Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

günaydın kızlarr canım geçmiş olsun diş ağrısı zor ya..şimdilik yeni haber yok ama olacak inşallah senin çalışmalar başladımı?

evet tatlım ama şükür gecti işte özledim yaaa sizleri:16:evet başladı canım bir heyecan bir umut sorma ama yumurtlama asıl bugün başlıyo 20 si ovulasyon günü işte 19-20 asıl önemli günlerrrrrr:17:inşallah rabbim hepimize :26:versin sende nasıl durumlar halvete başladınmı sende??:1:

selam ferdatcım.evet bu ara pek sessiz topik ama hayra alamet diye düşünüyorum.
bizim kızlar çalışmaktan buralara uğrayamıyor bu ay bol bomba patlar gibi geliyor bana.
benim adetime 5gün kaldı ama ateşim düştü geliyor.neyse hayırlısı olsun bu ay senin dediğin hapı alıcam.
sen nasılsın cnm sen de durumlar ne.bebişini görmeye gittin mi birdaha.

canım inşallah dediğin gibi patlama yaşarız bu ay topikte
ben iyiyim şükür
bir kez daha gittim evet bebek büyümüş kolları bacakları belli olmaya başlamış
ateş düşebilir bence çünkü benim de düşüktü hatırlarsanız
bir tek son gün yükseldi
inşallah senin de öyle olur
ama adet olursan da adetin bitince başla ilaca
inşallah bahanesi olur canım

çok şükür canım arada buraya bakıyorum arkadaşlarda gelişme var mı diye habrlerini almak için ama selam veren yok??
bu topikteki arkadaşlara çok kırgınım bahar hariç..herkes çok değişmiş yada ben değişmişim anlayamadım

canm bu arada bunları sana söylemedim genel üzerine alınma
canım benim zaten burda kimseler olmuyo bende artık ara ara giriyorum ama sen uzun zamandır yoktun sonra bi anda geliyosun,bilmem belkide sen değiştin ;) hamilelik haberini aldığımdada seni tebrik etmiştim sende bana cvp vermemiştin yada verememiştin,ondan sonrada sen ortalıktan kayboldun bi ara.öyle yanii neyse tekrar hoşgeldin tekrar tebrikler ;)
sağol canım gecti sayılır şükür...:):):) yavrum baktım 3-4 sayfa vardı ya sabah:1: 2 gün yoktumya ii gene ya bugünde malum yoğundum şimdi girdim yine bi bakam dedim kızlar oradamı iyisin umarım sonnurcum...nasıl gidiyo çalışmalar

alah şifa versin cnm,evet artık 1 güne 1 sayfa :)) bende iyiyim canım yarına komşularımı davet ettim onun için hazırlık yapıyorum.
ben iyiyim şükür
bir tek son gün yükseldi

ferdat maşallah sanada büyütmüşsün meleğini :))

slm kızlarrrrr....
sonnur napyon .....görüşemiyoruz bi türlü denk gelemedik şimdide çıkıom benmki geliooo masayı hazırlamam lazım...
sen yaz bn gelince okurum:1:

slm kızlarrrrr....
sonnur napyon .....görüşemiyoruz bi türlü denk gelemedik şimdide çıkıom benmki geliooo masayı hazırlamam lazım...
sen yaz bn gelince okurum:1:

daha hazırlamadın mıı kızzzzz ben bile yarınki misafirlerin masasını şimdiden hazırlıcam ayol :9:
ne olsun be güzelim iyi sayılır :24:
bekliyorum daha çatlarsam eğer beraberliğe başlıcam :1:
ne kibarım beee :9:

ben iyiyim şükür
bir tek son gün yükseldi

oyyy koca adam olmuş seninkii:nazar::nazar:.adam diyorum içimden erkek geçiyor senin için.
tabi sağlıklı olsun gerisi önemli değil.bakalım ferdatcım bekliyorum adetimi cumartesi belli olur
gelip gelmeyeceği.

