Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

evettt kızlarr dün yazdımmm ama sizin yazdıklarını göremedimmm.. uzun bi aradan sonra tekrar geldimmm.. nasılsınızzzz..

tondoracımm bu sefer yazdıklarınızı görcem inşallah :1::1:

kusura bakma ama bende seni hatırlayamadım:50::50::50:

tek hatırlayannn tondora demek kiii :14::14:
aşkımız meyve versin, artık bebeğimiz gelsinn diye bir topik vardı..
ordayken katılmıştım aranıza hamileliğimden sonrada pek giremedim açıkcasıı
hatırlamamanız çokk normall valla suç bende unutturmuşum kendimii :ssz: :1:

abooooo cehaletin gözünü yiyim emiiii:30::30::30::30::30::30::30::30:

Bende ilk takibe başladığımda doktorum folbiol vermişti varyaa onu içmeye başladığım ay ortalıkta hamile gibi dolaşıyordum o kadar hızlı olcak sanıyordum :37:

masumiyetin önerdiği bir doktor vardı.özel avrasya hastanesinde...gamze hanım.çok ilgili bir doktor.artık hep ona gidicem.hastanede iyi...sgk 30 tl muayene ödedim.

Bağcılar devletide iyi diyorlar :44:

evettt kızlarr dün yazdımmm ama sizin yazdıklarını göremedimmm.. uzun bi aradan sonra tekrar geldimmm.. nasılsınızzzz..

tondoracımm bu sefer yazdıklarınızı görcem inşallah :1::1:

Hoşgeldin canımmm maşallah sizin topicte laf yetiştiremiyorum baya hızlı gidiyor..
Bizdede yavaş ama emin adımlarla gidiliyor ondan o hamiş listemiz kabardı :34:

tek hatırlayannn tondora demek kiii :14::14:
aşkımız meyve versin, artık bebeğimiz gelsinn diye bir topik vardı..
ordayken katılmıştım aranıza hamileliğimden sonrada pek giremedim açıkcasıı
hatırlamamanız çokk normall valla suç bende unutturmuşum kendimii :ssz: :1:

evet o topiği azçok hatırlıyorum ama seni hatırlayamadım kusura bakma
evet bi sürü kişi gelip gidiyor unutuyoruz doğal olarak.:ssz:

Hoşgeldin canımmm maşallah sizin topicte laf yetiştiremiyorum baya hızlı gidiyor..

maşşallah canımm ya inanın çok şaşırdımm :nazar::nazar:
bende pkoluyum biliyorsunnn kötü kaderimizzz :14::14:
bu ara biraz araştırıyorum da acaba bal tarçın çörek otuuu iyi gelir mi diyorummm adet sökmeye düzenlemeye felannn :26::26:

evet o topiği azçok hatırlıyorum ama seni hatırlayamadım kusura bakma
evet bi sürü kişi gelip gidiyor unutuyoruz doğal olarak.:ssz:

yokk canım ne demek doğal olarakk yanii :16::16:
ama dediğim gibi hamile sayısı hiç yoktu ben varkenn şimdi çok şaşırdımm ya yarılamışsınız listeyii :nazar::nazar:
devamıda gelir umarım en kısa zamanda..

evett melis hanım tanıtayım kendimi ben bahar yaşım sizden küçük :1:26 yaşımdayım 15aydır bebek istiyorum.yarışmacılara başarılar dilerim.sorunlarım var hemen anlatayım.
bir tarafta pko görünümü var
tahlillerim normalmiş lh4.45 fsh 6.78 prolaktin önce 66 çıktı sonra dostineksle 1,42ye düşmüş
düzenli adet görüyorum sayılır en uzun 32gün en kısa 28günde bir olurum her ay değişir tabi.
bu ay ovulasyon testi ve ateş ölçme yöntemini kullanıyorum aama bişey anlamadım:26:

i.akşamlar canim ben serophene kullanıyorm benim durumumda seninkine uyuyor benim kullandığım ilaçtan kullandınmı bahsettiğin yöntemden önce bide verdiğin değerler nedir hormonlarlamı alakalı

pko lumusun canımm veya kist felan mı var veya başka bir şeyy

Bende ilk takibe başladığımda doktorum folbiol vermişti varyaa onu içmeye başladığım ay ortalıkta hamile gibi dolaşıyordum o kadar hızlı olcak sanıyordum :37:

