Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

hoşbulduk cnmmm özlettin kendinii.....sen neler yaptınnn bat ne zamandıı senin????

bende özledim canım hepinizi.napim canım girmeme kararı almıştım bebiş yeni topik açınca dayanamadım geldim.bu aralar yoğunum malesef.batımı beklemiyorum canım çünkü yumurtlama bile gerçekleşmedi.gerçekleşeceği de yok bu üzüntü ve stresle.zaten eşimin ameliyatı nedeniyle bu ayı boş geçiyoruz.bi iki kez yaptık ama umutsuz vakayız bu ay.

bende özledim canım hepinizi.napim canım girmeme kararı almıştım bebiş yeni topik açınca dayanamadım geldim.bu aralar yoğunum malesef.batımı beklemiyorum canım çünkü yumurtlama bile gerçekleşmedi.gerçekleşeceği de yok bu üzüntü ve stresle.zaten eşimin ameliyatı nedeniyle bu ayı boş geçiyoruz.bi iki kez yaptık ama umutsuz vakayız bu ay.

bu sıralar bu lafı çok kullanıyorum ama bzm için en uygunu olduğu için heralde...hakkımız hayırlısı cnm...
eşin ne ameliyatı oldu mahsuru yoksa tabii...çok geçmiş olsun.....

siteye üye oldum
birazcık karıştırdım tablo oluşturmayı anladım galiba
ama detaylarını sorarım size artık hazırlayacağım zaman
ilişki günlerini falan nasıl işaretliyoruz falan bilmiyorum ben onları
karıştırınca bulurum belki
bi de ingilizce zayıflamış doğal olarak yıllardır kullanmıyoruz kelimelerin anlamlarına falan bakmam lazım
siz yardım edersiniz heralde sonraki aya di mi kızlar?

ederiz canım ne demek :34::34::34:

bu sıralar bu lafı çok kullanıyorum ama bzm için en uygunu olduğu için heralde...hakkımız hayırlısı cnm...
eşin ne ameliyatı oldu mahsuru yoksa tabii...çok geçmiş olsun.....

evet canım diyecek cümlelerimiz hakkımızda hayırlısı,allahtan ümit kesilmez, kul sıkışmayınca hızır yetişmez, sabrın sonu selamet .vs.
eşim popodan ameliyat oldu canım:1: kıllarından kurtuldu azcık dönmüşlerde:34:

Selammmm kızlarrrrr ben geldimmmmmmmmmm,durun bi zılgıt çekicemm LİLİLİLİLİLİLİLİLİLİLİLİLİ:64::64::64:

yeni topik açmakla çok iyi etmişsinizzz canlarımm,yeni sayfamız hayırlı uğurlu olsun hepimize inşallahhhh:32:

Selammmm kızlarrrrr ben geldimmmmmmmmmm,durun bi zılgıt çekicemm LİLİLİLİLİLİLİLİLİLİLİLİLİ:64::64::64:

yeni topik açmakla çok iyi etmişsinizzz canlarımm,yeni sayfamız hayırlı uğurlu olsun hepimize inşallahhhh:32:

hoşgeldin hiracımmmm değişiklikler güzeldir canım arkadaşımmmm inşallah hepimize uğurlu olsunn.hadi şu güzel dualarından et içimiz rahatlasınn.

Ne güzel burası daha da kalabalık olur inşallah bende arkadaşlarımı buraya yönlendiricem aşkımız meyve versinin aboneliğini de sildim sinir oluyordum zaten gelen giden pek yoktu yakında da kapanıverir belki forum sahibi bile gelmiyor ben niye gidip yazacakmışım :63::63::63:

evet canım diyecek cümlelerimiz hakkımızda hayırlısı,allahtan ümit kesilmez, kul sıkışmayınca hızır yetişmez, sabrın sonu selamet .vs.
eşim popodan ameliyat oldu canım:1: kıllarından kurtuldu azcık dönmüşlerde:34:
hizaya getirdiler yaniii:) çok geçmiş olsun amann daha önemli bişi olmasında....

minnoşummmmmmm hoşgeldin sendeeeeeeeee......

selammmm kızlarrrrr ben geldimmmmmmmmmm,durun bi zılgıt çekicemm lilililililililililililili:64::64::64:

