- Konu Sahibi bebisimolsun
- #3.421
günaydıınn canlarr,,
ya dün gece baharla melis pc başında uyuya kalmış olabilirler mi
39143a Ovulation charts on FertilityFriend.com
Günaydın canım yok yok uyumadık meraklanmaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydıınn canlarr,,
ya dün gece baharla melis pc başında uyuya kalmış olabilirler mi
Slm kizlar nasılsiniz Bnm bat yine gelio az kaldı belim cok agrio inşallah tutmuştur
selam nazcım nasılsın?
ne yaptın dr. işini?
selam canım iyiz sen nasılsın batımız aynı sayılır kızz...benimde belim ağrıyo az kaldı bata inşallah tutmuştur canım hayırlısı olsun...ateş ölçmüyosun dimi
Günaydın canım yok yok uyumadık meraklanmaaeşim çağırdı canım birden çıkıverdim
Slm kizlar nasılsiniz Bnm bat yine gelio az kaldı belim cok agrio inşallah tutmuştur
selam canım iyiz sen nasılsın batımız aynı sayılır kızz...benimde belim ağrıyo az kaldı bata inşallah tutmuştur canım hayırlısı olsun...ateş ölçmüyosun dimi
canım iyiyim teşekkür ederim.yetişemedim sana çıkmışsın.canım doktora ben bu ay gitmicem.bu ay da bi deniyelim diyoruz.sonrasında gidelim diyoruz.adetin 9. günündeyimö
slm kızlar misafirim vardı kahvaltıya ama akşama kadar oturdular giremedim bugün ...benm ateş saçmaladı zaten ..soğan suyu yapıyordum bıraktım pzartesiye adet gelmezse doktor civanım
özlemcim tedavin gzel sonuçlanır umarım ....
bebişim ateşin iyi böle devam etsin inş...![]()
sen neden soğanı bıraktın cnm içebiliyosan ne mutlu sana maşallah
bende bugün cuma dersim vardı bi yerden biyere atlıyorum acayip yoğunum ama güzel telaş bu![]()
bende cok iyiyim allahima cok sukur..olemi hic bakmadim cnm batlara..insallah ii haberlerle döneriz o gun cnm...bnm ates dalgali sanki,not almiorum sabah bakiorum ama..hakkimizda hayirlsii olsun tatlim.senin bel agrindan baska bi belirti varmii
slm kızlar misafirim vardı kahvaltıya ama akşama kadar oturdular giremedim bugün ...benm ateş saçmaladı zaten ..soğan suyu yapıyordum bıraktım pzartesiye adet gelmezse doktor civanım
özlemcim tedavin gzel sonuçlanır umarım ....
bebişim ateşin iyi böle devam etsin inş...![]()
doktora ...gideyimde kist varsa içeyim yoksa rahim duvarı incelmesi olabiliyor ,ben soğan suyunu çok rahat içiyorum ilk başlarda kötü geldi ama alışmakla alakalı sanırım şimdi meyve suyu gibi geliyr inan..
bu arada ateşin yükselmeye başladı ...lütfen sana yalvarıcam artık gün aşırı ilişki deneyin bu ayy nolurrrrrrrsunnnnnnnn![]()
git tabiki kötü bişey olmasın güzel şeyler olsun inşallah ...
soğan yaa nasıl meyve suyu gibi olurki iğğ
bak bakalım ateşe hele :)
nerdesiniz kızlar yaaaaaaa![]()
kızlaaaaaaaaaaaaaaaar selam nabersınız? benım 24 mm catlamayan hala buyumekte olan bır yumurtam var sızce ne olcak ?sogan suyuna devam etsemmı?11.gunum soganda ama gunde bır kez ıctım.2 yı ıcemıyorum..
git tabiki kötü bişey olmasın güzel şeyler olsun inşallah ...
soğan yaa nasıl meyve suyu gibi olurki iğğ
bak bakalım ateşe hele :)
ii cnm şükür ...bence 15 güne tamamla keşke günde iki içebilsen ama olsun oda şifa olucak inş...bende ilk 4 gün yapabilmiştim ozman bile vktin adet olmuştum ALLAHın izniyle...sonnurda ypıcak soğan suyubende yapıyordum bıraktım doktordan sonra içicem inşş...
böcük suyu bile içerimmmderdime derman olacak sa
ateşinde henüz bi harekt yok cnm ama sen yine ygün aşırı çalış 16. güne dikkat sonuçta çatladıktan sonra çekiyor çizgiyi ff akıntınıda takip ederssen güzel sonuç alırsın inş bu ay...
soni tam meyve suyu sayılmazda sebze suyu dıyebılırız..zatende ole.ama alısılıyor ha meyve suyu ha sebze suyu dıyorsun. bır zamndan sonra
![]()