Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

yine ne arastırıyorsun atom karınca:1::1:cok araştırma ne kadar ogrensekte hıc bır sey bılmıyoruz nasılsa:50::50:

evet yaa şu araştırmacı ruhumuz olmasa bide:1::1: ama ne kadar çok bilsekte bi faydası olmuyo aksine zararı oluyo..
bu arada nerde bu kızlar yaa bende yoğun bir temizlik sonrası mola verdim birazz

evet yaa şu araştırmacı ruhumuz olmasa bide:1::1: ama ne kadar çok bilsekte bi faydası olmuyo aksine zararı oluyo..
bu arada nerde bu kızlar yaa bende yoğun bir temizlik sonrası mola verdim birazz

evet canım aynen ole hıc bır faydsı olmuyor.cok bılen cok yanlır derler dogru sanırım:1:pazar pazar ne temızlıgı kız :44::44:

ya benim temizlik için sadece pazar günüm boş o yüzden başka bi gün yapamıyom yanii:)

cumartesı calısıyormusun kı?evet bencede tatlı tesekkur canım peş peşe gıdıyorlar:1:aslında yumurtlayamayan tavuk aradım da bulamadım:9::9::9:

yok canım cumartesi çalışmıyorum da genelde dışarda oluyorum o yüzden.. ay çok şekerler ama ne güzel gidiyolarrr:1::1:

bende pazar dısarıda oluyorum genelde cumartesı temızlık gunum benımde bır hafta da ev bekar evıne dönuyor:1::1:bahaaaaaaaaaaaaaaar ses ver bacım ordamısın:)

hayal ben niye değiştiremiyorum avatarımı mesaj sayısımı az ne anlamadım yada nasıl değişcem söylermisin.senin avatarda çok tatlı gerçekten

canım tesekkur mesaj sayısıyle alakası varmı canım bılmıyorum ama her resım olmuyor onu bılıyorum.avatar degıstıre geldıgın zamn eger pc den ekleyemıyorsan sectıgın bır avatarın url sını kopyala yapıstır ben oyle yaptım..

Son düzenleme:
canım tesekkur mesaj sayısıyle alakası varmı canım bılmıyorum ama her resım olmuyor onu bılıyorum.avatar degıstıre geldıgın zamn eger pc den ekleyemıyorsan sectıgın bır avatarın url sını kopyala yapıstır ben oyle yaptım..

teşekkür ederim cnm mesajla alakası yokmuş url değiştim çok saol...

BUGÜN DE ÖLMEDİM ANNE

Yüreğimi bir kalkan bilip

Sokaklara çıktım

Kahvelerde oturdum

Çocuklarla konuştum

Sıkıldım dertlendim

Sevgilimle buluştum

Bugün de ölmedim anne

Kapalıydı kapılar

Perdeler örtük

Silah sesleri uzakta boğuk boğuk

Bir yüzüm ayrılığa

Bir yüzüm hayata dönük

Bugün de ölmedim anne

Üstüme bir silah doğruldu sandım

Rüzgar beline dolandığında bir dalın

Korktum, güldüm, kendime kızdım

Bugün de ölmedim anne

Bana böylesi garip duygular

Bilmem niye gelir nereye gider

Döndüm işte

Acı, yüreğimden beynime sızar

Bugün de ölmedim anne

alıntı...

:43::43::43::43::43:bahar ne oldu bunu neden yazdın kotu bır haber mı var yoksa hıc acmadım tv yı:43::43:

yok kız ne kötü haberi allah korusunn.öylesine yazdım biraz önce şarkıyı dinledim sözleri hoşuma gitti.

ay bahar nıye dınlıyorun sımdı boyle seyler zaten adet olmadım duygusalım ağlarım bak:43::43:ne sıkıcı bır gun ya hıc gecmek bılmedı:50:

ay bahar nıye dınlıyorun sımdı boyle seyler zaten adet olmadım duygusalım ağlarım bak:43::43:ne sıkıcı bır gun ya hıc gecmek bılmedı:50:

tatlım bende bugün bunalım takılıyorumm dinlediğim şarkıları görsen salya sümük ağlarsın çünkü ben öyle yapıyorumm.
nedensiz yere canım sıkkın.şu pazar günlerini hiç sevmiyorummmmmmmmmmmm

tatlım bende bugün bunalım takılıyorumm dinlediğim şarkıları görsen salya sümük ağlarsın çünkü ben öyle yapıyorumm.
nedensiz yere canım sıkkın.şu pazar günlerini hiç sevmiyorummmmmmmmmmmm

benım de canım sıkkın yarın olsada doktora gıtsem merak edıyorum sen ne zamn gıdıcen ılacın dun bıttı demi?

eger yarın doktorum bana hemıle olmadıgımı kesın soylerse sacımı kıpkırmızı yapıcam:51::51:bunalım takınınca saclarımı boyayasım gelıyor:1:

Back
X