Yeni topik açmakla çok iyi etmişsinizzz canlarımm,yeni sayfamız hayırlı uğurlu olsun hepimize inşallahhhh:32:

oyy hiramm canım benim hoşgeldin bitanem yeni sayfada bebişimize kavuşuruz inşallahh

Ne güzel burası daha da kalabalık olur inşallah bende arkadaşlarımı buraya yönlendiricem aşkımız meyve versinin aboneliğini de sildim sinir oluyordum zaten gelen giden pek yoktu yakında da kapanıverir belki forum sahibi bile gelmiyor ben niye gidip yazacakmışım :63::63::63:

inşallah olur canım isteyen herkese açık yeni sayfamız.ama sen yine de sinir olma aşkımız meyve versine ,orasıda çok güzeldi çok güzel paylaşımlarımız oldu güzel dostluklar kurduk.mutluluklarıda paylaştık acılarımızı da.

inşallah olur canım isteyen herkese açık yeni sayfamız.ama sen yine de sinir olma aşkımız meyve versine ,orasıda çok güzeldi çok güzel paylaşımlarımız oldu güzel dostluklar kurduk.mutluluklarıda paylaştık acılarımızı da.

ayhh anacım girince iki lafın belini kıramazz olduk kimsenin içinden gelmiyordu artık.....
ama dediğin gibi orasıda güzeldiii.....:34:
başta sizleri tanımama vesile oldu o yüzden bnm için önemli bi yerr yinede:16:

aynen canım bahara katılıyorum sadece artık kimseler gelmiyo diye bi değişiklik yapalım dedim yenilikleri severim...orada herşeyimizi paylaştık acılarıda sevinçleridee herşeye rağmen güzeldi artık güzelliklere burdan devam ederiz:34:

ayhh anacım girince iki lafın belini kıramazz olduk kimsenin içinden gelmiyordu artık.....
ama dediğin gibi orasıda güzeldiii.....:34:
başta sizleri tanımama vesile oldu o yüzden bnm için önemli bi yerr yinede:16:

aynen canım bahara katılıyorum sadece artık kimseler gelmiyo diye bi değişiklik yapalım dedim yenilikleri severim...orada herşeyimizi paylaştık acılarıda sevinçleridee herşeye rağmen güzeldi artık güzelliklere burdan devam ederiz:34:

evet canlarım her şeye yeni baştan başlamak güzel.masumiyet canım sende yanlış anlama sakın beni tamam mı tatlım.belki sende kendine göre haklısın ama olsun boşverrrr..........

Cümleten hoşbuldum canlarımmm,özlemişim yaaaa hepinizii,canım arkadaşlarımm Rabbim hepinizin kucağına çifter çifter hayırlı evlatlar gönderir inşallahh..

Ey gökleri ve Yeri ve içindekileri yoktan yaratan Rabbim,benim şu güzel kalpli arkadaşlarımı daha fazla bekletme,meleklerini gönder tez zamanda güldür yüzlerini,evlat hasretiyle daha fazla sınama güzel Allahımmmm...

Aminnnnnnnnnnnnnnnnn

Cümleten hoşbuldum canlarımmm,özlemişim yaaaa hepinizii,canım arkadaşlarımm Rabbim hepinizin kucağına çifter çifter hayırlı evlatlar gönderir inşallahh..

Ey gökleri ve Yeri ve içindekileri yoktan yaratan Rabbim,benim şu güzel kalpli arkadaşlarımı daha fazla bekletme,meleklerini gönder tez zamanda güldür yüzlerini,evlat hasretiyle daha fazla sınama güzel Allahımmmm...

Aminnnnnnnnnnnnnnnnn

aminnnnnnnnn hiracımmm ağzına sağlıkk allahım senide bekletmesinnnn inşallah üçüncü yeğenimiz kucağına gelsinnnnnnnn

Aminnnnnnnnnnnnnnnnn

aminnn ecmainnn......
ağzına diline sağlıkkkkk...sanada güzel bi yavru daha nasip etsin inş:16::16:

evet canlarım her şeye yeni baştan başlamak güzel.masumiyet canım sende yanlış anlama sakın beni tamam mı tatlım.belki sende kendine göre haklısın ama olsun boşverrrr..........

Yok canım niye yanlış anlayayım kimsecikler gelmiyordu iyice boşladılar diye kızıyordum yoksa esas amaç konuşup dertleşmek paylaşmak o da olmayınca insan kötü hissediyor

Back
X