- Konu Sahibi bebisimolsun
- #12.501
evet 20 25 gun oldu
dr um vermedı ama ben başladım
nasılsın deryaa
Dur bakalım sende nasıl etki edecek inşallah deryanınki gibi iyi bir sonuç alırsın

Ama kafana göre kullanılmasına takıldım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet 20 25 gun oldu
nasılsın deryaa
evet 20 25 gun oldu
nasılsın deryaa
nasılsınız? Ramazan sonu yaklaşıyorya herkes tekr teker geliyor artık topiike
olicim rahat ol vardır bundada bi hayır. Başla aksilikler olmasındansa 1 ay daha ileri olsun napalım. (belkide bebeitonun burcu içindir bu bkleyiş)
sonı sen metformin kullanmıyomusun?en son kullananın kendim olduğunu düşünüyordum.
Bahar nilay nasılsınız?
Hayırlı olsun canım allah utandırmasın
asıl sen kus bakma çok zamansız aradım
aslında bugun eşimin yemegi var aksam bi kahve içermiyiz diye aradım sende yada bendeama telaşın varmış seninde ayarlarız inş. Yine
![]()
canım bunlar hormon değerlerim.yani bi çok şeyi gösteren testler mesela yumurta rezervi ve düzenle ilgili.
bende serophene kullandım canım 2 kez 1kezde klomen kullandım.ve 1 kezde aşılama oldum.
ama işe yaramadı.inşallah senin için faydalı olur.
isim birleştirme işi güzlmişş
ismin nedir cnm neresinden bitiştirdiniz merak ettim :)
amin inşallah işe yarar.kimi korunsada kazayla falan hamile oluyo bizim çektiklerimize bak bıktım jinekoloğa gitmekten artık insanı çok yıpratıyo yakında bide ek piskoloğa gitçem bu gidişle
Oliii nere kaçtın bakiimmmm![]()
bi yere kaçmadım kız yeni grdim ben daha :)
benim adım canan, eşimin adı da çağrı.. eşimin ilk 3 harfi ile benim son 2 harfimi birleştirdikkk = Çağan olduu![]()
sonimm hadi adımı attın şimdi kan tahlillerin çıkar ve infertiltite bölümündekiler gerekeni yaparHayırlı sabahlar....
Sabah erkenden gittim işim hallaoldu çabucak..
Girdim doktorun odasına hiç muayene etmedi çünkü gerek görmedi,beni direk süleymaniye doğum evi infertilite bölümüne sevk etti
senin burda işin yok artık klomenide kullanmışsın 5 sefer dedi..
Adetimin 3 günü dedim tahlil mi yapalım dedi evet dedim.kan aldılar yarın çıkacak sonuçlar..
Adetim düzene girdi dedim bu çok iyi belkide normal yollada olur böyle giderse dedi
Durumlar bu kızlar ..
Acaba bu topic halkı nerdeee
Hayırlı sabahlar....
Girdim doktorun odasına hiç muayene etmedi çünkü gerek görmedi,beni direk süleymaniye doğum evi infertilite bölümüne sevk etti
Adetimin 3 günü dedim tahlil mi yapalım dedi evet dedim.kan aldılar yarın çıkacak sonuçlar..
Adetim düzene girdi dedim bu çok iyi belkide normal yollada olur böyle giderse dedi
Durumlar bu kızlar ..
sonimm hadi adımı attın şimdi kan tahlillerin çıkar ve infertiltite bölümündekiler gerekeni yapar
hayırlı olur inşallah
kızlar ikili sonucumuz çok şükür temiz çıkmış
doktorumu aradım dün değerlerii alamadım ancak kontrole gidince alacağım
ama korkma temiz dediler
çok şükür rabbime![]()
ama korkma temiz dediler
çok şükür rabbime![]()
sevindim senin adına ..tahlillerinde temiz çıkar adetin düzenli geldiyse..
topik halkı geceleri kopuyor![]()
İyyim fena sayılmam iş işte sıcakta vıcık vıcık çalışıp akşamı beklıyorsuniyiyim tatlım sen nasılsınnn
inşallah hayırlısıDur bakalım sende nasıl etki edecek inşallah deryanınki gibi iyi bir sonuç alırsın
Ama kafana göre kullanılmasına takıldım
iyiyim bebek nasıliyiyim canım ya sıcaklarla uğraşıyoruz işte
sen de iyisin![]()
bende dün cok acıktımcanummmmmm iyiyim sen nasılsın?
Ugrasıyoruz ıste ramazanla acıktım bugunde baya bi![]()
Hayırlı sabahlar....
Durumlar bu kızlar ..
ama korkma temiz dediler
çok şükür rabbime![]()
sevindim senin adına ..tahlillerinde temiz çıkar adetin düzenli geldiyse..
topik halkı geceleri kopuyor![]()
bekleme gittEvet deryamm ama doktor bana öyle umut verdi sanki şimdi bu ay normal deneyip bayramdan sonra mı gitsem yani eylülde mi gitsem diyorum :44:
Yanlız ben glukofen i sormayı unuttum yaa
gözün aydın derya..
metformine devammı bıraktınmı ??