Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

evettt meslıss ınanamıyorummm allahıma sukurler olsun aksam kan testı yaptrdım allahım darısı en kısa zamanda sızlere ınsallahh

canım yaa bu süper bi haberrr şükürler olsun gözünaydın tatlımmm çok sevindim Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin ve sağlıkla kucağına aldırsın bebeğini inşallahh
ya nasıl oldu anlatsana azcık:) nasıl kana gitmeye karar verdinn:52:

canım yaa bu süper bi haberrr şükürler olsun gözünaydın tatlımmm çok sevindim Allah sağlıklı bir gebelik nasip etsin ve sağlıkla kucağına aldırsın bebeğini inşallahh
ya nasıl oldu anlatsana azcık:) nasıl kana gitmeye karar verdinn:52:

bitanem ya cok saol ınanamıyorumki...

10 gundur belimde bacaklarımda ınanılmaz agrı vardı belıme resmen sancı gırıyordu yarın esımın memleketıne gıdecektık evde ovulasyon testı vardı bı yapayım dedım 2 cızgı kopkoyu esımı aradım hemen acıle gıttık reglıme daha 2 gun var kan testı yaptılar ve cok sukur pozıtıf cıktı $082020121179.webp bu bugun yaptıgım ovulasyon testım

bitanem ya cok saol ınanamıyorumki...

10 gundur belimde bacaklarımda ınanılmaz agrı vardı belıme resmen sancı gırıyordu yarın esımın memleketıne gıdecektık evde ovulasyon testı vardı bı yapayım dedım 2 cızgı kopkoyu esımı aradım hemen acıle gıttık reglıme daha 2 gun var kan testı yaptılar ve cok sukur pozıtıf cıktı Eki Görüntüle 492749 bu bugun yaptıgım ovulasyon testım

vayy bee demek ovulasyonla öğrendin ilk...kaç çıktı kuzum değerin maşallah yaa senide hemen hamileee kısmına ekliyorum canım:nazar::emir_bebek::49:

vayy bee demek ovulasyonla öğrendin ilk...kaç çıktı kuzum değerin maşallah yaa senide hemen hamileee kısmına ekliyorum canım:nazar::emir_bebek::49:

evet canım yaa sonra netten baktım bu testlede ogrenılıyormus hemen acıle kostuk:)sadece pozıtıf yazıyor deger yamıyor carsamba doktora gıdıcem o zmn habr verrıım o zmn lısteyı guncellersın canım olurmu ben hala ınanamıyorummm=)

evet canım yaa sonra netten baktım bu testlede ogrenılıyormus hemen acıle kostuk:)sadece pozıtıf yazıyor deger yamıyor carsamba doktora gıdıcem o zmn habr verrıım o zmn lısteyı guncellersın canım olurmu ben hala ınanamıyorummm=)

tamam canım inşallah güzel bir değer çıkacak
ve hemen senide hamileee listemize eklicem
inanaman normal benceeeeeeeeee:32::32::32:
maşallah yaa ramazan bize güzel geldi
2 gebemiz çıktı:nazar:

bilirim canım ben hala aptal gibiyim hala inanamıyorum
kalp atışını duymadan da bana rahat yok sanırım
alahım inşallah sağlıklı gebelik nasip etsin
darısı tüm arkadaşlarımıza olsunn

galıba banada off allahım ınsallah yasatsın herkeze bu mucızeyı ınsallah:)

ya sanırım oli demişti tam hatırlamıyorum ama
bu ay gebe kalma sırası nileyda bakın görceksiniz demişti
içine doğmuş olininn bak doğru çıktı

ya sanırım oli demişti tam hatırlamıyorum ama
bu ay gebe kalma sırası nileyda bakın görceksiniz demişti
içine doğmuş olininn bak doğru çıktı

evet evet o bnm :1::1:
nilaycımmm seni çoookk içten tebrik ediyorumm :49::49:
sağlıkla sıhhatle gelsin evladın darısı bekleyenlerimize olsunn inşallah en çok istediğim şeydir bu listenin sıfırlanması herkezin gebe kalması ve sona yaklaşıyoruz sanırım yavaş yvaş...
bahara ve melise demiştim sıradaki gebe nilay dye :emir_bebek::nazar::nazar:

evet evet o bnm :1::1:
nilaycımmm seni çoookk içten tebrik ediyorumm :49::49:
sağlıkla sıhhatle gelsin evladın darısı bekleyenlerimize olsunn inşallah en çok istediğim şeydir bu listenin sıfırlanması herkezin gebe kalması ve sona yaklaşıyoruz sanırım yavaş yvaş...
bahara ve melise demiştim sıradaki gebe nilay dye :emir_bebek::nazar::nazar:

ayy bıtanem yaa ıcıne dogmus demekkı lıstede azıcık hamıle olmayan kaldı ınsallah sırayla o lıstede kımse kalmıcak allah nasıp etsın sıze en kısa zamanda ınsallah hep dua edıcem sızlere

canımmm arkadasım benım nasıl mutlandım anlatamam. hayırlı bı gebelıkle bebegine kavuş inş. hemen kostum buraayaaa
nasıl mutluyum anlatamam :32: :32: :32: :32: :32: :32: :32: :32:
darısı hepimize inş.
:3:

Back
X