Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

bende ilk ovul takibi yaptırırken,hiç doktoruma kaçıncı gün ne zaman çatlar patlar bişey sormuyodum ne safmışım ben hee :1: ama senin bünye güzel cevap vermiş bence ilaca maşallah bende klomen kullanırken 2 tane yumurta gelişiyordu ama tutmuyordu o ayrı:37:
:37:bakale için hayırlısı olur inş gelir heralde bugün:26:
keleoğlan masallarını seyrediyorum ben o cadı çok komik yahuu :9:
eltimin ve arkadaşlarımın çocukları izlerken bende çok izleri onu:)) ama ben pepe yi seviyorum en çokk
Kızlar selam olsun hepinize öperim :54:

iyilik tatlım senden nbr???

hoşgeldin canım inşallah bu sayfa uğurlu gelir hepimizeee yaş 26-bat nedir canım ekleyim senide

kızlar ilginiz için saolun.işe başladım için giremiyorum.bat 6 kasım.ama bu ay tedavi olamadım yani bu ay umut yok benden.sizin için hep dua ediyorum.eşimle bazı sorunlarım var.onlları halledip kaldım yerden devam edicem tedavime.hepinizi çok seviyorum.Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inş.fırsat buldukça giricem.beni unutmayın:26::43:

sanada selamm nerelerdesin sen canım

eltimin ve arkadaşlarımın çocukları izlerken bende çok izleri onu:)) ama ben pepe yi seviyorum en çokk

iyilik tatlım senden nbr???

İyiyim kızlar ara ara gelip gidiyorum adet bitti iste 6. Gunüm konusucak bisey yok şimdilik Ovulasyon gunüm başlamadı halvet yok durağan bir zamandayim yakında başlayacak günlerim Ovulasyon testlerim dün geldi yeni ay yeni umut Kasım'da ask başkadır dedik bekliyoruz :16:

kızlar ilginiz için saolun.işe başladım için giremiyorum.bat 6 kasım.ama bu ay tedavi olamadım yani bu ay umut yok benden.sizin için hep dua ediyorum.eşimle bazı sorunlarım var.onlları halledip kaldım yerden devam edicem tedavime.hepinizi çok seviyorum.Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inş.fırsat buldukça giricem.beni unutmayın:26::43:

işin hayırlı olsun canım,olmasada hayırlısı böyleymiş dersin
eşinle olan sorununda büyümeden umarım son bulur ve huzura kavuşursunuz..
sabırlı ol canım bende yeni atlattım eşimle yeni bir sorun.
durum ne bilmiyorum ama,
kötü şeyler yerine güzel şeyler düşün kimseyide dinleme:34:
duaların için teşekkürler allah razı olsun dualar karşılıklı bizimde dualarımız seninle..

İyiyim kızlar ara ara gelip gidiyorum adet bitti iste 6. Gunüm konusucak bisey yok şimdilik Ovulasyon gunüm başlamadı halvet yok durağan bir zamandayim yakında başlayacak günlerim Ovulasyon testlerim dün geldi yeni ay yeni umut Kasım'da ask başkadır dedik bekliyoruz :16:

senin içinde en hayırlı zaman olur inşallah...
aşkınız ömür boyu sürsün inş :16:

Kızlar selam olsun hepinize öperim :54:

selam kankaaaa..iyidir.valla yeni bir güne başladık.benim de ovulasyon testlerim az önce geldi.allahtan bugün evdeydim...6 tane hediye gebelik de geldi..testim bol bu ay...gecen aydan kalanlarla birlikte 26 ovulasyon 8 tane gebelik var :-)))) inş bu testler bitmeden gebiş oluruz hepimiz

zaten allah korusun kötü bişey olursa sağlıksız bir gebelikti ondan oldu biliyoruz
vee en önemlisi hamile kalabildiğini bilmek
ama bişey olmayacak inşallah
bulabilirsem o yazıyı arıcam senin için

ben burdayımmmm:1: kızlarr nerdesinizzzzzzzzz.... bakale canım inşallah herşey yolundadır kötü düşünmeyelim yarın sonucun artmış olur inşallahh dualarım seninle

bende ilk ovul takibi yaptırırken,hiç doktoruma kaçıncı gün ne zaman çatlar patlar bişey sormuyodum ne safmışım ben hee :1: ama senin bünye güzel cevap vermiş bence ilaca maşallah bende klomen kullanırken 2 tane yumurta gelişiyordu ama tutmuyordu o ayrı:37:
:37:bakale için hayırlısı olur inş gelir heralde bugün:26:
keleoğlan masallarını seyrediyorum ben o cadı çok komik yahuu :9:

bakale den haber var mı kızlar?

bildiğim kadarıyla yok canım henüz gelmedi ama inşallah güzel sonuçlarla gelirr

kızlar selam koştur koştur geldim size yazayım diyee bugün kan verdim yine değerim 96,13 çıktı çok şükür:40:bugün yine akıntıyla beraber çookk azıcık böyle minik bir kıl gibi kan gördüm peçetede ferdatcım dediğin gibimi oluyorki çok ta sevinemiyorum

kızlar selam koştur koştur geldim size yazayım diyee bugün kan verdim yine değerim 96,13 çıktı çok şükür:40:bugün yine akıntıyla beraber çookk azıcık böyle minik bir kıl gibi kan gördüm peçetede ferdatcım dediğin gibimi oluyorki çok ta sevinemiyorum

ayy çok sevindim
düşmemiş işte değer yükselicek daha da :nazar:
maşallah maşallah
öyle oluyodur canım benim takma sen kafana
stresten uzak dur bak rahatla biraz
yükselmeye devam edicek değerin inşallaaahh

ayy çok sevindim
düşmemiş işte değer yükselicek daha da :nazar:
maşallah maşallah
öyle oluyodur canım benim takma sen kafana
stresten uzak dur bak rahatla biraz
yükselmeye devam edicek değerin inşallaaahh

çok şükür canım salı günü 25.53 çıkmıştı baya bi yükselmiş,inşalalh hayırlısıyla daha da yükselir,yarın doktora gitsemmi beklesemmi

ohh canım çok şükür ya maşallah çok sevindim dahada yükselecek inşallah lütfen olumsuz düşünme stresten uzak dur ve ağır işler yapma sakın canım

Back
X