Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Kızlar uzun süredir bebek istiyorum bıkmadan usanmadan dua edip çabalıyorum.Benim gibi olan eminim çok kişi vardır.Amacımız burada birbirimize destek olmak ,yardımcı olmak, birbirimizi anlamak olsun.Yeni sayfamıza hepinizi bekliyorum...

İSİM----------YAŞ---------BAT------------DURUM

Beloved11------29-----19 Ağustos------------HAMİLEEE:nazar:
Passifflora---------29----- ?-------------------HAMİLEEE:nazar:
Ferdat85-----------27-----11 Ekim------------ HAMİLEEE:nazar:

Nisbhr-------------26------17 Ekim------------Beklemede
Bakale-------------27------21 Ekim------------Beklemede
Cardelenss----------?-------21Ekim------------Beklemede
Tondora------------28------22 Ekim------------Beklemede
Hiranur-------------36------25 Ekim------------Beklemede
Semra2003--------24-------27 Ekim-----------Beklemede
Bebisimolsun-------27------6 Kasım------------Beklemede
Mahrum---------- 27------7 Kasım------------Beklemede
Sesa24------------25--------?----------------Beklemede
Zuzu38------------30----- ?-------------Beklemede
Masumiyet---------33----- ?-------------Beklemede
Naz034------------29----- ?------------Beklemede

tekpapatya 20 30 ekim beklemede

hepiniz için dua ediyorum canım allah isteyenn herkeseee enn kısa zamanda nasip ederrr inşşş......
veee bnmkinide bana bağışlar düşük tehlikemm varr pasoo yatıyorummm...

aminn canımm.öyleyse sen çok dikkat et canım allahın izniyle bişey olmaz inşallahh.işi gücü bırak bol bol dinlen.:34:

kızlar ben geldim yine :)
bebimki tv de maçın özetlerine takıldı heçç bana bakmıyo bende sizi tercih ettim hehhe :))

kızlar selamlar nasılsınız eve geldim hemen pc açtım,ya size diyeceklerim var bu sabahki ateşim 36.7 dünde öyleydi o adet olacağım zamanki karın ağrım hafifte olsa var fakat kısa süreli onun dışında bişeyim yok ve sabah test yaptım ilk 10 dk da çoookk hafif silik çizgi gördüm,inanamadım çünkü gölge gibiydi 15 dk biraz daha belirginleşti şimdi eve geldim kıl gibi ince bir silik çizgi.ama ben sevinemiyorum çünkü bu testler geçen ay beni aldattı,bu silik çizgi çıktıysa hamileysem eğer kanda da çıkar değil mi???

ama neden kimse yok dışarıda işim var yorum yaparsanız hastaneye gidip kan da vericem,bua arada bat cuma günü yani bugün 28. gün....

ama neden kimse yok dışarıda işim var yorum yaparsanız hastaneye gidip kan da vericem,bua arada bat cuma günü yani bugün 28. gün....

canım benim başıma hiç gelmedi böyle birşey,test hatalıda olabilir eğer sabredebiliyorsan bekle canım bir iki gün adetin geçersede kana git derim ben :34:

ayyy hadi kan ver tatlımmm çok meraklanıyorum ama bennnn.yoksada içindeki şüpheleri atarsın.ama bence var gibi yaaa.allahım yanıltmaz inşallahhh.

Back
X