Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

ardacik firsat verdikce ugrarim kusum ben sizi hep her zaman cok merak ediorumm sira sizlerde sizlerin de mutluluklarini gormek icin sizi hic birakamam galiba hele bi hamile kalin hepiniz:34:

Ardaaa çok güzel bir isim hoş bencee

Evet kimbilir bizlerde gebe kalıncaa ooo hiç giremicez ama doğumdan sonra tabii uğraşlar değişiyor çoğalıyor.. ahh o günlerde gelsinde ..

Ama fena alışkanlık yaptı bırakamam benn

şimdi oğluşunun burcu başak mı olcak :26:

:27::27::27::27:kaynanama gidicem malesef :27::27::27::27::27::27::27:

:32::32::32::32::32::32:

hosbuldum cnmmm ıyı olmaya calısıyorum ıste.)

eşim evde ramazan basından berı cok sık gıremıyorum dısarı cıkınca ole bı bakınıyorum..

durum regl bayrama gelıyo bayramdan sonra hsg demıstı doktor oyleolcak heralde...hayırlsı

sız neler yapıyorsunuz burayı boyle kalabalık gormek cok guzel

hımm ondan anladımm cnm o zaman bol bol halvet olmuştur dimi sendende bi bomba haber bekliyorumm

kizlar hamis varmis ya cok sevindim.. Ona bakiyodum gecmisi okudum birazda..
Valla cok gelmiyorum ama cok sevindim anlatamamm.. :))
darisi basiniza kizlarr bahardan tuyo alin hangi pozisyon hangi gun diye, ben farkinda olsam hangi pozisyon hangi gunler sizlere soylerdim am hatirlamiyorum kizlar habersiz bi hamilelik oldugu icin :))
tabiki Allah ol diyince olcaak ama bizler yapmamiz gerekeni yapalim kizlar :))
hamile arkadasi cook tebrik ediyorumm sagsalim kucagina alir insallah, hep beraber saglikli,uzun, mutlu, huzurlu bir omur gecirirsiniz :)))

kizlar hamis varmis ya cok sevindim.. Ona bakiyodum gecmisi okudum birazda..
Valla cok gelmiyorum ama cok sevindim anlatamamm.. :))
darisi basiniza kizlarr bahardan tuyo alin hangi pozisyon hangi gun diye, ben farkinda olsam hangi pozisyon hangi gunler sizlere soylerdim am hatirlamiyorum kizlar habersiz bi hamilelik oldugu icin :))
tabiki Allah ol diyince olcaak ama bizler yapmamiz gerekeni yapalim kizlar :))
hamile arkadasi cook tebrik ediyorumm sagsalim kucagina alir insallah, hep beraber saglikli,uzun, mutlu, huzurlu bir omur gecirirsiniz :)))

Canım teşekkürlerr..

KADIR GECEMIZ MUBAREK OLSUN DUAlarimiz kabul olsun,ruhumuz huzur ,kalbimiz vicdan sevgi, bedenimiz saglikla dolsun sevdiklemizle birlikte uzun omurlu mutlu dileklerimizin hayirliisyla yerine geldigi bir yasam sunsun yuce rabbimm hepimize insallahh KADIR GECEMIZ MUBAREL OLSUNNN DUALARIMIZ KABUL OLSUNNNNN INSALAHHHHHH

Allahin selami uzerimize olsun verdigi herey icin hamdolsun yuce rabbim isteyen hepimize ol de bebislerimiz hayirlisiyle olsun ama once ailelerimizle hepimiz icin saglik olsun.

Bu gecede nasıl dua edelim?
Bunu da Hazret-i Âişe (r.a.) vasıtasıyla yine Peygamberimizden, öğrenelim:

“Dedim ki, ‘Yâ Resulallah, Kadir Gecesine rastlarsam nasıl dua edeyim?’
Resulullah Aleyhissalâtü Vesselam “Allahümme inneke afüvvün tuhibbü’l-afve fa’fu annî (Allah’ım, Sen affedicisin, affetmeyi seversin, beni de affeyle) dersin’ buyurdu“

BAHAR CIMMMMMMMMMMM guzell haberlerinin devamini merakla bekliyorummmmmmmmmmmm BIZE duayi unutma sakinnnn muckss

herkese benden hediyeeeeee
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

kızlar merhaba.bugün doktora gittim.3 tane yumurtam oluşmuş.hepsi sol taraftaymış.bir tanesi 19 mm miş.bugün 12. günüm.doktor en çok o yumurtayı beğendi.bu iyi dedi:9: ovitrelle çatlatma iğnesi 250 mm lik vuruldum.bu gece ilişki olmasın çarşamba perşembe cuma günü üst üste 3 dedi.dün çalışma yapmamıştık.5 gün bekleme ile çalışmaya başlıcaz.bir bakıma iyi oldu herehalde.yoksa 3 gün üst üste sperm falan dayanmazdı :-) haber veriyim dedim.doktor aslında çatlatma iğnesine gerek yok ama yine de garanti olsun dedi.yumurta ne zaman çatlıyor arkadaşlar?19 mm büyük mü iyi mi ?

kızlar merhaba.bugün doktora gittim.3 tane yumurtam oluşmuş.hepsi sol taraftaymış.bir tanesi 19 mm miş.bugün 12. günüm.doktor en çok o yumurtayı beğendi.bu iyi dedi:9: ovitrelle çatlatma iğnesi 250 mm lik vuruldum.bu gece ilişki olmasın çarşamba perşembe cuma günü üst üste 3 dedi.dün çalışma yapmamıştık.5 gün bekleme ile çalışmaya başlıcaz.bir bakıma iyi oldu herehalde.yoksa 3 gün üst üste sperm falan dayanmazdı :-) haber veriyim dedim.doktor aslında çatlatma iğnesine gerek yok ama yine de garanti olsun dedi.yumurta ne zaman çatlıyor arkadaşlar?19 mm büyük mü iyi mi ?

hadi gozun aydın bol halvetlı gunler dılıyorum:1::1:

sol tarafına yat ılıskıden sonra madem solda yumosların

Back
X