- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi bebisimolsun
- #12.601
bugün bitti yarına oruca başlarım artık allahın izniyle...sende durumlar nedir ...
geçmiş olsun deryacım...istirahat iyi gelir inşlalh...
sağol bebişim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugün bitti yarına oruca başlarım artık allahın izniyle...sende durumlar nedir ...
geçmiş olsun deryacım...istirahat iyi gelir inşlalh...
canımm kusura bakma yaa iftara misafirim gelcekti daldım sizinle konuşmaya az kalsın yetiştiremiyordum çorbayı biraz soğuk koydum önlerine![]()
öyle oluyo canım valla burdan konusunca insan gercek dünyayı unutuyo acaba komsu felan olsak naparız bilemiyorum![]()
selam canlarım kuzularım tontişlerim ballarım kaymaklarım güzel annelerim gebelerim ve gebe adaylarım
nasılsınız bakalım bikaç gündür giremedim kızlar geçmişide çok okuyamadım ne var ne yok hepiniz iyisinizdir inşallahhh
bende iyiym bikaç gündür mide bulantısından çok fenaydım sakın gebemisin demeyin daha dpo 4 teyim
nerdesiniz yahu gelin de sohbet edelim sizi çokkkk özledim
selam canlarım kuzularım tontişlerim ballarım kaymaklarım güzel annelerim gebelerim ve gebe adaylarım
nasılsınız bakalım bikaç gündür giremedim kızlar geçmişide çok okuyamadım ne var ne yok hepiniz iyisinizdir inşallahhh
bende iyiym bikaç gündür mide bulantısından çok fenaydım sakın gebemisin demeyin daha dpo 4 teyim
Tatlııımmmmm hoşgeldinn sen bu ara ortalıktan kayboluyosun kız ne işler çeviriyon hee halvet desem sanırım yumurtlaman bitti :44:
oku oku ne okucan bilemiyorum geçmiş mi var annemmm
Bahar o uşağın dötüne ne oldu öle![]()
çiş için değil kız kaka için ideal.dötüne bak ya nasılda tombiş.bende böyle tombiş bebek istiyorummmmmmmmmmmmmsüpermiş kız çiş için ideal şort ..
.
arkadaşlar ne bu topiğin hali hemen silkelenin ve kendinize gelinn
bayramdan sonra herkes tam tekmil burda olacak ona göre![]()
çiş için değil kız kaka için ideal.dötüne bak ya nasılda tombiş.bende böyle tombiş bebek istiyorummmmmmmmmmmmm
evet topiğimiizn bu hali benide üzüyor ama yeniden eskisi gibi olcak oruç kafamıza vurdu heralde.
kız deryoş iimisin annem düzeldimi tansiyonun
eylül ayıyla toparlanırız merak etmee
daha iyiim bahar tansiyon yine düşük ama keyifsiz değilim çok şükür
sen neler yaptın
çiş için değil kız kaka için ideal.dötüne bak ya nasılda tombiş.bende böyle tombiş bebek istiyorummmmmmmmmmmmm
]
dur bi deneyeyimm hu huu komşuu yarına kayınvalidemler iftara gelecek,yemeğin var mı![]()
sen benim zayıflığımla dalga geç![]()
ama ben tosun doğurcam olimm mama vercem çocuğa şişko olsun diye.
böle bıngıl bıngıl olsun hatta böleEki Görüntüle 487243
yok kız ne dalgası ..olsunnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh tombili bi oğluşun olsunsen benim zayıflığımla dalga geç![]()
ama ben tosun doğurcam olimm mama vercem çocuğa şişko olsun diye.
böle bıngıl bıngıl olsun hatta böleEki Görüntüle 487243
içine ne koycanız kız kupanın kahve miiyok kız ne dalgası ..olsunnnnnn inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh tombili bi oğluşun olsun
kupamızıda aldıkk, her daim şampiyon galatasaray....
süper kupamız hayırlı olsun....
içine ne koycanız kız kupanın kahve mii![]()