Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

mahrum şey sorcaktım.şimdi ben yarın gidersem banada vericek büyük ihtimal klomeni.
önce alttan bakarmı diye sorcaktım ama bugün aldım cevabı o yüzden geri geldim eve.
ikincisi sende de pko var klomen kist yaptımı
gerçi ben hala pko olmadığımı düşünüyorum sadece görüntüde gördü hormonlar iyi
adet düzenimde iyi bakın mesela benim şu şekilde olmuş geçen sene kasımdan beri.
kasım aralık 32gün
aralık ocak 31gün
ocak şubat 28gün
şubat mart 32gün
mart nisan 31gün
nisan mayıs 28gün
mayıs haziran 29gün
haziran temmuz 28
temmuz ağustos 32gün
ağustos 12.günde bir tane daha oldum
ağustos eylül 28gün
eylül ekim 35gün
ekim kasım 29 gün
neyse biraz uzun oldu destan gibi okulda bu kadar not tutmazdım ama iş bebeğe gelince bütün ezberimi bozdum.
şimdi birde her kontrolde alttan mı bakacak yumurtaya.

ya bahar cuma gunu tek cıkınca hevesım kactı yapasım yok:50::50::50:ama adet olucakmıs gıbı degılım hıc

şaka yapıyorum tatlım yaa sen ne zaman istersen ozaman yap.ama şimdi sen kaçıncı gün yumurtladın ve üzerinden kaç gün geçti.eğer 14gün geçtiyse süper
ee çatlamış kiste de dönüşmemiş ozaman nerde bu bebiş.ama testte çıkmayabiliyor çok iyi biliyorum bir arkadaşımın 1 hafta geçmesine rağmen çıkmamıştı.sonra kanda gördü.
bdroner arkadaşıma da söledim diğer forumlarda da çok okuduk böyle durumları. inşallahhhh bebeğin seninledir canımm.

Son düzenleme:
:1::1:ben o kadar sabırlı degılım cuma gunu ıstemeye ıstemeye test yaptım bıse cıkmadı ama erkendı yarın varsa bırsey cıkar herhalde..hıc adet belırtım yok ya hıc bır seyım yok yumrta catladıgına gore hamıle degılsem adet olmam lazım.sankı oda gelmıcekmıs gıbı:50::50::50:

yarın inşallah çıkar çift çizgi canım ya

inşallah devamı gelmez ama adet öncesi 2 gün önce kendini belli eder kahverengilerle sonra adet olunur ama seninki ttaa kaç günden gelmiş bende ondan dolayı umutlandım,inşalllah belirtiler hamilelik belirtisidir,insan umut etmezmi bu kadar belirtiye,inşallah hayırlı haberleri verirsin anım

mahrum şey sorcaktım.şimdi ben yarın gidersem banada vericek büyük ihtimal klomeni.
önce alttan bakarmı diye sorcaktım ama bugün aldım cevabı o yüzden geri geldim eve.
ikincisi sende de pko var klomen kist yaptımı
gerçi ben hala pko olmadığımı düşünüyorum sadece görüntüde gördü hormonlar iyi
adet düzenimde iyi bakın mesela benim şu şekilde olmuş geçen sene kasımdan beri.
kasım aralık 32gün
aralık ocak 31gün
ocak şubat 28gün
şubat mart 32gün
mart nisan 31gün
nisan mayıs 28gün
mayıs haziran 29gün
haziran temmuz 28
temmuz ağustos 32gün
ağustos 12.günde bir tane daha oldum
ağustos eylül 28gün
eylül ekim 35gün
ekim kasım 29 gün
neyse biraz uzun oldu destan gibi okulda bu kadar not tutmazdım ama iş bebeğe gelince bütün ezberimi bozdum.
şimdi birde her kontrolde alttan mı bakacak yumurtaya.

cnm kist varmı diye bakar ama karındanda görebilir bunu illa altan bakacak diye bişi yok ama konu sadece kist değil altan bakılınca başka sorunlar varmı onuda görmek istiyorlar bnm doktorum öyle demişti bazen acayip şeyler oluyo diye ama detay sormadım ben pkoluyum cnm ilk kullandığımda kist yaptı ama son kullandıklarımı agnucastonla kullandım şükürler olsun kist gözükmedi hiç soğan suyundan sonra hiç kist gözükmedi ama artık hangisiyle ilgili bilmiyorum bence direk altan baktır ....
adetlerin düzenli cnm evet
eğer sabrım var dersen 3 ay agnucaston dene derimm....

