Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

bu arada kacak ilan edilmisim:1:hicte bi keremm:33:
kizlar gercekten hala netim yokk daha dogrusu tasindim biliosunuz net var ama tel bozuk sanirim o yuzden calismio daha dogrulamadik ki esimde pek orali olmadii kosusturmakdann babamdan aliorumm ama genelde kesildigi icin pek fazla giremiorum kk ya..cok yogunum arti agirlastim bide sicaklarrr :5:

geçmişe daldım nasılsınız

pasi yaa a ben bu pozisyonu bılmıyorum bende catladım bu gunlerde halvetle ugrasıyorum bi anlatıverın su pozısyonu yaaww
özelden yazın gerekırse utanmayın yahuuu

tmm sayilir su an makinada oglumun kiyafetleri yikaniyorr:16:oyy atarken bile ole seviorumki dogunca napicam yerim ben onu heraldee:56:pasim yaa oglusun da 4 aylik olmus masallah dunyaya gelen ne coabuk buyuyo demii:nazar:

Evet canım Allah can saglıgı versin yeterki zaman su gibi akıp geçiyor
Sende saglıkla kurtul kucağına al yavrunu inşallah

bu arada kacak ilan edilmisim:1:hicte bi keremm:33:
kizlar gercekten hala netim yokk daha dogrusu tasindim biliosunuz net var ama tel bozuk sanirim o yuzden calismio daha dogrulamadik ki esimde pek orali olmadii kosusturmakdann babamdan aliorumm ama genelde kesildigi icin pek fazla giremiorum kk ya..cok yogunum arti agirlastim bide sicaklarrr :5:

allah kolaylık versın zor valla
ama tatlı telaslar bı yandanda yardımcın annen kardesın yokmu canım

allah kolaylık versın zor valla
ama tatlı telaslar bı yandanda yardımcın annen kardesın yokmu canım

ben yurtdisinda yasiorum cnm kanimdan kimse yok su an karnimdakinden baskaa:50:allah izin verirse annem gelicek bu ayin sonu insallahh bu arada camasrilarim cikti kizlar asmaya gidiorumm:10:gelirim yinee

ben yurtdisinda yasiorum cnm kanimdan kimse yok su an karnimdakinden baskaa:50:allah izin verirse annem gelicek bu ayin sonu insallahh bu arada camasrilarim cikti kizlar asmaya gidiorumm:10:gelirim yinee

ayyy canım gurbetı en derın sen yaşıyosunya Allah yardım etsın sana hayırla kurtarsın bebegını annesıne, senıde hem annene hem evladına saglıkla kavustursun :16:

Günaydın kizcelerim
Aksam güzel muhabbet olsun ohh be topigimiz şenlenmiş maşallah
Her arkadasımızın haberiyle böyle sevinicez sonra canoyla ben gibi hepiniz uykusuz kalacaksınız ohh be o zaman şartlar esitlenecek:1:
Baharım bugün keseni görde gel inşallah
Gecen yıl Kadir gecesinde bende kese gormuştum hatta kalp atisida
Baharım sende sanırım 7 Nisan'da doğurucan bu oğlanı:1::1::1:
İnşallah saglıkla gecer günlerin
Bu arada aksam pozisyonlar konuşulmuş
Bende gebe kaldığım pozisyonu unutmuyorum
İdrara sıkışmış çatala yatmış pozisyonda:1::1::1: hey yüce Rabbim nelere kadirsin
bu gece Kadir gecesi Rabbim tüm günahlarımızı affetsin dualarımızı kabul etsin inşallah
pasimm canım nasılsın
uykusuz her geceeee:24::24::24::24:ne güzel bir dua
inşallah biz de sağlıkla kucağımıza alalım

haberi okurken tuylerim urperdii gozlerim dolduu arkadasim bnm bu mubarek gunde insallah sevincli haberlerle donersinn cok sevindim yemin ederim coooooooooooooooooooooooookkkkkk allah tamamina erdirsinnn tatliimmm bnm yaa

kız özlem ne kadar az kalmış doğuma bebeğimm ay heycanlandım
oda falan hazırladın mı
benım annem de motora takmış durumda örgü örüyor torununa:16::16:
ALlahım sağlıkla giymeyi nasip etsin cümlemize

yok cnm sanmam son zmanlarda iyice üzülür oldu bu işe iftarı yapıp hmn gidiyor kendi vitamini bnm ilaçlarımı getriyor ..
sürekli düşünüyor ney nasıl olur diyee yani bnm adamda fanztezi düşüncek hal klamadı ..zehir versen yiyecek halde anlıycan ..
ateş fln ölçmüyorum cnm şimdilik sonrası nolur bilmem ...

Hey yarabbimm yaa adam senden çok takıyor desene
bizdede evde düşünen sadece benim asla ve asla belli etmez benim eşim hem zaten üzülmüyorda öyle olsa dile getirir azcık

Ama böyle stres yapmasın yaa bu sfer stres sebep olmasın yani

Back
X