Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

merhabalar.25 yaşındayım öğretmenim.21 eylül sat. bat belli değil düzensiz.temmuzda kürtaj oldum ondan aylül ayına kadar 4 kez adet oldum.yani kürtajdan sonra sık adet görmeye başladım.o yüzden batımı bilemiyorum.1. gebeliğim düşükle sonuçlandı. 2.si karnımda öldü.şimdiki tutarsa sağlıklı olmasından başka birşey istemiyorum.tahlillerim yapıldı kanımda pıhtılaşma varmış o yüzden bebeklerimi kaybetmişim.şimdi tedavi görüyorum.allahım tez zamanda daha fazla bekletmeden aratmadan bir bebe verip sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah

Canım inşallah o kötü günlerin geçmişte kalmıştır Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah
tedavini de oluyormuşsun ne güzel en azından hamile kalabildiğini biliyosun tutunma kısmındaki problemi de bulmuşsunuz inşallah sağlığına kavuşursun canım

Canım inşallah o kötü günlerin geçmişte kalmıştır Allah hepimize sağlıklı gebelikler nasip etsin inşallah
tedavini de oluyormuşsun ne güzel en azından hamile kalabildiğini biliyosun tutunma kısmındaki problemi de bulmuşsunuz inşallah sağlığına kavuşursun canım

amin inşallh rabbim yüzümüze gülsün gönlümüze göre versin.tez zamanda bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım

sizleri okurken resmen eski anılarımı tekrar tazeledim yaşadım hepsini tek tek..ASLA ÜMİDİNİZİ YİTİRMEYİN.inanın bana rabbim istedikten sonra hepsi oluyor ben hiç bir zaman gününde adet olamadım 40 günü geçiyordu bazen 46 gün olduğunu bile bilirim.yumurtalıklarımda kist vardı vs vs bir sürü sorun sıkıntı ama inanın hiç umudumu kaybetmedim hep dua ettim şimdi 17 haftalık hamileyim şükürler olsun.birgün inşallah sizde bu duyguyu yaşayacaksınız arkadaşlar rabbim bu yolda yar ve yardımcınız olsun

sizleri okurken resmen eski anılarımı tekrar tazeledim yaşadım hepsini tek tek..ASLA ÜMİDİNİZİ YİTİRMEYİN.inanın bana rabbim istedikten sonra hepsi oluyor ben hiç bir zaman gününde adet olamadım 40 günü geçiyordu bazen 46 gün olduğunu bile bilirim.yumurtalıklarımda kist vardı vs vs bir sürü sorun sıkıntı ama inanın hiç umudumu kaybetmedim hep dua ettim şimdi 17 haftalık hamileyim şükürler olsun.birgün inşallah sizde bu duyguyu yaşayacaksınız arkadaşlar rabbim bu yolda yar ve yardımcınız olsun

tebrik ederim bebeğini allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.kistten bahsetmişsin bu kistlerle mi hamile kaldın yoksa tedavi gördün mü

tebrik ederim bebeğini allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.kistten bahsetmişsin bu kistlerle mi hamile kaldın yoksa tedavi gördün mü

aminn darısı sizlere inşallah..kist yaşadığım dönemde bekardım ameliyat demişti ozamanki doktorum ama olmadım.sonrasında evlendim ve 4 ay sonra gene kontrol için doktora gittiğimde kist yoktu kendiliğinden yok olmuş üstelik ilaç dahi kullanmadan.ama kist olmadığı haldede adet düzensizliğim devam ediyordu..bütün hormon testlerim yapıldı ve 4 doktora gösterdim hepsinin dediği şey aynı..HİÇ BİR SORUN YOK..ee peki ozaman neden olmuyordu ???bunun tek sebebi benmişim psikojik düşünmem acaba her ay bu aymı demem her ilişkide evettt bu sefer bebeğim gelecek demem...benim sizlere diyeceğim tek şey kendinizi strese sokmayın gerçekten artık olmazsa olmasın dediğim ay hamile kaldım ben çünkü o ay rahattım canım istediği için eşimle birlikte oldum sadece bebek için değil..başka şeylerle meşgul olun mesela bir uğraşı bulup şu düşünceden uzak durun...diyorum yaaa zamanı gelecek bir gün sizlerde meleklerinize kavuşacakasınız!!

