Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

kızlar selamlar ya ben ayın 14 ünde ovulas. testinde kırmızı çizgiyi gördüm ilişki oldu 15. günü yine kırmızı çizgiyi gördüm yine ilişki oldu buraya kadar da ne güzel diye seviniyordum ama bugün 19. gün uzuyan akıntı geldi ee o zaman bu akıntı ne şimdi o çizgiler gerçek değil miydi şimdi

kızlar selamlar ya ben ayın 14 ünde ovulas. testinde kırmızı çizgiyi gördüm ilişki oldu 15. günü yine kırmızı çizgiyi gördüm yine ilişki oldu buraya kadar da ne güzel diye seviniyordum ama bugün 19. gün uzuyan akıntı geldi ee o zaman bu akıntı ne şimdi o çizgiler gerçek değil miydi şimdi

canım sen o uzayan akıntıyı dikkate alma herhangi bir sebepten dolayıda olabilir.çift çizgiyi gördüğün günler önemli.ama sen yine de tedbiri elden bırakma gün aşırı devam et adete 1 hafta kalana kadar.

hiç sanmıyorum canım...dpo 14 ü bile bulmaz benimki...bugün karnım ağrımaya başladı bile...

iyi pazarlar kızlarr eee herkes nerde yaa...:27: kiminiz temizlik derdinde kiminiz de gezmedesiniz sanırım...bende temizlik yapanlardanım biraz mola verdim bakim dedim ama kimseler yokkk...:41:

kızlar selamlar size bişey sorucam adet tarihime yaklaşık bir hafta var bende meraktan biraz önce test yaptım hani kontrol çizgisi var ya T harfi olan onda bişey çıkmadı C yazan kısım kırmızı çizgi çıktı test bozuk mu yani şimdi..

Back
X