Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

evet bende bu sıralar evdeyim sıkılıyorum diyorum kk ya gireyim geliom gidiomm bi tondora bi tondora başka kimselere denk gelmiyorum:1::1:
evet cnm tablom çatlama sinyalleri veriyor çalışmalara tam gaz devam :17:

aynennn bende evdeydim helede oruçlen zaman geçsin diye giriyorum bi bakıyorum olimbera olimbera bu ne yahuu :9:

günaydın canımm ben iyiyim bugün aşure günü,güzel bir gün alışverişe çıkıcam :32:
ve oruçluyum.
sen nasılsın nerelerdeydin

allah kabul etsin cnm.bende evdeyim genelde ama kalabalık olmayınca bişeyler yazılıp okunmayınca kkda sarmıyor.
ya herkes gebe kalma olayından sıkıldı yada aynı şeyleri konuşmaktan.neyse yapacak bişey yok.
burda olsalarda olmasalarda inşallah herkes birgün gebeyim diye döner.

allah kabul etsin cnm.bende evdeyim genelde ama kalabalık olmayınca bişeyler yazılıp okunmayınca kkda sarmıyor.
ya herkes gebe kalma olayından sıkıldı yada aynı şeyleri konuşmaktan.neyse yapacak bişey yok.
burda olsalarda olmasalarda inşallah herkes birgün gebeyim diye döner.

evet cnm olabilir..
ben şu tabloyu değiştireyim barim bahar akıntıyı fln :50:

ama bende emin olmadım girdim öyle bu şekil oldu şimdide neyse iyisimi ben diğer ay düzgün haırlarım bu ayı saymıyorum ama ne zaman çatladığımıda merak ediyorum :26:

aslında ne zaman çatladığını kendin anlarsın cnm çünkü ağrı kasıklarda rahatsızlık akıntı çokluğu vs.olduğu zaman çatlamış olmalısın.
neyse diğer aya gerek kalmaz umarım ama olmazsa tam ölçersin.

ama bende emin olmadım girdim öyle bu şekil oldu şimdide neyse iyisimi ben diğer ay düzgün haırlarım bu ayı saymıyorum ama ne zaman çatladığımıda merak ediyorum :26:

bak cnm bnm mesela iki gündür kasık ve bel ağrım var ara arada göğüs uçlarımda sızlama bu gibi belirtilerin olmadımı hiçç....

aslında ne zaman çatladığını kendin anlarsın cnm çünkü ağrı kasıklarda rahatsızlık akıntı çokluğu vs.olduğu zaman çatlamış olmalısın.
neyse diğer aya gerek kalmaz umarım ama olmazsa tam ölçersin.

yani aslında iki üç gündür ağrım var bide en önemlisi ıslak ve uzayan su gibi akıntım var :1:
yani ben yeni mi çatladım acaba :26:
birde ateşimi biliyosun düzenli ölçemedim pek ama yinede çok yanlış olacağını tahmin etmiyorum ben.
inş gerek kalmaz canım ama ilişkide doğru düzgün olmadı :37:

bak cnm bnm mesela iki gündür kasık ve bel ağrım var ara arada göğüs uçlarımda sızlama bu gibi belirtilerin olmadımı hiçç....

göğüslerde ağrı sızı iki aydır hiçbirşey olmuyo :26:
ama kasıklarımda bama şeklinde sancım oldu oluyo oturup kalkerken fln :26:

Tekrar selam kızlar daha önce başka topiklere çok baktım. ama bu topik e yeni girdim kısaca kendimi tanıtayım ben istanbulda oturuyorum 4 yıllık eviliyim ve 3 yıldır çocuk için uhraşıyorum denemediğim kür kalmadı bir çok testen geçtim ben ve eşim gayet sağlıklıyız. birçok doktor değiştirdim. Şimdi çok şükür çok iyi bir doktor buldum ve onunla yoluma devam ediyorum. bu ay aşılama yaptırdım cumartesi günü aşılamam oldu. ve şimdi iki haftanın dolmasını bekliyorum. umarım bu sefer rüyam gerçekleşir ve kavuşurum artık bebeğime. hergün dua ediyorum. burda okuduğum çocuk sahibi olmak isteyen bütün herkese rabbim umarım sesimizi duyar ve hepimiz hamile kalırız.