Arkadaşlar bende kendimi alıkoyamıyorum bu düşüncelerden hem ovulasyon günümü takip etmeyeyim ateşimi ölçmeyeyim öyle oluruna bırakayım desem hiç şansım kalmayacak çünkü benim eşim bi hava yolunda çalışıyor sürekli bi yerlere gidiyor eskiden haftada 1 anca ilişkimiz oluyordu şimdi şartları mümkün olduğunca zorluyoruz o aralar uçuştan gelince falan istemezdi ilişkiyi şimdi ovu günümdeyim falan deyip oldurmaya çalışıyorum yani zamanlama da en önemlisi eğer sağlık sorunu yoksa habire hesap yapıyorum şimdiden ekim ayında gebe kalamadıysam hangi günler çalışabilicez onları hesapladım hadi bakalım gel de düşünmeee :26::26::26::26:

Arkadaşlar bende kendimi alıkoyamıyorum bu düşüncelerden hem ovulasyon günümü takip etmeyeyim ateşimi ölçmeyeyim öyle oluruna bırakayım desem hiç şansım kalmayacak çünkü benim eşim bi hava yolunda çalışıyor sürekli bi yerlere gidiyor eskiden haftada 1 anca ilişkimiz oluyordu şimdi şartları mümkün olduğunca zorluyoruz o aralar uçuştan gelince falan istemezdi ilişkiyi şimdi ovu günümdeyim falan deyip oldurmaya çalışıyorum yani zamanlama da en önemlisi eğer sağlık sorunu yoksa habire hesap yapıyorum şimdiden ekim ayında gebe kalamadıysam hangi günler çalışabilicez onları hesapladım hadi bakalım gel de düşünmeee :26::26::26::26:

canım şu ateş işini bi özetlermisin
ateş ani düşü yaşarsa yumurtlama oluyor
yükselince çatlıyor mu orası nasıl bilmiyorum
çatlamadan sonra ateşin yükselmesi mi lazım?
ateş regliye yakın düşerse regli oluncak yoksa hamilesin
sonu böyle sanırım

canım şu ateş işini bi özetlermisin
ateş ani düşü yaşarsa yumurtlama oluyor
yükselince çatlıyor mu orası nasıl bilmiyorum
çatlamadan sonra ateşin yükselmesi mi lazım?
ateş regliye yakın düşerse regli oluncak yoksa hamilesin
sonu böyle sanırım

Şimdi adet olduğun günler ateşin düşük seyrediyor bittikden sonra biraz yükselme oluyor bazı günler ateş değerlerin sabit ilerliyor işte yumurtlamana yakın uzayan akıntılarında gelmeye başlıyor o aralar ateşin düşükken aniden ateşin fırlayıveriyor bu 0,2 olabileciği gibi 0,3-0,4 bile olabiliyor zaten çizelgede o yükselme hemen fark edilecek yükselmenin ertesi günüde yine aynı hızla ateş düşüyor çizelgede zaten o yükselmeden 1 gün öncesini belirliyor bende zaten ovu testinde tam da o günü görmüştüm çift çizgiyi bu da 24-36 saat içinde yumurtanın çatlayacağına işaret ediyor. o çizgi çekildikten sonra 14 gün ekleyince de adet gününü belirlemiş oluyosun. 14 günlük sürelerde ateşde yükselme alçalma oluyor ufak tefek ama son günlere yaklaşıldıkça ateşinin yüksek seyretmesi gerek ki gebelik var diyebilelim