Bağcılar devletide iyi diyorlar :44:

benimle ilgili hiç bi sorun yok.eşimin de sperm değerleri sınırda biraz..hızlı ileri hareketli fena degil de sperm sayısı biraz sınırda kalıo.inş çok gecmeden bebiş sahibi oluruz.

bağcılar bana yakın degil herhalde...ben devlet hastanesini pek tercih etmiyorum. ilgilenmiyorlar gibi gelio.bir yıl cerrahpaşanın dibinde oturdum bi kere gitmedim.inş gitmek zorunda kalmayız hastaneye..doğum hariç :34:

maşşallah canımm ya inanın çok şaşırdımm :nazar::nazar:
bende pkoluyum biliyorsunnn kötü kaderimizzz :14::14:
bu ara biraz araştırıyorum da acaba bal tarçın çörek otuuu iyi gelir mi diyorummm adet sökmeye düzenlemeye felannn :26::26:

Tam adamına geldin canımm :60:
O işlere aşada ismi görünen canım arkadaşlarım olim ve baharım bakıyor ama bana kalsa dene tabii bi işe yarar elbet

Tam adamına geldin canımm :60:
O işlere aşada ismi görünen canım arkadaşlarım olim ve baharım bakıyor ama bana kalsa dene tabii bi işe yarar elbet

sormaa ya ne lanet birr hastalıkk buu çaresi yok resmen Allah ımm:14::14:
kızlarıı yakalrsam sorarım canımm
sen denemiyormusunn kürlerii

benimle ilgili hiç bi sorun yok.eşimin de sperm değerleri sınırda biraz..hızlı ileri hareketli fena degil de sperm sayısı biraz sınırda kalıo.inş çok gecmeden bebiş sahibi oluruz.

maşallah ne güzel :nazar::nazar:
sizin öyle rahatsızlığınız yok aslında ya inşallah çok beklemezsinizz

o zamann burdan soyle sorayımm;

arkadaslar ben bal+tarcın+ corek otu karısımını denemek istiyorum acıkcası..

pkoluyum.. yani yumurtalarım gelismiyor dolayısıyla adet döngüm cok uzuyor, 3-4 ay gibi hatta..

ilacla degil de bitkisel olaark halledebilir miyimm.. adet söktürücü, düzenleyici olarak..

bağcılar bana yakın degil herhalde...ben devlet hastanesini pek tercih etmiyorum. ilgilenmiyorlar gibi gelio.bir yıl cerrahpaşanın dibinde oturdum bi kere gitmedim.inş gitmek zorunda kalmayız hastaneye..doğum hariç :34:

Eşin için evicap capsül yada keçiboynuzu pekmezi mutlaka dene cnm

Cerrahpaşa ya Allah düşürmesin zaten :37: Zor hakikaten bişey öğrenene kadar alıyolar canını ama ben şimdilik devlete gitmeye mecburum..

o zamann burdan soyle sorayımm;

arkadaslar ben bal+tarcın+ corek otu karısımını denemek istiyorum acıkcası..

pkoluyum.. yani yumurtalarım gelismiyor dolayısıyla adet döngüm cok uzuyor, 3-4 ay gibi hatta..

ilacla degil de bitkisel olaark halledebilir miyimm.. adet söktürücü, düzenleyici olarak..

tavsiye eetmem ben fikrimi sorarsanız..
senin bebeğin var demi tıckerından anladığım kadarı ile ne için adet düzeni içinmi düşünüyorsun..

Back
X