
Bakale________________21 Ekim__________HAMİLEEE:nazar::emir_bebek:
sare88_______________4 Kasım_____________HAMİLEEE:nazar::emir_bebek:

Masumiyet_____________12 Kasım__________Beklemede
Naz034________________15 Kasım_________Beklemede
sewinncc_______________18 Kasım_________Beklemede
Nisbhr_________________26 Kasım_________Beklemede
hayal114_______________27 Kasım_________Beklemede
pourqua________________30 Kasım________Beklemede
Bebisimolsun____________1 Aralık__________Beklemede
Mahrum________________1 Aralık__________Beklemede
Tondora________________7 Aralık__________Beklemede
mysea___________________?______________Beklemede

:nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
hemde baya bi oluyorum ama bırakayımda olsun dimi:))
bende gezmelere bayılıyorum ama eşim sevmiyor
diyorum hadi kalk gidelim bayram bitsin gidersin sen diyor:)
küçük olduğumuzdan kimselerde gelmiyor bize:)
ama havaa çookk güzeeellll bugün kesin gidicem biryerlere .. ;)
diğer kızlar nerelerde neler eder acabaaa

olmak olamamaktan iyidir canım.

Back
X