Şimdi adet olduğun günler ateşin düşük seyrediyor bittikden sonra biraz yükselme oluyor bazı günler ateş değerlerin sabit ilerliyor işte yumurtlamana yakın uzayan akıntılarında gelmeye başlıyor o aralar ateşin düşükken aniden ateşin fırlayıveriyor bu 0,2 olabileciği gibi 0,3-0,4 bile olabiliyor zaten çizelgede o yükselme hemen fark edilecek yükselmenin ertesi günüde yine aynı hızla ateş düşüyor çizelgede zaten o yükselmeden 1 gün öncesini belirliyor bende zaten ovu testinde tam da o günü görmüştüm çift çizgiyi bu da 24-36 saat içinde yumurtanın çatlayacağına işaret ediyor. o çizgi çekildikten sonra 14 gün ekleyince de adet gününü belirlemiş oluyosun. 14 günlük sürelerde ateşde yükselme alçalma oluyor ufak tefek ama son günlere yaklaşıldıkça ateşinin yüksek seyretmesi gerek ki gebelik var diyebilelim

teşekkür ederim canım güzel anlatmışsın
ama yine de bana karışık geliyor bu ateş işi
diğer ay ölçecem ama yine de siz yorumlarsınız
ovulasyon testim de var hala 3 tane onu da yaparım yine

teşekkür ederim canım güzel anlatmışsın
ama yine de bana karışık geliyor bu ateş işi
diğer ay ölçecem ama yine de siz yorumlarsınız
ovulasyon testim de var hala 3 tane onu da yaparım yine

Benden daha güzel yorumlayacak kızlar var ateş ölçme grubu diye onlar hem hamileler çok iyi biliyorlar :34:
Bi de hamilelik jeli varmış duydunuz mu? preseed markası da onu ilişkiden 15 dk önce sıkıyormuşsun içine o jelde spermleri taşıyormuş ph ı aynı servikal mukusa benziyormuş herhangi bir yan etkisi yokmuş bilen duyan kullanan var mı kızlarrrrr????

Benden daha güzel yorumlayacak kızlar var ateş ölçme grubu diye onlar hem hamileler çok iyi biliyorlar :34:
Bi de hamilelik jeli varmış duydunuz mu? preseed markası da onu ilişkiden 15 dk önce sıkıyormuşsun içine o jelde spermleri taşıyormuş ph ı aynı servikal mukusa benziyormuş herhangi bir yan etkisi yokmuş bilen duyan kullanan var mı kızlarrrrr????

duydum ama kullanmadım
bence kayganlık sorunun yoksa yine de kullanma
neticede kimyasal
ama kayganlık sorunu yaşayanlar için güvenilir tek marka diye biliyorum

duydum ama kullanmadım
bence kayganlık sorunun yoksa yine de kullanma
neticede kimyasal
ama kayganlık sorunu yaşayanlar için güvenilir tek marka diye biliyorum

kayganlıktan değilde ne bilim spermleri daha çabuk taşıyormuş diye gebelik şansını arttırır mı acaba diyorum

kayganlıktan değilde ne bilim spermleri daha çabuk taşıyormuş diye gebelik şansını arttırır mı acaba diyorum

bilmiyorum canım öyle etkileri varmış sözde ama bilemiyorum
denize süşen yılana sarılır hesabı bikaç ay olmazsa onu da denerim ben zaten de :60:
yine de bence doğal yolla denemeye devam et biraz daha

bilmiyorum canım öyle etkileri varmış sözde ama bilemiyorum
denize süşen yılana sarılır hesabı bikaç ay olmazsa onu da denerim ben zaten de :60:
yine de bence doğal yolla denemeye devam et biraz daha

Hakikaten o hesap yani ne duysak saldırıyoruz :1:
gittigidiyorda satılıyor baktım bi de pahalı yanında ovu gebelik testi var 80-100 tl falan ne bilim ben daha yeniyim bi süre daha bekleyecem normal koşullarla kalmaya çalışıcam sonrası Allah kerim

selamun aleyküm kızlar :3:
melisss kız anca haberim oldu :1:
eski topicteki meyveler teker teker döküldü
ama çürümeden :1: yeni bir sayfa açmışsın çok i yapmışsın cnm:46:
bende yenilikleri severim,ve burda hepimiz güzel haberleri alıcaz inş..
içime doğdu :49:

Back
X