Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

slm kizlar nasilsiniz hic bi degisiklik yok sanirim ilk sayfaya baktim ben arada bakiorum buraya sizlere..ins.en yakin zamanda hepimiz kalicaz sabir.....
ben bu ay calisamadim malesef adetimi bekliorum doktor puregon verdi bakalim olur insallah...
hepinizi optum simdilik :34:

slm canm. amin inş en kısa zamnda kalırız hamiş.allah gönlüne göre versin daha fazla bekletmesin:2:

sadece deli gibi yiyorum yaaaaaaaaaaaaa buda belirti değildir ben doyamıyom sadece ve fena halde göğüs ağrısı var:31:

vallaha bir bilsem bende ne belirtidir, ne değildir:1:senin dediğin oburluk bendede var göğüs ağrısı yumurtlama sonrası başladı hiç bitmek bilmedi bebişcim...hayırlısı diyelim o vakit inşallah meleklerimiz göbeğimizde saklanıyolardır:52::21::46::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

vallaha bir bilsem bende ne belirtidir, ne değildir:1:senin dediğin oburluk bendede var göğüs ağrısı yumurtlama sonrası başladı hiç bitmek bilmedi bebişcim...hayırlısı diyelim o vakit inşallah meleklerimiz göbeğimizde saklanıyolardır:52::21::46::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

benimde göğüs ağrısı 4-5 gündür var fena sancıyooo evet tatlım inşallah bebişlerimiz yoldadır hayırlısıylaa ne zaman test yapcan??? ben bi öylesine yapıcam çarşamba günüü:9::9:

kızz sonnur napıyon orda sessiz sessiz annem dön dünyaya nasıl gidiyo ateş?
neyse kızlar ben yine acıktım ben bi yemek yiyim de geliyim öptüm sizii
:54:

slm kizlar nasilsiniz hic bi degisiklik yok sanirim ilk sayfaya baktim ben arada bakiorum buraya sizlere..ins.en yakin zamanda hepimiz kalicaz sabir.....
ben bu ay calisamadim malesef adetimi bekliorum doktor puregon verdi bakalim olur insallah...
hepinizi optum simdilik :34:

biz aynı bekliyoz özlem..
sende güzel haberlerle gel inş..

evvetttt gamzee canım..ayıp ayıp ben öğrendim az sürede kızzzz...canm az kaldı ama bir belirti hisstmiyorum şuan çünkü dinlemiyorum kendimi bariz birşeyde olmayınca anlamadım açıkcası ama ilk ovulasyon sonrası demiştimya burdada sana hatrlarsın çok dinledim kendimi ve kızdım kendime test yaptım erken tarhte negatif çıktı ondan beri aklım başıma geldi gecince yaparım artıkın inşallahhhh:1::nazar:sende nasıl tatlım ateş durumları yumurtlama oldu sanırım demi?
ayy canım ben varya kendi adımı bile unutacak hafızadayım ya :9: çok unutuyorum lütfen kusura bakma.daha iyi canım stres her şeyi etkiliyor. ben bu ay çok çok eminim olmayacak çünkü beraberlik olmadı doğru düzgün.olsun bir dahaki aya belki :32:
amin cnm hepimiz için....
ateşin diplerde bu ara artış olabilir.yada belki çoktan çatladı.
bence ateş topiğine koy bakalım kızlar ne diyecek.
canım ben 2 gündür evde yoktum,bu sabahta ateşimi ölçemedim gittiğim yerdede yoktu derece:37: çok çok umutsuzum canım bu ay ben olsun bir dahaki aya daha düzenli olucam inşallah.
kızlar ya nerdesınz bekle bekel sıkıldım valla:50::50:bu arada avatarım nasıl:34::34::34:
avatarındaki gibi yavrun peşinde dolaşsın inşallaaaaahh :1::1:
pkolular için şeker direncini düşüren bir ilaçmış ve kaliteli yumurtlamayı sağlıyormuş.pkolu hanımlar diye biir topik var bende orda okudum hemen hemen herkes kullanıyor bunu.doktorlar pkoyu teşhis koyunca bunu veriyormuş.
bu ilacı bende bir yakınımdan duymuştum kızı pkoluymuş o kullnaıyordu ama sanırım ona dr.u vermiş:26: ama kızlar olacaksa öyle bir güzel olurki siz merak etmeyin :51:
sadece deli gibi yiyorum yaaaaaaaaaaaaa buda belirti değildir ben doyamıyom sadece ve fena halde göğüs ağrısı var:31:
bende bu ara çok iştahlıyım heralde yürüyüş fikrini aklıma soktuğumdan olabilir:1:
kızz sonnur napıyon orda sessiz sessiz annem dön dünyaya nasıl gidiyo ateş?
neyse kızlar ben yine acıktım ben bi yemek yiyim de geliyim öptüm sizii
:54:
bi baktım neler olmuş ama fazla bi değişiklik göremedim:27:

hayal doktora gittinmi canım gelde aydınlat bizii merak ettim

canlarım doktora gıttım oradan annemlere gectım yazamadım.sıze neden adet olmadıgımı acıklıyorum.çünkü sürekli yumurtlıyorum:1::1: hızımı alamadım sanırım.:1::1:doktor farlutal verdı bırdahakı ay yumurtla bu ay yeter dedı:)suan 17 mm yumurtam var.2 gun sonra catlarmıs..demekkı benım kasıklarım her agrıdıgında yumurtam catlıyormuş.cok şaşkınım ya hayırlısı olsun ınsallah hepımız ıcın.

ayy canım ben varya kendi adımı bile unutacak hafızadayım ya :9: çok unutuyorum lütfen kusura bakma.daha iyi canım stres her şeyi etkiliyor. ben bu ay çok çok eminim olmayacak çünkü beraberlik olmadı doğru düzgün.olsun bir dahaki aya belki :32:

canım ben 2 gündür evde yoktum,bu sabahta ateşimi ölçemedim gittiğim yerdede yoktu derece:37: çok çok umutsuzum canım bu ay ben olsun bir dahaki aya daha düzenli olucam inşallah.

avatarındaki gibi yavrun peşinde dolaşsın inşallaaaaahh :1::1:

bu ilacı bende bir yakınımdan duymuştum kızı pkoluymuş o kullnaıyordu ama sanırım ona dr.u vermiş:26: ama kızlar olacaksa öyle bir güzel olurki siz merak etmeyin :51:

bende bu ara çok iştahlıyım heralde yürüyüş fikrini aklıma soktuğumdan olabilir:1:
bi baktım neler olmuş ama fazla bi değişiklik göremedim:27:

öölemi olsun bacım yaaa dediğin gibi insanın kafasnın net olması daha ii bazen bak bana acabalarla gün gecmiyor tuttumu die zor işmiş vesselam daha ilk aydan anaaaaa dedirtti:1:

benimde göğüs ağrısı 4-5 gündür var fena sancıyooo evet tatlım inşallah bebişlerimiz yoldadır hayırlısıylaa ne zaman test yapcan??? ben bi öylesine yapıcam çarşamba günüü:9::9:

vallahi canım ben deli gibi zamansız testler yapıp üzdüm de kendimi ayıptır demesi:1:o sebepten adetim gelmezse 4ünde,5inde kan vercem idrar yapmam heralde zaten az kaldı dayanacam idrarda çıkmayabiliyo çünkü gün gecerse anlarımki %99 hamileyim biliyosun dakik benimki ama sen yapabilirsin 30 unda bencede ben deneyimsiz heyecana geldim 3 test yaptım yumurtlamadan başlayıp:17:

selam kızçeler.....
nasılsınız keyifler nasıl geçmişi okuyamadım...
herkes iyidir inşallah..
biz hamdolsun iyiyiz....
son birkaç gün gelen giden gezmeyle geçti size bakamadım....
ama fırsat bulur bulmaz selam vermek istedim....
boyle işte..
batı yaklaşanlar inşallah batlarınız hiçç gelmez...
yumurtlama dönemindekiler bol çalışmalı günler dilerim:1::1::1:

merhaba arkidişler....uzun süredir griemiyorum foruma...hala şehir dışındayım.bi selam vereyim dedim...yeni hamiş yok galiba...güzel haberlerinizi bekliyorum.... :-) yine gelirim arada..unutmayın beni

selam kızçeler.....
nasılsınız keyifler nasıl geçmişi okuyamadım...
herkes iyidir inşallah..
biz hamdolsun iyiyiz....
son birkaç gün gelen giden gezmeyle geçti size bakamadım....
ama fırsat bulur bulmaz selam vermek istedim....
boyle işte..
batı yaklaşanlar inşallah batlarınız hiçç gelmez...
yumurtlama dönemindekiler bol çalışmalı günler dilerim:1::1::1:

hoşgeldin güzel ANNEMİZ :21:
maşallah hep böle güzel devam edin yeğenimi öpüyoruuumm :nazar:

merhaba arkidişler....uzun süredir griemiyorum foruma...hala şehir dışındayım.bi selam vereyim dedim...yeni hamiş yok galiba...güzel haberlerinizi bekliyorum.... :-) yine gelirim arada..unutmayın beni

selam nazcım,yeni hamiş şimdilik yok. şimdilik ama :51:
iyi gezmeler eğer geziyorsan :32:

Back
X