Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Maşallahh çok şükür böyle sağlıkla devam edip bebişin sana merhaba der inşallah..

Sağol bebişşş hani nerde kimse yazmamış gece :17:

İyyim fena sayılmam iş işte sıcakta vıcık vıcık çalışıp akşamı beklıyorsun

inşallah hayırlısı
vermedi dr um sağlık ocagını denedım pko görünümü istedi
tekrar başka bi dr ve ultrasyon ve izin demektı bu izinde alamadım sinirden kudurdum tabi hem dr a hem patrona
sonra kendım aldım nasılsa tatil dönüşü ilk adtte profa gidecegim o muhtemel beni endokrine sev eder orda taramalarım yapılır diye düşünüyorum
biri banada dese kendı kendıne şeker iilacı almış bende senin verdiğin tepkiyi verirdim ama akapuntur drumun insülün direncini kıramaması kilo veremeyısım gercektede pko oldugundan dolayı terddüt etmedim acıkcası
hatta dahası tınmadım artık sonı yaa nolursa olsun dedım. belkıde yanlış ama umrumda deil şu ara

iyiyim bebek nasıl

bende dün cok acıktım
sahur yaptım kalkıp (su harıcı yemem gece ) sıcak ekmek falan aldık resmen gömüldüm yemege aksamda cok acıktım

inş. tahlillerin umdugun gibi cıkar pkon azalmıs olur
aşıyamı geçer acaba direkt?

iyiyim orlicçim biraz tansiyonum düştü heralde elim ayağım çekildi bian yattım hemen

Sonim çok teşekkür ederim
inşallah sağlıkla kucağımızda olur
biz kucağımıza almadan sisin haberlerinizi alırız inşallah

kızlar ikili sonucumuz çok şükür temiz çıkmış
doktorumu aradım dün değerlerii alamadım ancak kontrole gidince alacağım
ama korkma temiz dediler
çok şükür rabbime:nazar:

İyyim fena sayılmam iş işte sıcakta vıcık vıcık çalışıp akşamı beklıyorsun

inşallah hayırlısı
vermedi dr um sağlık ocagını denedım pko görünümü istedi
tekrar başka bi dr ve ultrasyon ve izin demektı bu izinde alamadım sinirden kudurdum tabi hem dr a hem patrona
sonra kendım aldım nasılsa tatil dönüşü ilk adtte profa gidecegim o muhtemel beni endokrine sev eder orda taramalarım yapılır diye düşünüyorum
biri banada dese kendı kendıne şeker iilacı almış bende senin verdiğin tepkiyi verirdim ama akapuntur drumun insülün direncini kıramaması kilo veremeyısım gercektede pko oldugundan dolayı terddüt etmedim acıkcası
hatta dahası tınmadım artık sonı yaa nolursa olsun dedım. belkıde yanlış ama umrumda deil şu ara

iyiyim bebek nasıl

bende dün cok acıktım
sahur yaptım kalkıp (su harıcı yemem gece ) sıcak ekmek falan aldık resmen gömüldüm yemege aksamda cok acıktım

inş. tahlillerin umdugun gibi cıkar pkon azalmıs olur
aşıyamı geçer acaba direkt?

Yani bildiğim kadarıyla insülin direncine göre bu ilaç veriliyor..
Neyse ters etki yapmasında faydasının haricinde.
Evet bence öyle yaparlar aşı

bencede gari zati 3 aya kadar dı oda bitti şükür:nazar:

he kuşum yaa
zaman nasıl geçiyor
öğrendiğimde 2-3 haftalıktı şimdi 14 bitiyorr

pasinin 20.haftasında yolu yarıladım dediğini bile hatırlıyorumm

olim yaa Mehmet isminin yanına isim önersenize bana Ben şuan Tuna diyorum amatekliflere açığım:9:

he kuşum yaa
zaman nasıl geçiyor
öğrendiğimde 2-3 haftalıktı şimdi 14 bitiyorr

pasinin 20.haftasında yolu yarıladım dediğini bile hatırlıyorumm

olim yaa Mehmet isminin yanına isim önersenize bana Ben şuan Tuna diyorum amatekliflere açığım:9:

ttlım bnmde yiğenimin isim ihtimalleri arasındaydı tuna ve ben tercihler içinden tunayı seçmiştim güzel duruyor yanında..
cansın isminide seviyorum ben cantuğ da güzel isim işi kolay halledilir daha vakit var ne isimle gelir gider hiç düşünmediğin son anda karar verdiğin olur sağlıkla gelsin de tek mehmet olsun:34:
mehmet ismi çok güzel ama adıyla yaşasın ..

ttlım bnmde yiğenimin isim ihtimalleri arasındaydı tuna ve ben tercihler içinden tunayı seçmiştim güzel duruyor yanında..
cansın isminide seviyorum ben cantuğ da güzel isim işi kolay halledilir daha vakit var ne isimle gelir gider hiç düşünmediğin son anda karar verdiğin olur sağlıkla gelsin de tek mehmet olsun:34:
mehmet ismi çok güzel ama adıyla yaşasın ..

