Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ya ALLAH rızası için bu tablo nasıl kullanıyorrr bhar gözünü seveyimm bi anlatsan bana anlamadımki hepiniz ingilizce profmusunuz şakır şakır kullnıyonuz yaaaa adamı hasta etmeyin :51:

tatlım sen bana at ff şifreni ve ismi ben sana yapayım yada msn ye gir ordan anlatayım şimdi burdan zorl olurr.

bahar bence sen hamilesin

benden başka herkes öyle hissediyor.ama sadece ateşime göre.bende belirti falan yok.gerçi belirtiye takılmıyorum ama işte canımbenim cumartesiye kadar olmazsam sevinicem ama ben cuma test yaptırcam ateşim düşmezse o güne kadar.

bu arada geçmiş olsun nazcım hadi inşallahh bu ay güzel haberler verirsin.ama adetinin 3.günü mutlaka hormon testlerini yaptır cnm.
bende olursam bu ay yenileteceğim.

sen bence kafana takma canım bizim akraba var hemşire oda söylemişti bana sağlık ocaklarının tahlilleri yanlış sonuç verebiliyormuş diye:26:
en iyi sonuç büyük hastanelerin yada iyi bir laboratuvarındır bence :34:

iyi bir labaratuvarda yapıldı tahlilim
yani umarım iyidir :1:

benden başka herkes öyle hissediyor.ama sadece ateşime göre.bende belirti falan yok.gerçi belirtiye takılmıyorum ama işte canımbenim cumartesiye kadar olmazsam sevinicem ama ben cuma test yaptırcam ateşim düşmezse o güne kadar.

bu arada geçmiş olsun nazcım hadi inşallahh bu ay güzel haberler verirsin.ama adetinin 3.günü mutlaka hormon testlerini yaptır cnm.
bende olursam bu ay yenileteceğim.

canım ben bir ay daha verdim kendime...eğer bu ayda olmazsa bir sonraki ayda adet olduğumda doktora gidicem..son bir şans yani....inş bu ay olur diye düşünüyorum..

teşekkürler canım iyiyim şükür
çarşamba günü beta hcg 261di
cumartesi tekrarlandı 849 çıktı
aynı gün kadın doğumcum tsh da istedi bu sefer 1,89 çıktı anlamadım
doktor çok iyi dedi ki zaten çok iyi bu değer tam ideali
sanırım sağlık ocağının ölçümü yanlış çünkü st4ü yüksek çıkarmış üst sınırdan
böyle bişey olması imkansız gibi bişey tsh yüksekken st4 düşmesi lazım
zaten kadın doğumcu da ona baktı bu tahlilde hata var dedi
şimdi demir ve kansızlık dahil herşeyim normal görünüyor
kadın doğumcunun yaptığı tahlilin doğru olduğuna inanmak istiyorumçünkü herşey çok güzel çıktı
ama benim kafamda hala soru işaretleri var
sanırım bir hafta içinde düzen laba gidip tsh yaptırıcam

tatlım! başından beri diyorum ben sana her şey yolunda! sen rahat ol ve dua et bol bol..
bebishin de sen de gayet sağlıklısınız ve her şey çok da iyi olucak! artık öle hormonun flan da
fırlamıycak bebish her şeyi düzenliycek :)
öyle her yerde yapılan testlere zaten güvenme özelikle yoğunluğu olan yerlerde
sıkıntı oluyo maalesef! bana bebeğe niyetlendiğimde bir dizi test yapılmıştı ön hazırlık amacıyla
ve bundan seneler önce hepatit b çıkarttılar tahlilde dünyam başıma yıkıldı sandım! sonra
başka başka yerlerde içime sinmedi diye 3 kez tekrar ettirdim! ilki yanlış sonuç! emin oldum!
ondan sonra huzura erdim :)
seni ve endişeni anlıyorum emin olmak için başka bi yerde tekrar yaptır kafan rahat olsun
sen rahat ol ki
bebishimiz rahat olsun :) kızımız diycektim erdim mi ne :Pp
:emir_bebek:

KIZZZZZLLAAAARRRRRRRRRRRRR
25,53 ÇIKTIIIIIIIIIII DOKTORUMA SORDUM GEBELİK VARMIŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ
AMAAAAAA
PERŞEMBE TEKKKKRAARRRRR GEBELİK TESSSSTİİİ YAPTIRMMMAAMMM GEREKİYORMUŞŞŞŞŞŞŞ
OLSSSUNNN ALLLAHHHHTAAN HAYIRLISIIII,EŞİMİN AZ HAREKETLİLERİ VE BENİMMM YARAMA RAĞMENNNN O KADAR ENGELİİİ AŞMIŞŞ MERCİMEKKKKK DAHA NEEEE OLSSSUNNNNN DEMEKKKİİİ ÜMİTTT HEEEPPPP VAAAAR,AAAALLLAAHIMMM SANA ŞÜKÜRRLER OLSUUUNNNN,KIZLAARRRR NE OLURRR DUAAA EDİNNN:52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::52::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ayyyyyy canım benim yaa işte buuuuuuuuu süper bi haberr çok sevindim her engele rağmen Rabbim ol dedi ve oldu maşallah tebrik ederim tatlım Allah sağlıkla kucağına aldırsın inşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek:
:64::64::64::64::64::64::64:

tatlım! başından beri diyorum ben sana her şey yolunda! sen rahat ol ve dua et bol bol..
bebishin de sen de gayet sağlıklısınız ve her şey çok da iyi olucak! artık öle hormonun flan da
fırlamıycak bebish her şeyi düzenliycek :)
öyle her yerde yapılan testlere zaten güvenme özelikle yoğunluğu olan yerlerde
sıkıntı oluyo maalesef! bana bebeğe niyetlendiğimde bir dizi test yapılmıştı ön hazırlık amacıyla
ve bundan seneler önce hepatit b çıkarttılar tahlilde dünyam başıma yıkıldı sandım! sonra
başka başka yerlerde içime sinmedi diye 3 kez tekrar ettirdim! ilki yanlış sonuç! emin oldum!
ondan sonra huzura erdim :)
seni ve endişeni anlıyorum emin olmak için başka bi yerde tekrar yaptır kafan rahat olsun
sen rahat ol ki
bebishimiz rahat olsun :) kızımız diycektim erdim mi ne :Pp
:emir_bebek:

çok çok teşekkür ederim canım inşallah herşey güzel olur terslik çıkmaz hepimiz için
bu arada herkes kız diyor he vardır bir hikmeti :1:

:1::1::1::1:

ateşin kaç baharrrrrrrrrr:18:
herkez heyacanlı bu kadında tık yok yaaaa :1::1:

ateşim düşüşe geçti kızlar.bugün 1 derece düştü yarın iyice düşer ve adetimm gelirrr.
bende heyecan yok çünkü içimde öyle bir his yok gebeymişim gibi.zaten yaptığım testlerde gösterdi olmadığını.
boşuna kendimi kandırmak istemiyorum.zaten bu ay izinliydik biz.bi an önce olsamda hsg ye gitsem.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ateşim düşüşe geçti kızlar.bugün 1 derece düştü yarın iyice düşer ve adetimm gelirrr.
bende heyecan yok çünkü içimde öyle bir his yok gebeymişim gibi.zaten yaptığım testlerde gösterdi olmadığını.
boşuna kendimi kandırmak istemiyorum.zaten bu ay izinliydik biz.bi an önce olsamda hsg ye gitsem.
375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com

olacaksa bi an önce olsunda hsgni çektir...
gelecek aya olur inşş....

Kızlar benide yazın belki burası uğurlu gelir bana bat 29 ekim Allah ım izin verirse bu ay ilk bizim inşallah ALLAH IN izniyle olucak eşim olmazsa çok üzlürüm diyo :(

Back
X