Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

baktım ama ne desem bilemedim:1:
boşver bende anlamadım :1: ateş topiğindeki kız bile doğru dürüst bişey diyemedi :1:
cnm sen bi kaç gün sahura kalktın diye biliyorum o günleride yaz ...
ama bana kalırsa 16. gün çatladın sen ..umarım o gün ilişki olmuştur...

evet canım ayın 24,25,26 günlerinde sahurada kaktım bütün düzen bozuldu ve bu gecede kalkıcam sahura :26:

benim rahimde yara vardı,eşimdede ileri sperm hareketliliği %5 ti yavaş hareketlide %11 di işte böyle hemde sperm testi yaptırdığımız ay hamile kaldım

Rabbim nasip ettikten sonraa...bende aynen senin gibiyim canım. eşim test yaptırdı sayısı çok düşüktü (6 milyon) ve en ümitsiz olduğum o ayda hamile kaldım.şükürler olsun..Allahım burdaki bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşallah bu duyguyu.sana da çok geçmiş olsun tatlım.zor ama mükafatı çok büyük Allahın izniyle :49:

herkese iyiaksamlar arkadaslarr..iyi dilekieriniz icin çok tesekkür ederim.allah sizlere böyle bi acı yaşatmasın.hepinizi çolk özledim.ben çok iyiimiii allaha bin şükürr..hamilee arkadaslaraaaa çok çolk sevindimm.kalamayanlarada hala dualarimdalar bilmelerini i,sterim.ara ara gircem..benii unutmayın.hepinizi seviyorum.................

herkese iyiaksamlar arkadaslarr..iyi dilekieriniz icin çok tesekkür ederim.allah sizlere böyle bi acı yaşatmasın.hepinizi çolk özledim.ben çok iyiimiii allaha bin şükürr..hamilee arkadaslaraaaa çok çolk sevindimm.kalamayanlarada hala dualarimdalar bilmelerini i,sterim.ara ara gircem..benii unutmayın.hepinizi seviyorum.................

bizde seni seviyoruz tülü ALLAH a emanet ol sen de oğluşunda...

selam canım nasılsın nasıl gidiyo hamilelik gittinmi doktora kontrole herşey yolundadır inşallah tatlım

şimdilik iyiyiz canım
son kontrolüm geçen haftaydı
herşey yolunda şimdilik
cuma günü de tekrar kontrol var, ikili test yapılacak inşallah

idrar yolu enfeksiyonu başladı, yaklaşık 10 gündür de ishalim
bunları da halledersem şükür sorun kalmadı

senin bata az kaldı
ateş nasıl gidiyor,var mı belirtiler

şimdilik iyiyiz canım
herşey yolunda şimdilik

senin bata az kaldı

iyi olmanıza sevindim canım maşallah:nazar: onlarıda halledersin inşallah geçer bir an önce
ben bu ay ateş ölçmüyorum canım belirtilerimin hepsi adet belirtisi heran olacakmışım gibi hayırlısı diyelim canımm

iyi olmanıza sevindim canım maşallah:nazar: onlarıda halledersin inşallah geçer bir an önce
ben bu ay ateş ölçmüyorum canım belirtilerimin hepsi adet belirtisi heran olacakmışım gibi hayırlısı diyelim canımm

biliyorsun ki adet belirtisi diye bişey yok
ikisi birbirinin aynısı
umarım bu kez bebek belirtisidir canım
iyi haberlerin için takipteyim :emir_bebek:
iyi bak kendine

dişciye gıt canım ne beklıyorsun nıye hala gıtmedın.zor gecer kendı kendıne:50::50:

cnm bi an önce git doktora hamile kalırsan ozman zor olur....
doktor işini ne yaptın bugün değilmiydi doktor randevun hadi gzel haberler ver..
üffff kızlar git demesi kolay ama ben dişçiden korkuyorum yaa.hem dişim çürük mürük ama ben ondan ayrılmak istemiyorumm
olimbereacım ayrıca doktora gittim 2yumoş varmışş ama mm si konusunda soru soramadımm.
şimdilik iyiyiz canım
herşey yolunda şimdilik

senin bata az kaldı

maşallah canımm sen bize hep böyle güzel haberler verr...

üffff kızlar git demesi kolay ama ben dişçiden korkuyorum yaa.hem dişim çürük mürük ama ben ondan ayrılmak istemiyorumm
olimbereacım ayrıca doktora gittim 2yumoş varmışş ama mm si konusunda soru soramadımm.

maşallah canımm sen bize hep böyle güzel haberler verr...

bak canım eğer şimdi gitmezsen ilerde dahada zor olacak şimdiden sıcağı sıcağına git kurtul o ağrı daha mı güzel ?

günaydın tembel hanımlar :3: kimsecikler yok daha..biz bugün nasipse meleğimin kalp atışlarını duyucaz çok heycanlıyım kızlarr

Back
X