yani aslında iki üç gündür ağrım var bide en önemlisi ıslak ve uzayan su gibi akıntım var :1:
yani ben yeni mi çatladım acaba :26:
birde ateşimi biliyosun düzenli ölçemedim pek ama yinede çok yanlış olacağını tahmin etmiyorum ben.
inş gerek kalmaz canım ama ilişkide doğru düzgün olmadı :37:
ozaman sen yeni çatladın sonnur keşke günaşırı devam etseydin ilişkiye.26.gün çatladıysan yine 40günde regl olacaksın.
diğer ay soğan kürü falan yap bence erken çatlamak için.
selam kızlar nasılsınız?

a.selam biz iyiyiz sen nasılsın?

Tekrar selam kızlar daha önce başka topiklere çok baktım. ama bu topik e yeni girdim kısaca kendimi tanıtayım ben istanbulda oturuyorum 4 yıllık eviliyim ve 3 yıldır çocuk için uhraşıyorum denemediğim kür kalmadı bir çok testen geçtim ben ve eşim gayet sağlıklıyız. birçok doktor değiştirdim. Şimdi çok şükür çok iyi bir doktor buldum ve onunla yoluma devam ediyorum. bu ay aşılama yaptırdım cumartesi günü aşılamam oldu. ve şimdi iki haftanın dolmasını bekliyorum. umarım bu sefer rüyam gerçekleşir ve kavuşurum artık bebeğime. hergün dua ediyorum. burda okuduğum çocuk sahibi olmak isteyen bütün herkese rabbim umarım sesimizi duyar ve hepimiz hamile kalırız.

hoşgeldin canım ozaman.inşallah aşılaman tutar ve bu bekleyiş biter.zamanı gelmeyince ne kür ne ilaç ne de başka yöntem fayda etmiyor.umarım senin zamanın gelmiştir.

rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.....umarım gebesindir evladına kavuşursun..
bahsedermisin aşılamadan nasıl yapılıyor aşamaları ne kadara nerde yaptırdın???

hoşgeldin canım ozaman.inşallah aşılaman tutar ve bu bekleyiş biter.zamanı gelmeyince ne kür ne ilaç ne de başka yöntem fayda etmiyor.umarım senin zamanın gelmiştir.

İnşallah canım umarım gelmiştir zamanım. okadar zor zamanlardan geçtimki çok ihtiyacım var bu bebeğe :49: rabbim isteyen herkese nasip etsin. tüm isteyenlere. tabiki zamanı gelmişse olacak ama herşeyi kadere bırakıp beklemekte olmuyor malesef. uhraşmak gerekiyor rabbim herkesin emeklerini boş çıkarmasın istediklerini tez zamanda versin inşallah.

İnşallah canım umarım gelmiştir zamanım. okadar zor zamanlardan geçtimki çok ihtiyacım var bu bebeğe :49: rabbim isteyen herkese nasip etsin. tüm isteyenlere. tabiki zamanı gelmişse olacak ama herşeyi kadere bırakıp beklemekte olmuyor malesef. uhraşmak gerekiyor rabbim herkesin emeklerini boş çıkarmasın istediklerini tez zamanda versin inşallah.

rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın.....umarım gebesindir evladına kavuşursun..
bahsedermisin aşılamadan nasıl yapılıyor aşamaları ne kadara nerde yaptırdın???

canım benim doktorum nişantaşında muaynanesi var çok iyi bir doktor daha önce yengem ve bir arkadaşım ve arkadaşımın kuzeni onda tedavi olmuşlardı ve tedavi sonunda çok şükür mutlu oldular. amerikan hospital hastanesinde yapılıyor labratuar işlemleri ve muaynanesinde yapıyor aşılamayı amerikan hastanesine gidip sperm veriyorsun onlar yıkanma işleminden sonra 1 saat içinde alıyorsun ve muaynanede işlemi uyguluyor spermi uzun esnek bir kamış yardımıyla enjekte ediyor vajinaya öncesinde bir sprey sıkıyor oraya yapışmaları için daha sonrada jel sürüyor orda kalmaları için iki saat seni dinlenme odasında yatırıyor ve eve gönderiyor 21.gün jel kullanmaya başlıyormuşsun. çok acısız bir işlem ben 600 tl herşey içinde yaptırdım bu işlemi

Back
X