şaka yapıyorum tatlım yaa sen ne zaman istersen ozaman yap.ama şimdi sen kaçıncı gün yumurtladın ve üzerinden kaç gün geçti.eğer 14gün geçtiyse süper
ee çatlamış kiste de dönüşmemiş ozaman nerde bu bebiş.ama testte çıkmayabiliyor çok iyi biliyorum bir arkadaşımın 1 hafta geçmesine rağmen çıkmamıştı.sonra kanda gördü.
bdroner arkadaşıma da söledim diğer forumlarda da çok okuduk böyle durumları. inşallahhhh bebeğin seninledir canımm.

11.gun catladı canım bugun 14.gunu ama bebek nerde adet nerde hıc bır fıkrım yok bu konuda:50::50:ınsallah bebegım benımledır..

cnm kist varmı diye bakar ama karındanda görebilir bunu illa altan bakacak diye bişi yok ama konu sadece kist değil altan bakılınca başka sorunlar varmı onuda görmek istiyorlar bnm doktorum öyle demişti bazen acayip şeyler oluyo diye ama detay sormadım ben pkoluyum cnm ilk kullandığımda kist yaptı ama son kullandıklarımı agnucastonla kullandım şükürler olsun kist gözükmedi hiç soğan suyundan sonra hiç kist gözükmedi ama artık hangisiyle ilgili bilmiyorum bence direk altan baktır ....
adetlerin düzenli cnm evet
eğer sabrım var dersen 3 ay agnucaston dene derimm....
yok tatlımm hiç ama hiç sabrım yok bana kalsa çok sabrım var
hatta bebek için bir sene daha beklerim ama eşim çok istiyor sırf onun için bu çabalarım.
11.gun catladı canım bugun 14.gunu ama bebek nerde adet nerde hıc bır fıkrım yok bu konuda:50::50:ınsallah bebegım benımledır..

hayalcim ozaman sen yarını da bi atlat canım 15.doldursun öyle yap.inşallah buraya güzel haberlerle dön canımm.

hatta bebek için bir sene daha beklerim ama eşim çok istiyor sırf onun için bu çabalarım.

hayalcim ozaman sen yarını da bi atlat canım 15.doldursun öyle yap.inşallah buraya güzel haberlerle dön canımm.

carsamba mı yapıyım dıyorsun yanı?

.

cnm ozman agnucastonla beraber kullan bana doktorum hiç bi sorun olmaz demişti...
bi yerden başla ama muayneden kaçma doktor alttan dediyse alttan baksın sıkıntı etme kendine...altan bakarak başka problemleride anlıyor sonuçta...

herkese slm...... babamı 25 gün önce kaybettik.içim çok acıyorr...oglum olcakmış.....kanamam devam ediyor.herşey iyi olur inşallah

yarın inşallah çıkar çift çizgi canım ya

inşallah devamı gelmez ama adet öncesi 2 gün önce kendini belli eder kahverengilerle sonra adet olunur ama seninki ttaa kaç günden gelmiş bende ondan dolayı umutlandım,inşalllah belirtiler hamilelik belirtisidir,insan umut etmezmi bu kadar belirtiye,inşallah hayırlı haberleri verirsin anım

ilk ateşim yükselince umut ettim lekelenme kesilmediği için pek umudum kalmadı açıkcası ...bence bu geçen aylardaki klomen tedavisinin etkileri diyorum ben ....hayırlısı olsun hakkımızda

tatlım sen ölçtüğün ateşi yazsaydın
ama bir daha ki sefer tuvaleti azcık tut sabret ölçünce kalk
çünkü yürümek vs vücut ısısını değiştirir ama olsun bir günden bişey olmaz.

tabiki canım ilk günden beri ayrı bir kağıda not alıyorum zaten,
ama napım hava soğuk olunca hele hiç tutamıyorum :)

teşekkürler canım benim.çalışmalara devam mı ? :51:

tabikide:34:dur durak tanımıyorum bakalım inşallah doğru olmştur her bişey canım:1:
kızz bak siz ilk atışta tutturursunuz umarım :1:
kızlaar nasılsınız ne var ne yok?bugun kac kısı test yaptı benım bugun batım ama yapmadım olmazsm sabah yapıcam ınsallah..
sen nerdesin bakiiiiimmmmmm:57:
herkese slm...... babamı 25 gün önce kaybettik.içim çok acıyorr...oglum olcakmış.....kanamam devam ediyor.herşey iyi olur inşallah
Allah sabır versin tülay'cım bende Babamı 10 yaşında kaybetmiştim bol bol dua allah tekrar sabır versin sana ve ailene..
eee fertility e girmiyomusun değerleriniii.yoksa unuttun mu kız yine şifreniiii.
canım ben iki gündür müsait değildim pc açamadım anca şimdi giricem
selam tontişlerrrrrrrrr:1::1:
nabersiniz bakalım
ay sonnur şua teş işini beceremedinmi kızz:33::33:

sanada selamm canikoomm :1: becericem az kaldı :27:

Back
X