- Konu Sahibi bebisimolsun
evet cnm aynen öyle....
Bu ay çok umutlanmıştım ama kısmet...4 tane yumurtam vardı yeteri büyüklükte ama olmadı...bakalım bu aya kısmet...
hayırlısı olsun canımm inşallah bu aya güzel haber verirsin bizee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm aynen öyle....
Bu ay çok umutlanmıştım ama kısmet...4 tane yumurtam vardı yeteri büyüklükte ama olmadı...bakalım bu aya kısmet...
amin kızlarrr çok umutlu deilim açıkçası...hayırlısı olsun Hayırlısıyla OLSUNN inşallahhh
kızlar ateş regliye kaç gün kala yükselmesi lazım
veya regl olunacaksa regli olacağın gün mü ani düşü oluyor?
kesin bende alırım ozmancanım dikkat et ben iğne tedavisi ile çok kilo aldımm iştah açıyo ödem yapıyo...inşallah hepiniz beklemeden sağlıklı bebeklere sahip olursunuzzz
hayırlısı olsun canımm inşallah bu aya güzel haber verirsin bizee
canım asıl önemli olan son 2 gün falan yada son gün yani regl olacağın gün düşüş varsa adet geliyo demek yüksekse bebek geliyo demekk![]()
slm mahrum ve baharr hoşgeldiniz canlar nabersiniz
379caf Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlar benim ateş takıldı kaldı yaaaa neden yükselmiyorrr:84::84:
anladım canım
ben bugün ilk ölçtümya son 5 gün kaldı artık
gerçi düşük çıktı ateş 36,6
o yüzden yükselir mi falan diye merak ediyorum
yoksa bu saatten sonra ykselmez mi artık bilemiyorum
merakla son 5 günümde ölçücem artık
iyi aksamlar kizlar bende 29 yasindayim 10 yasnda ve 9 yasinda cocuklarim var 3. bebegme hamileyim Allahim sizinde tez zamanda yuzunuzu guldurur insallah![]()
yüksebilir canım daha 5 günün varmış önemli olan son gün bencee![]()
maşallah Allah bağışlasın canım 3.bebiğini de kucağına almayı nasip etsin Rabbimiyi aksamlar kizlar bende 29 yasindayim 10 yasnda ve 9 yasinda cocuklarim var 3. bebegme hamileyim Allahim sizinde tez zamanda yuzunuzu guldurur insallah![]()
tamam canımmmmmhoşbuldum canımm azcık işim var bitirip gelcemm.sizlere de merhaba kızlarr
canım bence ateşin gayet güzel seyredio..hiç merak etme sen
maşallah Allah bağışlasın canım 3.bebiğini de kucağına almayı nasip etsin Rabbim
tamam canımmmmm
güzelmi yaa ne bilim son 4-5 günüm yükselir diye bekliyodum senin ateş nasıl
bakalım artık neler olacak
kaç dereceyle regli olduğuma bakayım ben
sonraki ay başından ölçecem
bu tablo hazırlama işi çok zevkli![]()
benim ateş şimdilik iyi gibi...ama yarın nolur bilemem..link yollıyım..bu kırmızı çizginin altına inmedigi sürece iyi oluyor demi?yerleşmede düşüyormuş o ne zaman oluyo?
37b7b9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bişey sorcam ya
bu kırmızı çizgiyi site kendisi mi çekiyor oraya
ve çizginin birleştiği yer yumurtlama günü mü?
yeni öğreniyorum da merakımı mazur görün
benim ateş şimdilik iyi gibi...ama yarın nolur bilemem..link yollıyım..bu kırmızı çizginin altına inmedigi sürece iyi oluyor demi?yerleşmede düşüyormuş o ne zaman oluyo?
37b7b9 Ovulation charts on FertilityFriend.com
iyi aksamlar kizlar bende 29 yasindayim 10 yasnda ve 9 yasinda cocuklarim var 3. bebegme hamileyim Allahim sizinde tez zamanda yuzunuzu guldurur insallah![]()