Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Eşin için evicap capsül yada keçiboynuzu pekmezi mutlaka dene cnm

Cerrahpaşa ya Allah düşürmesin zaten :37: Zor hakikaten bişey öğrenene kadar alıyolar canını ama ben şimdilik devlete gitmeye mecburum..

öle dedigin gibi...zaten yaklaşık 10 gündür evicap içio.akşamları da yatmadan önce 2 kaşık keçiboynuzu pekmezi içio.inş işe yarar yaaa

sormaa ya ne lanet birr hastalıkk buu çaresi yok resmen Allah ımm:14::14:
kızlarıı yakalrsam sorarım canımm
sen denemiyormusunn kürlerii

Kilon nasıl canım

Ben bi tek soğanı denicektim yaptım ama içemedim :50:

boyumm 1.60 kilom 60 canım ama vermem gerekiyor 5-7 kilo.. ben soğanıda denedim ama bir faydası olmadı maaleseff..

tavsiye eetmem ben fikrimi sorarsanız..
senin bebeğin var demi tıckerından anladığım kadarı ile ne için adet düzeni içinmi düşünüyorsun..

evet bebeğim var.. evet adetlerim çok düzensiz onu düzene sokmak için uğraşıyorum.. önerebilceğiniz birsey varmıı :26::26:

boyumm 1.60 kilom 60 canım ama vermem gerekiyor 5-7 kilo.. ben soğanıda denedim ama bir faydası olmadı maaleseff..

evet bebeğim var.. evet adetlerim çok düzensiz onu düzene sokmak için uğraşıyorum.. önerebilceğiniz birsey varmıı :26::26:

pcoda b.ç.t ters tepiyor zaten çok yumurtluyor biraz daha fazla yumurtlatıyor sonuçta kalitesiz bi çok irili ufaklı kist ...
sonsuz tavsiye edeceğim iki şey var soğan kürü bence kürlerin içinde en rahat içilebileni defalarca denedim ve faydasını gördüm..
ikiciside metformin içerikli ilaçlar glifor lukofe diaformin gibi ..
bana bakan pco olduğuma inanmaz tabiki bunlar seyesinde önceden bende uzun döngülere sahiptim ..
doğal yollamı gebelik oldu sende ?

öle dedigin gibi...zaten yaklaşık 10 gündür evicap içio.akşamları da yatmadan önce 2 kaşık keçiboynuzu pekmezi içio.inş işe yarar yaaa

şifa olsun cnm...

Benimde boy:1.60 kg:68 :36:

soğanında faydası olmadıysa ee çok kiloluda değilsin bence :26:

Oğlunun adı çağan mı bizim yeğenin adıda çağan

pcoda b.ç.t ters tepiyor zaten çok yumurtluyor biraz daha fazla yumurtlatıyor sonuçta kalitesiz bi çok irili ufaklı kist ...
sonsuz tavsiye edeceğim iki şey var soğan kürü bence kürlerin içinde en rahat içilebileni defalarca denedim ve faydasını gördüm..
ikiciside metformin içerikli ilaçlar glifor lukofe diaformin gibi ..
bana bakan pco olduğuma inanmaz tabiki bunlar seyesinde önceden bende uzun döngülere sahiptim ..
doğal yollamı gebelik oldu sende ?

o zaman yapmayayım yaa iyiki yapmadan önce danışmısım valla :26::26:
soğan kürünü bende denedim ama sadece 1 defageçen ay.. bittikten sonra adet belirtilerim başladı ama hala gelmiyor adetim..
doktorum da metformin yazdı onuda ramazandan sonra kullancam günde 2 defa olduğu için sahur ve ifttar saatleri çok yakın oluyor..
artık normal bir kadın gibi gününde adet olamyı çok istiyorum bu bende çok büyük strest yaratıyor :14::14:
bu ay da söktürücü alcam heralde bir türlü gelmedi..
hamileliğimde pko olduğumu bilimoyrdum hamile olduktan sonra öğrendim.. genç kızken de 2ayda 1, 3 ayda 1 olurdum fakat kuzenlerim felan da böyleydi takmadık yani.. evlendikten sonra 40günde 1e felan inmişti.. sonra hamile olduğumu öğrendim.. ondna sonrada öğrendim pkolu olduğumu..