canım Mehmet ismi kötü değil biliyorum
ama k.pederin adı aslında severim de k. pederimi ama bana böyle bir teklifle gelinmesi cnaımı sıkıyor hoşlanmıyorum yanii
neden nden neden erkek babasının ismi
kız babalarının günahı nee
ama eşim de çok arzu ediyor
ve gerçekten k.pederim biizim için her şeyi yapıyor Allah razı olsun
ben de yanına kendi istediğim bir ismi koyacağım eşimle anlaştık
şimdilik Tuna da devam:21:

içiyorum bakalım ölürsem hakkınızı helal edın :1:
aşı tutar inş. sonı hayırlısı hakkında

hiç bişi olmaz cnm bana olmadıysa sana hiç olmaz merak etme ..
aksine geç bile kalındı bu ilaç için bence ...ben kaç defa istedim en son ısrar ettim yazdı tehlikli olsaydı ısrar ettim diye yazarmıydı zaten pko varsa bu ilaç şart..
bana doktor kilo yok diye vermemişti baş sebebi buydu senin kilo sorununda varmış onada yarıycak emin ol zmanla göreceksin faydasını bak bana tam 30 günde bir adet oluyorum rüya gibi klomensiz ilaçsz iğnesiz kürsüz..
söktürücüyle gelirdi adetim 50 güne .. şimdi maşlalahı var kızlar bile diyor sen nasıl pkolusun diye ..:1::1:
geçen ay arkadaşıma demiştim 7-8 gibi adet olurum diye dün aradı adet oldum deyince yaa ne güzel yaa tam vaktinde oluyorsun sen diyo halbuki bilmiyo pkomu flnda :1::1:

aksine geç bile kalındı bu ilaç için bence ...ben kaç defa istedim en son ısrar ettim yazdı tehlikli olsaydı ısrar ettim diye yazarmıydı zaten pko varsa bu ilaç şart..
bana doktor kilo yok diye vermemişti baş sebebi buydu senin kilo sorununda varmış onada yarıycak emin ol zmanla göreceksin faydasını bak bana tam 30 günde bir adet oluyorum rüya gibi klomensiz ilaçsz iğnesiz kürsüz..
söktürücüyle gelirdi adetim 50 güne .. şimdi maşlalahı var kızlar bile diyor sen nasıl pkolusun diye ..:1::1:
geçen ay arkadaşıma demiştim 7-8 gibi adet olurum diye dün aradı adet oldum deyince yaa ne güzel yaa tam vaktinde oluyorsun sen diyo halbuki bilmiyo pkomu flnda :1::1:

kesinlikle geç bile kalındı gerçekten

olim senin eşin de problem var mıydı

ama k.pederin adı aslında severim de k. pederimi ama bana böyle bir teklifle gelinmesi cnaımı sıkıyor hoşlanmıyorum yanii

cnm düzen böle gelmiş birazda ..ama olsun ikincidede sen kendi babanın adını koyarsın :1::1:

şahsen kendı annem babam kardeşim için bile istemezler isimlerinin konmasını ne gerek
ama eşimin ailesi ve eşim bu isim konusunda gözümün içine bakıyorlar çok gıcık sinir bozucu bi olay ama ikisinide sevdiğim için koyucam sırf mutlu etmek adına ama sadece 1 ini
annem diyokı ikiz olursa bir kız bir erkek napcan dıyo :18::18:

bencede geç kaldım
görenler kg vermişsin diyolar belkıde sindim bilmıyorum ama şu bulantısıda olmasa gece uykudan kalkıyorum bulantıya resmen:30:

evet düzen böyle haklısın
değiştirmek lazım bu düzenii
anam bunu bi doğram da ikinciye dur hele

vur elini masaya ben tatar ramazanım bu düzeni bozarım :60::60:
tabi cnm işin şakası o en az 2 sene diyor hekimlerde ..:27:
en güzeli kreşe gönderecn sonra yapacan ..tabi bu kolay gebe kalanların planıydı unutmuşum :1:

içiyorum bakalım ölürsem hakkınızı helal edın :1:
aşı tutar inş. sonı hayırlısı hakkında

Tövbee yaaa bişey olmazda umarım sonucu iyi olur

Deryaaa Mehmet ismi bencede güzel tunada.. inat etme sakın madem istemişler onlarında gönlü olsun
empatiyle düşün bak seninde oğlunun karısı kocanın adını vermek istemezse.. :1:

malesef adet haline gelmiş bazı insanlarda orası doğru banada garip geliyor.. ama bana böyle bişey demezler umarım ben kendim düşünüp kendim veririm adını onlardan önce ama onlar önce teklif ederlerse bende senin gibi düşünürdüm o ayrı :1:

Olii gelmeyecek olan adet tarihin ne zaman kızz

şahsen kendı annem babam kardeşim için bile istemezler isimlerinin konmasını ne gerek
ama eşimin ailesi ve eşim bu isim konusunda gözümün içine bakıyorlar çok gıcık sinir bozucu bi olay ama ikisinide sevdiğim için koyucam sırf mutlu etmek adına ama sadece 1 ini

bencede geç kaldım
görenler kg vermişsin diyolar belkıde sindim bilmıyorum ama şu bulantısıda olmasa gece uykudan kalkıyorum bulantıya resmen:30:

benım ailem de aynen asla istemez
benım eşim ailenin tek erkek torunu yani soyadı devam ettirecek olan
ee tabi bu da erkek olunca düşün gariii
padişah soyu yürüyecek:9:

Son düzenleme:

bencede geç kaldım
o geçiyor cnm merak etme zmanla ..çok sürmez yanii..
Tövbee yaaa bişey olmazda umarım sonucu iyi olur

Deryaaa Mehmet ismi bencede güzel tunada.. inat etme sakın madem istemişler onlarında gönlü olsun
empatiyle düşün bak seninde oğlunun karısı kocanın adını vermek istemezse.. :1:

malesef adet haline gelmiş bazı insanlarda orası doğru banada garip geliyor.. ama bana böyle bişey demezler umarım ben kendim düşünüp kendim veririm adını onlardan önce ama onlar önce teklif ederlerse bende senin gibi düşünürdüm o ayrı :1:

Olii gelmeyecek olan adet tarihin ne zaman kızz

söylemem bu bir sır :1: son 3 ay 31. günde adet oldum bu ayda 30 günde bakalım bu ay nolcak bekleyip görelimm..

Back
X