- Konu Sahibi bebisimolsun
hadi kızlarr rekor kırıyoruzzz ilk 100de en az 2 gebe çıkarıyoruzz.biri çıktı zaten maşallahh.cardelen.diğeri bakale hadii.belki bende gelirim arkanızdannn.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar selamlar nasılsınız eve geldim hemen pc açtım,ya size diyeceklerim var bu sabahki ateşim 36.7 dünde öyleydi o adet olacağım zamanki karın ağrım hafifte olsa var fakat kısa süreli onun dışında bişeyim yok ve sabah test yaptım ilk 10 dk da çoookk hafif silik çizgi gördüm,inanamadım çünkü gölge gibiydi 15 dk biraz daha belirginleşti şimdi eve geldim kıl gibi ince bir silik çizgi.ama ben sevinemiyorum çünkü bu testler geçen ay beni aldattı,bu silik çizgi çıktıysa hamileysem eğer kanda da çıkar değil mi???
canım benim başıma hiç gelmedi böyle birşey,test hatalıda olabilir eğer sabredebiliyorsan bekle canım bir iki gün adetin geçersede kana git derim ben![]()
ayyy hadi kan ver tatlımmm çok meraklanıyorum ama bennnn.yoksada içindeki şüpheleri atarsın.ama bence var gibi yaaa.allahım yanıltmaz inşallahhh.
hadi kızlarr rekor kırıyoruzzz ilk 100de en az 2 gebe çıkarıyoruzz.biri çıktı zaten maşallahh.cardelen.diğeri bakale hadii.belki bende gelirim arkanızdannn.
benceee dee ak koyun kara koyun belli olsun yaa,eğer yoksa daaa hayıt tohumu bekle beniiiiiiiigidiyorum ik önce hastaneye kan vereyim işimi hallederken sonuç neyse açıklanır ben ya popomun üstüne otururum yine yada doktor yolunu tutarım,duaa edin kızlar,Allah hayırlısı neyse onu versin
canım çok haklısın evet test hatalı olabilir ama adete 2 gün kala da bişeyler varsa da ortaya çıkar 24 25 inde lekelenmem olmuştu o yerleşmeyse bugüne de çıkması lazım
benceee dee ak koyun kara koyun belli olsun yaa,eğer yoksa daaa hayıt tohumu bekle beniiiiiiiigidiyorum ik önce hastaneye kan vereyim işimi hallederken sonuç neyse açıklanır ben ya popomun üstüne otururum yine yada doktor yolunu tutarım,duaa edin kızlar,Allah hayırlısı neyse onu versin
hadi kız gaza getirme beni bende gidip baktırcam şimdi kana![]()
Selam bende dün idrar yaptım pozitif çıtı bu arada 12 yıldır olsun diye uğraşıyorum şok olddum sevindim ama akşama eve geldim adet olmuşum artık idrar testlerine inancım yok en güzeli kanda bakılması umarım sizde vardır.
canım çok haklısın evet test hatalı olabilir ama adete 2 gün kala da bişeyler varsa da ortaya çıkar 24 25 inde lekelenmem olmuştu o yerleşmeyse bugüne de çıkması lazım
yok yok çişe çişee![]()
çişi boşver ortalığı kokutma şimdi.hadi kanaaa.![]()
o zaman çişe git bari![]()
kız diye diye çişim geldi çok fenaa
neyse ben kalkayımda biraz işim var gelirim tekrar bakaleyi merak ettim
görüşürüz canlar