Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

testin markası neydi?
hem belki geç döllenmedir
ateş yüksekse adet yok zaten demek ki
biraz daha bekleyelim inşallah geç de olsa çıkacaktır

kan testi ver ordada negatif ise doktora git ve sebebi ne öğren ..inşallah kist fln oluşmamıştır...:50:
rbbim hayırlısını versin...

kızlaarrr ferdatt sen markasını sorunca gittim çöpten kutuyu çıkarttım tesette bi baktım 2 çizgi var ama silik ama tam t yazan bölgenin altında değil :53: çünkü ilk 5 dk bekledim tek çizgi vardı sonra saatler geçince çıkan çizgi geçerlimidirki kızlar anlamadım yaa

yani çizgiyi tekrar inceledim tek çıkan çizgiden daha ince bir çizgi ve testin tam ortasında bu çizgi?

kızlaarrr ferdatt sen markasını sorunca gittim çöpten kutuyu çıkarttım tesette bi baktım 2 çizgi var ama silik ama tam t yazan bölgenin altında değil :53: çünkü ilk 5 dk bekledim tek çizgi vardı sonra saatler geçince çıkan çizgi geçerlimidirki kızlar anlamadım yaa

canım inşallah vardır:nazar::49: ama bildiğim kadarıyla daha sonra cıkan çizgiler dikkate alınmamalıdır der hep testlerin prospektüsünde de ama bence sen birtane daha test al istersen belki testinde de sorun vardır yada kanda baktır benim fikrim nacizhane söölemek istedim hayırlısı olsun hakkında canım

canım inşallah vardır:nazar::49: ama bildiğim kadarıyla daha sonra cıkan çizgiler dikkate alınmamalıdır der hep testlerin prospektüsünde de ama bence sen birtane daha test al istersen belki testinde de sorun vardır yada kanda baktır benim fikrim nacizhane söölemek istedim hayırlısı olsun hakkında canım

evet canım bundada diyorki,ilk 5dk da çıkan sonuç geçerlidir. testte medicalin numarası vardı orayı aradım kimse cvp vermedi. inş dediğin gibidir canım ama benim umudum pek fazla yok artık adet olsamda bu sıkıntım bitse diye düşünüyorum.

ayy öyle mi yapsamki yaa off ama görümcemin kızı geliyo yaa sinir oldumm :47:

ismin sonnur sanırım benimde gamze canım isimle hitap etmek daha güzel yaa bu arada yapmaya gittiysen kan testi inşallah bende cıkmadan göürürm 6 da cıkıyorum işten umarım vardır canm bebeğin senledir:46::nazar::emir_bebek:

tatlım testi tekrarla lütfen
genelde dikkate alınmaz derler sonradan çıkan çizgiyi
ama sonradan da kolay kolay çizgi çıkmıyor
ama testinin markasını değiştir
başka eczaneden al
bulabilirsen nova al

ismin sonnur sanırım benimde gamze canım isimle hitap etmek daha güzel yaa bu arada yapmaya gittiysen kan testi inşallah bende cıkmadan göürürm 6 da cıkıyorum işten umarım vardır canm bebeğin senledir:46::nazar::emir_bebek:
evet canım benim adım sonnur:) yok bebeğim gitmedim misafirim var eşimide aradım oda bekle diyor ama sanırım sökülcekte sökülemiyor gibi gelcek benim adet yaa :(
tatlım testi tekrarla lütfen
genelde dikkate alınmaz derler sonradan çıkan çizgiyi
ama sonradan da kolay kolay çizgi çıkmıyor
ama testinin markasını değiştir
başka eczaneden al
bulabilirsen nova al

bu arada aldığım eczaneye götürdüm testi gösterdim,onlarda ilk 5dk içinde çıkan sonuç önemlidir dediler.
evet canım 2 gün daha beklicem artık tekrarlıcam bi daha

evet canım benim adım sonnur:) yok bebeğim gitmedim misafirim var eşimide aradım oda bekle diyor ama sanırım sökülcekte sökülemiyor gibi gelcek benim adet yaa :(

bu arada aldığım eczaneye götürdüm testi gösterdim,onlarda ilk 5dk içinde çıkan sonuç önemlidir dediler.

anladım canımm olsun biz bekleriz 2 güne kadar inşallahhhh kırmızılar gelmeyecekkkk:47: hayırlısı olsun tatlım

2gn uzun süre canım bekleyecek misin o kadar
git başka eczaneden test al
yarın sabah ilk idrarla yaparsın

2gn uzun süre canım bekleyecek misin o kadar
git başka eczaneden test al
yarın sabah ilk idrarla yaparsın

bilmiyorum canım şimdi forumdada araştırdım adeti 8 10 gün geçenlerde evde yapılan testlerde negatifi görmüşş.
ama tabi değişir kişiden kişiye o ayrı.
canımsanada böle bişey olmuşmuydu leke ?

bilmiyorum canım şimdi forumdada araştırdım adeti 8 10 gün geçenlerde evde yapılan testlerde negatifi görmüşş.
ama tabi değişir kişiden kişiye o ayrı.
canımsanada böle bişey olmuşmuydu leke ?

bende lekelenme olmadı canım
ama olanlar da var elbette
sen yine de yarın başka marka testle tekrarla
o testi demin başka başlıkta da gördüm
başka testler pozitif o test negatif çıkmış

bende lekelenme olmadı canım
ama olanlar da var elbette
sen yine de yarın başka marka testle tekrarla
o testi demin başka başlıkta da gördüm
başka testler pozitif o test negatif çıkmış

hadi yaa aman ne bilim canım sıkılmaya başladım artık aslında şu kaset testlere pek güvenmemek gerek:31:
dediğin gibi yaparım tekrarlarım ben yarın inş..

günaydın kızlarrrrrrrrrrr:16::16::16:29 ekim cumhuriyet bayramınız kutlu olsunn:72:ben iş başındayım bize tatil yok ne yazıkki yarın izin günüm şükür onla avunuyorumm:1:öpüyorum hepinizi umarım bugün yüzümüzü güldüren güzel haberler alırız:emir_bebek:

günaydın kızlarrrrrrrrrrr:16::16::16:29 ekim cumhuriyet bayramınız kutlu olsunn:72:ben iş başındayım bize tatil yok ne yazıkki yarın izin günüm şükür onla avunuyorumm:1:öpüyorum hepinizi umarım bugün yüzümüzü güldüren güzel haberler alırız:emir_bebek:

sanada günaydın....
Cumhuriyet bayramımız kutlu olsun kızlar..
beni merak etmeyin,bugünde belim ve kasıklarımda ağrı başladı tıpkı klomenin yumurtayı çatlatırken yaptığı sancı şeklinde.
bilenler bilir :)
yarın sabah tekrar test yapıcam.
hepinize mutlu bir hafta sonu diliyorum..

Back
X