- Konu Sahibi bebisimolsun
hepinize iyi pazarlar kızlar..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eşin henüz fazla zaman geçmediği için mızmızlanıyordur umarım bekletmez rabbim ama zaman ilerledikçe öyle bi yiyorlarki ne versen...
bnmkini görseniz sen ne yemem gerekiyorsa getir..bana sorma bile diyor:)))))
kızlar selamlar nasılsınız bakalım şehirdıışıdaydım ve nete giremedim,kızlar ya adetimin 24. günü yeni ateş ölçmeye başladım
tarihlerini ve ölçümlerini yazıyorum,şeffaf akıntı içinde kılcal damar şeklinde kan geldi,25.günü de aynı şekilde geldi ama birazcık daha fazlaydı yani lavaboda peçeteye geldi,ve bugün 26. günü hiçbişeycik yook 30 günde bir adet oluyorum,bu ay eşimin durumundan dolay hiç bir beklentim yoktu şimdiye kadar ama acabalara başladım acaba yerleşme filanmı diye zaten k.validem de fala baktırmmış bu hafta görürsün hamilesin dedi bunların üstüne,ben havaya girmiyimde kim girsin şimdieee dururmuyum hemen bi tes yaptım bu akşam vee tekkk çizgi çıktı
eğer bu yaşadığım yerleşmeyse idrarda kaç gün sonra çıkarki?ateş ölçmeye başladım çok saçma bi tablo çıktı yazıyorrumm yorumlarınızıda eksik etmeyin(haaaaa bu arada o meşhur belirtilerden hiiiçbirini yaaşamadım her adet öncesi neyse oooo:27
21.36,3
22.36,6
23.36.5
24,36,3
25.36.5
26.36.2
öyle iştee bu yazdıklarımı ate ölçmeyede kopyalıycam bakalım onlar ne diycek,yorumlarınızı bekliyorum
tatlım inşallah gebesindir ve oda yerleşme kanamasıdır umarım.ama daha senin çıkması için çok erken idrarda.eğer o bahsettiğin yerleşmeyse ve hemen yerleşesiye hcg salgılanmaz yerleştikten sonra salgılanmaya başlar oda düşük miktarda ve günde günde artar.o yüzden bekle derim.ateş tablonu pek anlamadım çünkü diğer günller yok ve ortalama ateşin kaç bilmiyoruz.hadi inşallah güzel haberlerle dönersin geri.ama sakın adetin 1gün falan gecikmeden test yapma.![]()
inşallah canım amaaa ben 1 gün gecikmesini bekleyememki yarın sabah yine yaparım ondan sonraki sabah adet günümde olmazsamda hemencicick kana giderim huyum kurusun![]()
selam kızlar hiç biriniz yoksunuz ama bugün listeye gööre benim batım.fakat ben bu ay 19 yada 22.gün yumurtlamışım.ateşe göre bu şekilde.
bugün benim 32.günüm eğer 19.gün ise yarın batım
22.gün ise 36.güne denk geliyor oda cumartesi oluyor.
fakat ben yarın ateşim düşmezse test yapacağım.
bundan önce 3defa yaptım ama negatifti.
inşallah yarın çift çıkar.benim için dua edin.hepinizi seviyorumm.![]()
selam kızlar hiç biriniz yoksunuz ama bugün listeye gööre benim batım.fakat ben bu ay 19 yada 22.gün yumurtlamışım.ateşe göre bu şekilde.
selam canım inşallah güzel haberi verirsin hadi bakalım hakediyoruz artık,sabah yine test yaptım negatif 27. gündeyim 4 günüm var bata,geceden beynime öyle kazımışımki bu sabah gözümü açtım baktım saat 5 uyudum 6 da kalktım ateşimi ölçtm 36,7 dün 36.2ydi,yükselmiş ama 5 uyandım yataktan kalkmadım ama yinede sonucu etkilermi
dular karşılıklı canım,umutlarla bu yolda yürümeye devam allah gönlüne göre versin ..
baharım bi güzel haberde sen patlat hadi bakalım kasımda ben veriyorum güzel haberi ALLAHın izniyle
eğer 19 gün çatladıysan negatif çıkması normal umarım yarın silikkkte olsa pembemsibi çizgiyle güne başlarsın rabbim yardımcımız olsun ..aminn![]()
hiç belli olmaz ocanlarımm çok sağolunnn ama benden umudu kesin.ben sabah yapcaktım test ama dayanamadım azönce yaptımm.negatif
olsun.inşallahhh en güzel haberleri sizler verirsinizzz.
tebrikler cardelenssbu arada cardelenss arkadaşımız gebe
inşallah sağlıcakla kucağına alsın.darısıda bize olsunnn.![]()
selam kızlar..........
bugün sonuçlarımız çıkmış herşey yolunda çok şükür...
maşallah subhanallah kuzucumda büyümüş bir haftada..
masumiyet adet olmuşsun hayrılısı olsun vakti geldiğinde uzun süre olmayacaksın...
mahrum çatlatma iğnen vesile olsun bebeğinin gelmesine...
baharcım inşallah testler yanılıordur herşeyin hayırlısı hakkında....
melis canım saol güzel dileklerin için yeni sezon çalışmaları başlamış hadi rabbim rast getirsin...
sonnur canım sanada geçmiş olsun...
ferdat değerlerin katlamış hayırlısıyla kucağına almakda nasip olsun inşallah....
bakale inşallah yerleşme kanamasıdır ateşinde yükselmiş...
cardelens hayırlı olsun .....
kızlar atladığım olduysa kusura bakmasın..
giremiyorum bu ara pc ye..
bendede gelişmeler yazdığım gibi ..
rabbim utandırmasın...![]()
artık test yapmayacağım canım.ama haftaya pazartesiye kadar gelmezse kana giderimm.hiç belli olmaz o
sen sabah idrarınla yap
bak benim değer 261ken bile o kadar silik çıktıki sabah idrarında
inşallah sen yanılıyorsundur
canın sağolsun bahar..gelecek aya inşş....
:)