Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

slm kizlar nasilsiniz
kimse yok ama ben yine de yazim adet oldum bugun
bebisim beni degistirebilirmisin cnm yeni bat 24 ocak
opuldunuz:23:

selam canım yeni yıl ve yeni ay sana bebeğini getirsin inşallah canım...
selamlarrr
herkes iyidir umarım
şimdilik yeni haber yokmuş takipteyim

masumiyet geçmiş olsun
canım hiçbişey olmaz merak etme
ilk ay hiçbir zararı yok zaten ilaçların

selam canım nassılsın herşey yolundadır inşallahh oğlumuzda iyidir maşallahh büyüyoo miniğin:nazar:

selam canım yeni yıl ve yeni ay sana bebeğini getirsin inşallah canım...

selam canım nassılsın herşey yolundadır inşallahh oğlumuzda iyidir maşallahh büyüyoo miniğin:nazar:

çok şükür canım
ufak tefek hamilelik sorunları tansiyon düşüklüğü, kansızlık vs. dışında iyiyim
büyüyoruz birlikte
sizleri takip ediyorum, yazmıyorum genelde çünkü kimsecikler olmuyor
senin de bata az kalmış
inşallah iy haber verirsin

çok şükür canım
ufak tefek hamilelik sorunları tansiyon düşüklüğü, kansızlık vs. dışında iyiyim
büyüyoruz birlikte
sizleri takip ediyorum, yazmıyorum genelde çünkü kimsecikler olmuyor
senin de bata az kalmış
inşallah iy haber verirsin

Allah şifa versin canım atlatırsın bu günleride sağlıkla inşallah...
evet az kaldı ama ateşim düşüşe geçti çok umut kalmadı bakalım nasip...

geçmiş olsun canım bende de var migren bilirim çok zor...

Sağol canım ilaç içtim napayım geçmiyordu yoksa hala bile hafiften ağrısı var hissediyorum iki günüm kaldı içmeyecektim bişey ama dayanamadım
yarın bi ateşimi ölçücem merak ettim bi dün ölçmüştüm ne zamandır ölçmüyordum yarın ve öbür günkü ateş durumu belli edecektir zaten artık kısmetimizde ne varsa onu yaşayacağız

Sağol canım ilaç içtim napayım geçmiyordu yoksa hala bile hafiften ağrısı var hissediyorum iki günüm kaldı içmeyecektim bişey ama dayanamadım
yarın bi ateşimi ölçücem merak ettim bi dün ölçmüştüm ne zamandır ölçmüyordum yarın ve öbür günkü ateş durumu belli edecektir zaten artık kısmetimizde ne varsa onu yaşayacağız

evet canım ilaçsız geçmiyo malesef...
ölç canım inşallah yüksek çıkar düşmez ve bebeğin gelir hayırlısıyla benimde düşmeye başladı üff

Son düzenleme:
[SUP][/SUP]
evet canım ilaçsız geçmiyo malesef...
ölç canım inşallah yüksek çıkar düşme ve bebeğin gelir hayırlısıyla benimde düşmeye başladı üff

Baktım senin çizelgene dpo 11 diye gördüm 3 günün daha var bence yarın falan yükselebilir bugünden moralini bozma 29 aralıktaki ateşin için endişe edeceksen et daha vakit var yani merak etme :34:

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrr selammm,

ovülasyon testi kullanan arkadaşlar bir sorum var... benim yarın tüp bebek hezimetinden sonra adet olmam lazım. hatta pembelikler var. az önce ovül. testi yaptım. çift çizgi. ilki kadar belirgin değil ama bariz ortada kırmızı çizgi var. neden olur, olabilir????????????

günaydın kızlarr...

arzucum ovulasyon testlerinden gebeliklerini öğrenen bi kaç kişi gördüm ..fakat tüp bebek tedavisinden sonra hormanlarda değişimler yaşanabilir...
ne umutlan ne umutsuzluğa kapıl cnm ...umarım tüple gelmeyen bebek doğal yolla gelir ve labarotuar bebeği değilde aşk bebeği olur tatlım...

herkse selam kızlar..
masumcum geçmiş olsun canım çok zor ama artık ağrıları hafifletmek için çok şey çıktı sıkma canını
mahrum yaa olimbera ya alışamadım her defasında kim bu diyorum resmin tanıdık geliyor valla kafam gel git oldu,
bahar ne alemde ne msnde ne burda göremiyorum özledim ya.
bebişim senden ricam bebeğimin cinsiyetini eklermisin teyzesi kızımmmmm üzülmesin:nazar::nazar:

herkse selam kızlar..
masumcum geçmiş olsun canım çok zor ama artık ağrıları hafifletmek için çok şey çıktı sıkma canını
mahrum yaa olimbera ya alışamadım her defasında kim bu diyorum resmin tanıdık geliyor valla kafam gel git oldu,
bebişim senden ricam bebeğimin cinsiyetini eklermisin teyzesi kızımmmmm üzülmesin:nazar::nazar:

bi kızımız dha geliyor desene sağlıkla gelsin minik prenses...

herkse selam kızlar..

aayy tabiki eklerim canım maşallah prensesimiz geliyorr sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım:nazar::nazar:

canım ateşim düştü zaten bugünde kahverengi lekeler geldi sabaha sökülür kısmet artık ne diyim...sen ne durumdasın canım

meliscim hayırlısı demekten ona buna şuna size bize kendime gına geldi ama başka cümle bulamıyorm kırmızı lar geldi diyenlere hayırlısı arkadaşım herşeyin hayırlısı ..ben iki gündür bunalımdayım doktora gidecektim olaylar farklı gelişince gitmedim bugün eşim ikna etti doktor için sırf o üzülmesin diye yarın doktordayım ne diycekse sanki kist oldu işte :(((
sağolun yavru kuşlarrr darısı başınıza

saol cnm allah razı olsun ...

Back
X