Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ilişki tarihine göre belirleniyor yumurta atıldıktan sonra ise erkek öncesinde ise kız oluyor diye okumuştum ..hatta bu çatlatma iğnesi olayıda yani 36 saat sonrası ilişki durumunda genelde erkek tir tabi rabbimin hikmeti bilinmez...sağlık olsunda gerisi boşş...

Bu arada iyiyim ben sen nasılsın?

hehe sanırım öyleydi..

bende iyiym canım iyi gidiyor her akşam birinde iftardayım bu dahada iyi :1:
sen neler yapıyosunn kaçıncı günün senin ateş ölçmüyon mu tablon nirdee

BANA EŞİM SÖYLEMİŞTİ BENDE FAZNTEZİ İÇİN İSTİYOR SANMIŞTIM ...SANIRIM BNM ADAMDA ARAŞTIRIYOR BU İŞLERİ :ssz::ssz:
AH KURBAN OLDUĞUM ÇOK ÜZÜLYOM BU SIRALAR ONA..:ssz::ssz::ssz:

Belkide fantezi içindir bilirsn erkekler genellikle kendileri için düşünüyorlar ama belkide biliyordur

Üzülmeee takmaaaa sabrettt hayırlı zaman gelsin diye dua edelimm mübarek gecelerin hürmetinee

Ve şimdiden kandiliniz mübarek olsun canlarımm

heeyyyyytt gelin leynn buraya msn den mi yazıyorsunuz yoksaa :17: konuşalım yoksa uycam sonrada uyanamayıp sahuru kaçırcamm

yarın gidicem canommm inşallah herşey yolundadır

yolunda için rahat olsun eğer tek bebiş varsa yarın kese görünür büyük ihtimalle 6000 de görülür demişti bana doktor asıl araştırmaların şimdi başlıycak baharım, meşakatli fakat bi o kadarda zevkli bir dönem başladı, folik asit iç mutlaka

seni bu aralar çok kocacı görüyorum sonnurucmm:52:
ben hep kızım olsun istedim kadın değilmiyim acaba:37: gözlerinin kocişe benzemesini istedim evet ama ne şekli ne de rengi benzedi, kızım tamamen bana ve kardeşlerime benziyor, sadece kulakları babası idare etsin artık:27:

OYHHH buna güldüm şimdii kocacı hee koca içerde gerilip yatıyor ben onu oda beni görmüyor :37:
yani bir dokun bin ah işit canoo :1:

Ne farkeder yaa kızda olsa olur artık farketmez..
ama eşimin gözlerine benzemesini çok istiyorummm mavişş mavişş
kulakları hee :9:

OYHHH buna güldüm şimdii kocacı hee koca içerde gerilip yatıyor ben onu oda beni görmüyor :37:
yani bir dokun bin ah işit canoo :1:

Ne farkeder yaa kızda olsa olur artık farketmez..
ama eşimin gözlerine benzemesini çok istiyorummm mavişş mavişş
kulakları hee :9:
kocişin annesinin babasının kardeşinin gözleri maviş, dedemin mavi, anneannemin babaannemin ve babamın yeşil, kızımın şu an yeşil ela arası zorla tutmuş, benim kahve bu kadar baskın olmaktan ben de hoşnut değilim:27: benzemesini çok isteyince benzemiyo, sen deki ayyy çocuğğumun gözleri asla sana benzemesin ıyyyy falan diye büyük konuş:1: başına gelsin:27:

kocişin annesinin babasının kardeşinin gözleri maviş, dedemin mavi, anneannemin babaannemin ve babamın yeşil, kızımın şu an yeşil ela arası zorla tutmuş, benim kahve bu kadar baskın olmaktan ben de hoşnut değilim:27: benzemesini çok isteyince benzemiyo, sen deki ayyy çocuğğumun gözleri asla sana benzemesin ıyyyy falan diye büyük konuş:1: başına gelsin:27:

tamam işte hem senden hem kocandan almış ela olmuş demek

maşallah gözlerine tombikiminn

Hadii yaa ben çok istedim kesin olmaz zaten neyi çok istesem o olmazz bilirimmm

hehe sanırım öyleydi..

bende iyiym canım iyi gidiyor her akşam birinde iftardayım bu dahada iyi :1:
sen neler yapıyosunn kaçıncı günün senin ateş ölçmüyon mu tablon nirdee

Belkide fantezi içindir bilirsn erkekler genellikle kendileri için düşünüyorlar ama belkide biliyordur

Üzülmeee takmaaaa sabrettt hayırlı zaman gelsin

yok cnm sanmam son zmanlarda iyice üzülür oldu bu işe iftarı yapıp hmn gidiyor kendi vitamini bnm ilaçlarımı getriyor ..
sürekli düşünüyor ney nasıl olur diyee yani bnm adamda fanztezi düşüncek hal klamadı ..zehir versen yiyecek halde anlıycan ..
ateş fln ölçmüyorum cnm şimdilik sonrası nolur bilmem ...

Son düzenleme:
Bahar kısmetse bugun inşAllah keseyi görürsün.. ailede ikiz var mıydı? Değerin maşaAllah çok yüksek inşAllah hayırlısıyla bencede ikiz.. Allah sağlık şifa huzur versin inşAllah.

günaydın cancanlar
baharcım hayırlı haberle gel inşallah bugün
bu arada ikiz olacağını tahmin etmiyorum ben
ben de hesaplayınca benım de keseyi gördüğüm gün de seninki gibi bir değerdi
bence tek bebek
Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

BDREONERR günaydın canım

günaydın cancanlar
baharcım hayırlı haberle gel inşallah bugün
bu arada ikiz olacağını tahmin etmiyorum ben
ben de hesaplayınca benım de keseyi gördüğüm gün de seninki gibi bir değerdi
bence tek bebek
Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

BDREONERR günaydın canım

Günayddıınnllaarr.. Güzel bir gün olsun inşAllah bugun hepimiz için.. Bahar ımız keseyi görsün daha da güzel bir gün olsun..

Günaydın kizcelerim
Aksam güzel muhabbet olsun ohh be topigimiz şenlenmiş maşallah
Her arkadasımızın haberiyle böyle sevinicez sonra canoyla ben gibi hepiniz uykusuz kalacaksınız ohh be o zaman şartlar esitlenecek:1:
Baharım bugün keseni görde gel inşallah
Gecen yıl Kadir gecesinde bende kese gormuştum hatta kalp atisida
Baharım sende sanırım 7 Nisan'da doğurucan bu oğlanı:1::1::1:
İnşallah saglıkla gecer günlerin
Bu arada aksam pozisyonlar konuşulmuş
Bende gebe kaldığım pozisyonu unutmuyorum
İdrara sıkışmış çatala yatmış pozisyonda:1::1::1: hey yüce Rabbim nelere kadirsin
bu gece Kadir gecesi Rabbim tüm günahlarımızı affetsin dualarımızı kabul etsin inşallah

haberi okurken tuylerim urperdii gozlerim dolduu arkadasim bnm bu mubarek gunde insallah sevincli haberlerle donersinn cok sevindim yemin ederim coooooooooooooooooooooooookkkkkk allah tamamina erdirsinnn tatliimmm bnm yaa

Back
X