Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

yarın olur ilişki diye düşünüyordum .....çatlatma iğnesini oldum, dün ilişki oldu bugündemi olsun ..bak çok ısrar ederseniz sizi kırmam :60:
bence sen yine gecenin ilerleyen saatlerinde yap ki taze kan bulunsun orda:1: gece çatlayabilirsin canım ne olur ne olmaz geç saatte çalışş sen sabaha belki çoktan iş bitmiş olcak.

merhaba kızlar ben ilk bebişime hamileyim daha yeni evliyim dememin 2. ayında hamile kaldım :)
sat tarihime göre 5+1 gnlük hamileyim :) yarın kesemi görmeye gidicem kontrole.....
çook mutluyum allah isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşş kızlarrr :)

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün.bizede dua et gebelerin duası kabul olurmuşş.

canım birkaç gün bekle ve doğruu kana git denemeye değer:34:
peki tatlımm dediğin gibi olsunn.
kızlar bende geldimmm..26 yaşına girdim pko luyum ve iki yıldır bebiş istiyoruz:(((benide kaydedin.umarım hepimize hayırlı ve uğurlu gelir bu topic

kemancı başımın tacı hoşgeldinn.hadi topiğimiz uğurlu gelsinn sanada.ne çok ortak yönümüz var.bende pkolu sayılırım 2yıldır değilde 16aydır istiyorum.26 yaşındayım:1::1:

ilk ay neden olmadıki bi sorun flnmı vardı:27:
:1::1::1:

şaka :) sağlıkla kucağına alırsın inş...darısı bize olsunnn

:1::1::1::1: günleri atladık ondan heraldeee :1::1::1:
aminn allah isteyen herkese nasip etsinn inşş...

2 hafta 4 günlük bebek tesste blli olurmu bnde eylülün 2snde evlendim bn çok istiorm:(
canım sat ne zamanki adetine 3-4 gün kala kanda belli oluyooo canımmm... :)

kızlar bende geldimmm..26 yaşına girdim pko luyum ve iki yıldır bebiş istiyoruz:(((benide kaydedin.umarım hepimize hayırlı ve uğurlu gelir bu topic

hoşgeldin mahrumun arkadaşı :9:
burda yeni gelenler hamile kalıyor:1: hemen hadi sende kalırsın inş..

bence sen yine gecenin ilerleyen saatlerinde yap ki taze kan bulunsun orda:1: gece çatlayabilirsin canım ne olur ne olmaz geç saatte çalışş sen sabaha belki çoktan iş bitmiş olcak.

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün.bizede dua et gebelerin duası kabul olurmuşş.

hepiniz için dua ediyorum canım allah isteyenn herkeseee enn kısa zamanda nasip ederrr inşşş......
veee bnmkinide bana bağışlar düşük tehlikemm varr pasoo yatıyorummm...

hepiniz için dua ediyorum canım allah isteyenn herkeseee enn kısa zamanda nasip ederrr inşşş......
veee bnmkinide bana bağışlar düşük tehlikemm varr pasoo yatıyorummm...

sende hoşgeldin canım,maşallah hemen gebe kalmışsın allah tamamına erdirsin tatlım..
düşündümde bizde ilk zaman korunmasaydık olurmuyduki acep :37:

Son düzenleme:
eline sağlıkk bebişimmmm:54:

inş cnm bi seni aradan çıkarsaydıkkk:1:

sabah olsun bence akşam ağrımaya başladı zaten sabah ideal kafam karıştı bnmmm:31:

he yaa artık toptan kalırız inşaalaaaaahhhhh :emir_bebek:
kızlar hepinize mutlu geceler mahrum özelikle sana :1:
kocacım geldi mama hazırlamam lazım byeee

sende hoşgeldin canım,maşallah hemen gebe kalmışsın allah tamamına erdirsin tatlım..
düşündümde bizde ilk zaman korunmasaydık olurmuyduki acep :37:

hoşbuldum canımm benim en büyük avantajım eşim bütün korunma yöntemlerine karşı ve çok çocuk istiyo o istediği için baktım bende işstiyorum oldu bakalımm hayırlısıı allahım en kısa zamanda sizede nasip eder inşşş ...

anammmm ne zaman halvete girecem ben şimdi yaaa :18:

ne etccemi biliyomda ne zamn etcemi bilmiyom sorun orda:1:
valla kıızzz napcamı şaştım bi yol gösterin bana:1:

canım ben nerde okuduysam doktorumda dahil gün aşırı dediği için bence sabah yap derim ben. ama siz ayarlarsınız artık olayın gidişatına göre :1:
hadi rastgelee

hoşbuldum canımm benim en büyük avantajım eşim bütün korunma yöntemlerine karşı ve çok çocuk istiyo o istediği için baktım bende işstiyorum oldu bakalımm hayırlısıı allahım en kısa zamanda sizede nasip eder inşşş ...
canım hoşgeldin maşşallah şanslısın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı bizlere inşallahh

Back
X