Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

araştırmıyorum desem yalan olur ferdatcım.ya rahim topiğinde bi sürü kişi giriyor film çekmeye falan demişler.
en çok bundan tırstım.utanırım ben şimdi.ayy bi geçse.

lütfen okuma canım ya
insan daha çok strese giriyor
bak ben de yaşadım aynısını
kolay geçecek inşallah

selamlar kızlar
doktora gittim bugün
çok şükür bebeği de kalp atışını da gördük
o pis doktor yüzünden kendimi boşuna yıpratmışım

allah olmayan ve isteyen herkese de nasip etsin inşallah

canım benim maşallah çok sevindim yaa o doktor da nasıl bir doktorsa artıkkkk:47:
için rahatlamıştır artık canım hiç stres yapmadan bebişine ve kendine iyi bak:34:

canann tatlım seni çok merak ediyoruzz nerelerdesin nasılsın annen nasıl inşallah herşey yolundadır girersen haber ver canomm....

kızlar selamlar nasılsınız yazamadım birtürlü hiç fırsatım olmadı 2 haftayı geçirmeye çalışıyorum,sizler nasılsınız geçmişi okumadım tondora naptın durumlar nasıl,bebişim en son sayfada belemedeyim yazmışsın hadi bakalım ya inşallahhh

iyiyiz canım evet beklemedeyim hayırlısı olsun sen nasılsın 2 hafta sonra güzel haberlerle geleceksin inşallahh...

meliscim çok heyecanlı bir bekleyiş canım inşallah güzel haberlerini alıcaz ya ne zaman test yapcaksın peki:52: göremiyorum seni sende bu saatlerde mi geliyosun okuldan canım...

evet canım gerçekten heyecanlı inşallah sonunda güzel haberler veririm bakalım hayırlısı dur kız daha ne testiii hele bi son günler gelsinde:1:

canım günüm 6 gün geçti ama 3 gündür ara ara leke geliyor,
bugünde çok hafif bişey geldi
sen adet günün geçmeden mi test yapmıştın?

bu testi eczaneden mi aldın? bende bugün aldım bi tane daha yine geçen aldığım markadan verdi,kıza dedim başka yok mu? buda yeni çıkan bir ürün dedi.

tondoracim ben adete 3gunkala yapmistim,ya insallah bu yerlesme kanamasidir,bu kanamadan 4-5gunsonra cikarmis zaten
selamlar kızlar
doktora gittim bugün

ayy canim ya topigi tiklarken dua etim insallah guzel bir haber diye cok sukur ya nasil sevindim bilemezsin hadi gozun aydin darisi basimiza
araştırmıyorum desem yalan olur ferdatcım.ya rahim topiğinde bi sürü kişi giriyor film çekmeye falan demişler.dxx
en çok bundan tırstım.utanırım ben şimdi.ayy bi geçse.

off canim ya keske bu kadar sorgulamasak ama sen icini ferah tut doktor dayanamiycan bisey olsa anestezi yapmazmi boyle dusun
iyiyiz canım evet beklemedeyim hayırlısı olsun sen nasılsın 2 hafta sonra güzel haberlerle geleceksin inşallahh...

insallah canim amiiinnn

evet canım gerçekten heyecanlı inşallah sonunda güzel haberler veririm bakalım hayırlısı dur kız daha ne testiii hele bi son günler gelsinde:1:

selamlar kızlar
doktora gittim bugün

merhaba gamze ben senin sürecini okudum dün canm çok gecmiş olmş gercekten ve adına çok sevindim umarım meleğin annesini bidaha üzmez tatlım...

:1:haklısın ama ne bilim ben heyecan yaptım senin adına vallahi şimdiden hayırlısı meliscim yaaa ben inanıyorum güzel şeyler olacak:34::49::nazar:

günaydın kızlar
hepinize de tek tek teşekkür ediyorum destekleriniz için
sizlerin de güzel haberlerini alıcaz inanıyorum

sonuçççççççççççççççççççççççççççççççççççççç:53:

meraklandırmasana
sonuuççç????

göğüslerim oldukça şiş ve acıyor canım
arada da kasık sancısı var başka da bişey yok

senin sonucunu merak ettim ama?

kızlar sabah testi yaptım ve yine tek çizgi:50:
ama adetde olmadım ne olcak bu belirsizlik beni üzüyor..

Back
X