- Konu Sahibi bebisimolsun
- #12.461
Nazz sen hangi doktora gidiyosun cnm ?
masumiyetin önerdiği bir doktor vardı.özel avrasya hastanesinde...gamze hanım.çok ilgili bir doktor.artık hep ona gidicem.hastanede iyi...sgk 30 tl muayene ödedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nazz sen hangi doktora gidiyosun cnm ?
evettt kızlarr dün yazdımmm ama sizin yazdıklarını göremedimmm.. uzun bi aradan sonra tekrar geldimmm.. nasılsınızzzz..
tondoracımm bu sefer yazdıklarınızı görcem inşallah![]()
ben seni hatırlıo gibiyim ama çok net degil.
çoook uzun zamandır uğramıyorum valla hatırlamıyo olabilirsinn
ama ben en son buraya geldiğimde hiç hamile olan yoktuuu şimdi maşallahhh devamıda gelir inşallahh![]()
evettt kızlarr dün yazdımmm ama sizin yazdıklarını göremedimmm.. uzun bi aradan sonra tekrar geldimmm.. nasılsınızzzz..
kusura bakma ama bende seni hatırlayamadım![]()
inşallahhh..14 ay oldu benim..hala tık yok
abooooo cehaletin gözünü yiyim emiiii![]()
masumiyetin önerdiği bir doktor vardı.özel avrasya hastanesinde...gamze hanım.çok ilgili bir doktor.artık hep ona gidicem.hastanede iyi...sgk 30 tl muayene ödedim.
tek hatırlayannn tondora demek kiii
aşkımız meyve versin, artık bebeğimiz gelsinn diye bir topik vardı..
ordayken katılmıştım aranıza hamileliğimden sonrada pek giremedim açıkcasıı
hatırlamamanız çokk normall valla suç bende unutturmuşum kendimii![]()
![]()
Hoşgeldin canımmm maşallah sizin topicte laf yetiştiremiyorum baya hızlı gidiyor..
Bizdede yavaş ama emin adımlarla gidiliyor ondan o hamiş listemiz kabardı![]()
evet o topiği azçok hatırlıyorum ama seni hatırlayamadım kusura bakma
evet bi sürü kişi gelip gidiyor unutuyoruz doğal olarak.![]()
evett melis hanım tanıtayım kendimi ben bahar yaşım sizden küçük26 yaşımdayım 15aydır bebek istiyorum.yarışmacılara başarılar dilerim.sorunlarım var hemen anlatayım.
bir tarafta pko görünümü var
tahlillerim normalmiş lh4.45 fsh 6.78 prolaktin önce 66 çıktı sonra dostineksle 1,42ye düşmüş
düzenli adet görüyorum sayılır en uzun 32gün en kısa 28günde bir olurum her ay değişir tabi.
bu ay ovulasyon testi ve ateş ölçme yöntemini kullanıyorum aama bişey anlamadım:26:
pko lumusun canımm veya kist felan mı var veya başka bir şeyy
benimle ilgili hiç bi sorun yok.eşimin de sperm değerleri sınırda biraz..hızlı ileri hareketli fena degil de sperm sayısı biraz sınırda kalıo.inş çok gecmeden bebiş sahibi oluruz.Bende ilk takibe başladığımda doktorum folbiol vermişti varyaa onu içmeye başladığım ay ortalıkta hamile gibi dolaşıyordum o kadar hızlı olcak sanıyordum
Bağcılar devletide iyi diyorlar :44:
Hoşgeldin canımmm maşallah sizin topicte laf yetiştiremiyorum baya hızlı gidiyor..
Bizdede yavaş ama emin adımlarla gidiliyor ondan o hamiş listemiz kabardı![]()
maşşallah canımm ya inanın çok şaşırdımm
bende pkoluyum biliyorsunnn kötü kaderimizzz
bu ara biraz araştırıyorum da acaba bal tarçın çörek otuuu iyi gelir mi diyorummm adet sökmeye düzenlemeye felannn :26::26:
Tam adamına geldin canımm
O işlere aşada ismi görünen canım arkadaşlarım olim ve baharım bakıyor ama bana kalsa dene tabii bi işe yarar elbet
benimle ilgili hiç bi sorun yok.eşimin de sperm değerleri sınırda biraz..hızlı ileri hareketli fena degil de sperm sayısı biraz sınırda kalıo.inş çok gecmeden bebiş sahibi oluruz.
benimle ilgili hiç bi sorun yok.eşimin de sperm değerleri sınırda biraz..hızlı ileri hareketli fena degil de sperm sayısı biraz sınırda kalıo.inş çok gecmeden bebiş sahibi oluruz.
bağcılar bana yakın degil herhalde...ben devlet hastanesini pek tercih etmiyorum. ilgilenmiyorlar gibi gelio.bir yıl cerrahpaşanın dibinde oturdum bi kere gitmedim.inş gitmek zorunda kalmayız hastaneye..doğum hariç![]()
sormaa ya ne lanet birr hastalıkk buu çaresi yok resmen Allah ımm
kızlarıı yakalrsam sorarım canımm
sen denemiyormusunn kürlerii
Kilon nasıl canım
Ben bi tek soğanı denicektim yaptım ama içemedim![]()
o zamann burdan soyle sorayımm;
arkadaslar ben bal+tarcın+ corek otu karısımını denemek istiyorum acıkcası..
pkoluyum.. yani yumurtalarım gelismiyor dolayısıyla adet döngüm cok uzuyor, 3-4 ay gibi hatta..
ilacla degil de bitkisel olaark halledebilir miyimm.. adet söktürücü, düzenleyici olarak..