Benimde boy:1.60 kg:68 :36:

soğanında faydası olmadıysa ee çok kiloluda değilsin bence :26:

Oğlunun adı çağan mı bizim yeğenin adıda çağan

pkoluyuzz işte canımm gelmiyo adet napalım :2:
evet çağannn canım eşimle benim ismimi birleştirdikkk o çıktı :1::1:

kızlarr nerdesiniz yahuu
ben bugün sabahtan beri yoğundum annemlerdeydim akşama kardeşimi istemeye geldiler söz yüzükleri takıldı yemektir kahvedir derken çok güzel geçti
bayram sonrasıda nişan olacak kısmetse
böyle işte güzel ve yorucu birgündü hayırlısı olsun inşallah kendi isteme faslım geldi aklımaa oyy ne çabuk geçmiş 4 sene yaaa
sizler nerdesiniz bakimmmmm
birselcim bu arada kusura bakma bitanem ya aradığında çok telaşlıydık misafirler gelmek üzereydi o yüzden geri de dönemedim sana canım:16:

kızlarr nerdesiniz yahuu
ben bugün sabahtan beri yoğundum annemlerdeydim akşama kardeşimi istemeye geldiler söz yüzükleri takıldı yemektir kahvedir derken çok güzel geçti
böyle işte güzel ve yorucu birgündü hayırlısı olsun inşallah kendi isteme faslım geldi aklımaa oyy ne çabuk geçmiş 4 sene yaaa
birselcim bu arada kusura bakma bitanem ya aradığında çok telaşlıydık misafirler gelmek üzereydi o yüzden geri de dönemedim sana canım:16:

hayırlı olsun canımmmm

nasılsınnn nasıl gıdıyor

teşekkürler canım
iyiym saol sen nasılsın ben yumurtlamaya çalışıyom sen:1:

:1::1::1::1:bılmıyorumkı ben anlamıyorum yımırtladıgımı ama yumurtlasamda halvet yok bızde su aralar ramazan dengeyı bozdu:1::1:bu ay hsg ye gıdıcem bı mucıze olsa hamıle kalsam gerek kalmasa ne guzel olurdu:37::37:ama bu gıdısle zor

i.akşamlar canim ben serophene kullanıyorm benim durumumda seninkine uyuyor benim kullandığım ilaçtan kullandınmı bahsettiğin yöntemden önce bide verdiğin değerler nedir hormonlarlamı alakalı

canım bunlar hormon değerlerim.yani bi çok şeyi gösteren testler mesela yumurta rezervi ve düzenle ilgili.
bende serophene kullandım canım 2 kez 1kezde klomen kullandım.ve 1 kezde aşılama oldum.
ama işe yaramadı.inşallah senin için faydalı olur.

SONİİ
bahar haklı aşılama madem bir ay sonra bu ay metformine başla lüften bak bana :49:
inan bu ilaç sayesinde
tabi baharımın da ısararı:54:

nasılsınız? ramazan sonu yaklaşıyorya herkes tekr teker geliyor artık topiike
olicim rahat ol vardır bundada bi hayır. başla aksilikler olmasındansa 1 ay daha ileri olsun napalım. (belkide bebeitonun burcu içindir bu bkleyiş:1:)

sonı sen metformin kullanmıyomusun?en son kullananın kendim olduğunu düşünüyordum.
bahar nilay nasılsınız?
kızlarr nerdesiniz yahuu
hayırlı olsun canım Allah utandırmasın
asıl sen kus bakma çok zamansız aradım
aslında bugun eşimin yemegi var aksam bi kahve içermiyiz diye aradım sende yada bende :7:ama telaşın varmış seninde ayarlarız inş. yine :31:

Son düzenleme:
SONİİ
bahar haklı aşılama madem bir ay sonra bu ay metformine başla lüften bak bana :49:
inan bu ilaç sayesinde
tabi baharımın da ısararı:54:

Deryoşumm doktora bi gidebilsem...

olicim rahat ol vardır bundada bi hayır. başla aksilikler olmasındansa 1 ay daha ileri olsun napalım. (belkide bebeitonun burcu içindir bu bkleyiş:1:)

sonı sen metformin kullanmıyomusun?en son kullananın kendim olduğunu düşünüyordum.
bahar nilay nasılsınız?

aslında bugun eşimin yemegi var aksam bi kahve içermiyiz diye aradım sende yada bende :7:ama telaşın varmış seninde ayarlarız inş. yine :31:

Yok tatlım hiç kullanmadım. sen kullanıyor musun

bahar nilay nasılsınız?

günaydın canımmmmmm:51:
Deryoşumm doktora bi gidebilsem...

gidememenin sebebi ne

Yok tatlım hiç kullanmadım. sen kullanıyor musun
gidememen,n sebebi ne

Son düzenleme:
Ohh bee sonunda yarın için randevu alabildimmm

Deryooşş benim adetliyken gidip kan vermem lazımdı tahlil falan onun için yarın 3.günüm son gündü neyseki buldum.

İlk defa gidicem bu hastaneye bakalım burası nasıl çıkar

bahar nilay nasılsınız?
:

iyiyim tatlım sen nasılsınnn

Back
X