Son düzenleme:
daha hazırlamadın mıı kızzzzz ben bile yarınki misafirlerin masasını şimdiden hazırlıcam ayol :9:
ne olsun be güzelim iyi sayılır :24:
bekliyorum daha çatlarsam eğer beraberliğe başlıcam :1:
ne kibarım beee :9:

hamarat hanımsın sen ......benmde yarın misafirim var sana yolllayım ozman....:1:
ateşini ölçsene sonnur inan faydasını görürsün ..en azından ortalama olarak tahmin edersin ve ona göre ilişki olur .....

hamarat hanımsın sen ......benmde yarın misafirim var sana yolllayım ozman....:1:
ateşini ölçsene sonnur inan faydasını görürsün ..en azından ortalama olarak tahmin edersin ve ona göre ilişki olur .....

mahrumcum bende dedim sonnura ateş ölç diye ama bizim kız tembel.:30:

ben faydasını gördüm inan sayende tblomuda yaptım arkadaşım..allah senden razı olsun sonnurda ölçse emeksiz yemekkkk olmazzzzz ölçeceksin yolarızzz:27::47:

canımbenim faydalı olabildiysem ne mutlu bana.inşallahh gebelerin ateş topiğine de koymak nasip olsun.sonnur da ölçsün onada yardım ederiz ama bu kızın ölçmeye niyeti yok.yakında olsa ölçerdik biz onun ateşini:1:

canımbenim faydalı olabildiysem ne mutlu bana.inşallahh gebelerin ateş topiğine de koymak nasip olsun.sonnur da ölçsün onada yardım ederiz ama bu kızın ölçmeye niyeti yok.yakında olsa ölçerdik biz onun ateşini:1:

kız arkasından konuşmak gibi olmasın bigün yazışyoz dedi yumurtlama günlerimdeyim fln hatta misafir var ilişki nasıl olcak fln dedi misafiride uyuyomuş dedim hadi git git git yok anam adamın yanına hatunu gönderemedim...:1:
valla yakın olsa ziline fln basarımmm hatta giderim dereceyi dilinin altına koyarımmm:33: :27:

Son düzenleme:
kız arkasından konuşmak gibi olmasın bigün yazışyoz dedi yumurtlama günlerimdeyim fln hatta misafir var ilişki nasıl olcak fln dedi misafiride uyuyomuş dedim hadi git git git yok anam adamın yanına hatunu gönderemedim...:1:
valla yakın olsa ziline fln basarımmm hatta giderim dereceyi dilinin altına koyarımmm:33: :27:

yerinde hizmet yaparım diyorsun ozaman.annem boşver gelince okur arkasından konuştuğumuzu:1:basar küfürü bize.
ama tondoracım olmazki böle bak üşenenin çocuğu olmamışş.ona göre bak büyük baskı var üzerinde.

yerinde hizmet yaparım diyorsun ozaman.annem boşver gelince okur arkasından konuştuğumuzu:1:basar küfürü bize.
ama tondoracım olmazki böle bak üşenenin çocuğu olmamışş.ona göre bak büyük baskı var üzerinde.

yok sanmam o alıngan değildir samimiyetimize inanır...hatta bide preseed allsınn...:1:

evet tatlım ama şükür gecti işte özledim yaaa sizleri:16:evet başladı canım bir heyecan bir umut sorma ama yumurtlama asıl bugün başlıyo 20 si ovulasyon günü işte 19-20 asıl önemli günlerrrrrr:17:inşallah rabbim hepimize :26:versin sende nasıl durumlar halvete başladınmı sende??:1:

iyi canım geçmesine sevindim hadi bakalım yeni çalışma ayın hayırlı olsun:21: bende de halvete devam canım inşallah hakkımızda hayırlısı olur ve bebeğimiz gelir

adetime tahimini 6 gün kaldı elimde laboguick test vardı gebelik testi yaptım 2.çizgi silik çıktı gebe miyim yoksaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ama içimde bi korku var çöpe bi baktım 2 tane test kabuğu var biri yumurtlama biri gebelik ya diyorum yanlışlıkla yumurtlama testi yaptımsa :(((

Back
X