Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

nasılsınız? Ramazan sonu yaklaşıyorya herkes tekr teker geliyor artık topiike
olicim rahat ol vardır bundada bi hayır. Başla aksilikler olmasındansa 1 ay daha ileri olsun napalım. (belkide bebeitonun burcu içindir bu bkleyiş:1:)

sonı sen metformin kullanmıyomusun?en son kullananın kendim olduğunu düşünüyordum.
Bahar nilay nasılsınız?

Hayırlı olsun canım allah utandırmasın
asıl sen kus bakma çok zamansız aradım
aslında bugun eşimin yemegi var aksam bi kahve içermiyiz diye aradım sende yada bende :7:ama telaşın varmış seninde ayarlarız inş. Yine :31:

canummmmmm iyiyim sen nasılsın?

Ugrasıyoruz ıste ramazanla acıktım bugunde baya bi:9:

canım bunlar hormon değerlerim.yani bi çok şeyi gösteren testler mesela yumurta rezervi ve düzenle ilgili.
bende serophene kullandım canım 2 kez 1kezde klomen kullandım.ve 1 kezde aşılama oldum.
ama işe yaramadı.inşallah senin için faydalı olur.

amin inşallah işe yarar.kimi korunsada kazayla falan hamile oluyo bizim çektiklerimize bak bıktım jinekoloğa gitmekten artık insanı çok yıpratıyo yakında bide ek piskoloğa gitçem bu gidişle

amin inşallah işe yarar.kimi korunsada kazayla falan hamile oluyo bizim çektiklerimize bak bıktım jinekoloğa gitmekten artık insanı çok yıpratıyo yakında bide ek piskoloğa gitçem bu gidişle

canım yaa inan hepimiz aynı durumdayız
ama ne yapalım bizim sınavımızda bu demekki.
ama bi gün hepimizin olacak inanıorummm

Hayırlı sabahlar....

Sabah erkenden gittim işim hallaoldu çabucak..
Girdim doktorun odasına hiç muayene etmedi çünkü gerek görmedi,beni direk süleymaniye doğum evi infertilite bölümüne sevk etti
senin burda işin yok artık klomenide kullanmışsın 5 sefer dedi..
Adetimin 3 günü dedim tahlil mi yapalım dedi evet dedim.kan aldılar yarın çıkacak sonuçlar..

Adetim düzene girdi dedim bu çok iyi belkide normal yollada olur böyle giderse dedi
Durumlar bu kızlar ..

Acaba bu topic halkı nerdeee

Hayırlı sabahlar....

Girdim doktorun odasına hiç muayene etmedi çünkü gerek görmedi,beni direk süleymaniye doğum evi infertilite bölümüne sevk etti
Adetimin 3 günü dedim tahlil mi yapalım dedi evet dedim.kan aldılar yarın çıkacak sonuçlar..

Adetim düzene girdi dedim bu çok iyi belkide normal yollada olur böyle giderse dedi
Durumlar bu kızlar ..

sonimm hadi adımı attın şimdi kan tahlillerin çıkar ve infertiltite bölümündekiler gerekeni yapar
hayırlı olur inşallah

kızlar ikili sonucumuz çok şükür temiz çıkmış
doktorumu aradım dün değerlerii alamadım ancak kontrole gidince alacağım
ama korkma temiz dediler
çok şükür rabbime:nazar:

Hayırlı sabahlar....

Durumlar bu kızlar ..

sevindim senin adına ..tahlillerinde temiz çıkar adetin düzenli geldiyse..
topik halkı geceleri kopuyor :1:

sonimm hadi adımı attın şimdi kan tahlillerin çıkar ve infertiltite bölümündekiler gerekeni yapar
hayırlı olur inşallah

Evet deryamm ama doktor bana öyle umut verdi sanki şimdi bu ay normal deneyip bayramdan sonra mı gitsem yani eylülde mi gitsem diyorum :44:

Yanlız ben glukofen i sormayı unuttum yaa

ama korkma temiz dediler

Maşallahh çok şükür böyle sağlıkla devam edip bebişin sana merhaba der inşallah..

Sağol bebişşş hani nerde kimse yazmamış gece :17:

iyiyim tatlım sen nasılsınnn
İyyim fena sayılmam iş işte sıcakta vıcık vıcık çalışıp akşamı beklıyorsun
Dur bakalım sende nasıl etki edecek inşallah deryanınki gibi iyi bir sonuç alırsın :49:

Ama kafana göre kullanılmasına takıldım
inşallah hayırlısı
vermedi dr um sağlık ocagını denedım pko görünümü istedi
tekrar başka bi dr ve ultrasyon ve izin demektı bu izinde alamadım sinirden kudurdum tabi hem dr a hem patrona
sonra kendım aldım nasılsa tatil dönüşü ilk adtte profa gidecegim o muhtemel beni endokrine sev eder orda taramalarım yapılır diye düşünüyorum
biri banada dese kendı kendıne şeker iilacı almış bende senin verdiğin tepkiyi verirdim ama akapuntur drumun insülün direncini kıramaması kilo veremeyısım gercektede pko oldugundan dolayı terddüt etmedim acıkcası
hatta dahası tınmadım artık sonı yaa nolursa olsun dedım. belkıde yanlış ama umrumda deil şu ara
iyiyim canım ya sıcaklarla uğraşıyoruz işte
sen de iyisin:21:
iyiyim bebek nasıl
canummmmmm iyiyim sen nasılsın?

Ugrasıyoruz ıste ramazanla acıktım bugunde baya bi:9:
bende dün cok acıktım
sahur yaptım kalkıp (su harıcı yemem gece ) sıcak ekmek falan aldık resmen gömüldüm yemege aksamda cok acıktım
Hayırlı sabahlar....

Durumlar bu kızlar ..

inş. tahlillerin umdugun gibi cıkar pkon azalmıs olur
aşıyamı geçer acaba direkt?

ama korkma temiz dediler

Maşallahh çok şükür böyle sağlıkla devam edip bebişin sana merhaba der inşallah..

Sağol bebişşş hani nerde kimse yazmamış gece :17:

Evet deryamm ama doktor bana öyle umut verdi sanki şimdi bu ay normal deneyip bayramdan sonra mı gitsem yani eylülde mi gitsem diyorum :44:

Yanlız ben glukofen i sormayı unuttum yaa
bekleme gitt
gözün aydın derya..
metformine devammı bıraktınmı ??

sağol canım
ben metformini 2 hafta evvel bıraktım yiter gariii

Back
X