Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Nilaycimmmmmm tebrik ederim canım
Sağlıklı bir gebelik diliyorum sana:nazar::nazar:
Rabbim sırayla tüm dostlarımada nasip edecek insallahhhh
Sonra hepiniz benim gibi bu saatte ayağınızda uykusuz bir sekilde sallayacaksınız sıpalarınızı:1::1::1::1:

canımmm arkadasım benım nasıl mutlandım anlatamam. hayırlı bı gebelıkle bebegine kavuş inş. hemen kostum buraayaaa
nasıl mutluyum anlatamam :32: :32: :32: :32: :32: :32: :32: :32:
darısı hepimize inş.
:3:

canım cok saol darısı hepınızınbasına ınsallah allahım 4.senemde yuzume guldu cok sukur...

nilaycım tatilde olduğum için çok sık giremiyorum.çok ama çok sevindim...darısı bize inşallah...bebegini sağlıkla kucagına al...çok güzel bir haber.liste azalıyor kızlar ha gayret...:49:

bitanem ya cok saol ınanamıyorumki...

10 gundur belimde bacaklarımda ınanılmaz agrı vardı belıme resmen sancı gırıyordu yarın esımın memleketıne gıdecektık evde ovulasyon testı vardı bı yapayım dedım 2 cızgı kopkoyu esımı aradım hemen acıle gıttık reglıme daha 2 gun var kan testı yaptılar ve cok sukur pozıtıf cıktı Eki Görüntüle 492749 bu bugun yaptıgım ovulasyon testım

Tebrik ederim arkadasim Allah tamamina erdirsin cok guzel hamileler cogalmaya basladi :nazar:
Bende hamileligimi boyle ovulasyon testiyle ogrenmistim hemen iki cizgi de cikmisti :16::16::16:

Tebrik ederim arkadasim Allah tamamina erdirsin cok guzel hamileler cogalmaya basladi :nazar:
Bende hamileligimi boyle ovulasyon testiyle ogrenmistim hemen iki cizgi de cikmisti :16::16::16:

çok tesekkur ederım canım...evet benımkıde hemen belırdı cnm ya senınde bırseyın kalmamıs bu topıge fgırdııfgmde ılk hamısımız sendın:)

Canım selam,son günlerindesin sanada hayırlı doğumlar olsun inşallah

sonnurrrr evet canım ama yarın hersey yolunda gıderse o zmn ıcım rahat edecek...

allahım en kısa zamanda sızlerede nasıp etsın ınsallah

Yarın, öbür gün her gün herşey yolunda olsun.. ALLAH gönlüne layık olanı versin cnm :34:

çok tesekkur ederım canım...evet benımkıde hemen belırdı cnm ya senınde bırseyın kalmamıs bu topıge fgırdııfgmde ılk hamısımız sendın:)

Zamannasil geciyor bende anlamadim bu arada bende bir takim sikintilar yasadim ama atlattik cok sukur size de hayirli bir gebelik diliyorum :nazar:

Canım selam,son günlerindesin sanada hayırlı doğumlar olsun inşallah

Canim sagolasin sizlerde dualarimdasiniz insaallah zamani geldiginde sizlerde hamile olacaksiniz :16:

Yarın, öbür gün her gün herşey yolunda olsun.. ALLAH gönlüne layık olanı versin cnm :34:

ayy bıtanem yaa ıcıne dogmus demekkı lıstede azıcık hamıle olmayan kaldı ınsallah sırayla o lıstede kımse kalmıcak allah nasıp etsın sıze en kısa zamanda ınsallah hep dua edıcem sızlere

canımmm tebrık ederımmmm :nazar:
cok sevındım ıns saglıkla kucagına almayı nasıp etsın rabbım.
Darısı bızlere olsun. Acıldık allaha sukur ardarda haberler gelıyor.

Olııı kız sıra sende ıns bu ay, snra da ben gelcem ardından bırlıkte dogurcas senlen :27:
hıs sıralamanda ben kacıncıyım laa banada bı kehanette bulun bakem :1:

canımmm tebrık ederımmmm :nazar:
cok sevındım ıns saglıkla kucagına almayı nasıp etsın rabbım.
Darısı bızlere olsun. Acıldık allaha sukur ardarda haberler gelıyor.

Olııı kız sıra sende ıns bu ay, snra da ben gelcem ardından bırlıkte dogurcas senlen :27:
hıs sıralamanda ben kacıncıyım laa banada bı kehanette bulun bakem :1:

her ay aynı yalan git kızım başımdan ..:60:
ceptenmi giryonn sen msneye gel :P

ulan kendin ne haltsın sanki 6 aydır bana buay hamişin bu ay senden ümitliyim deyip duruon
hani bi cacık yokkkkkkkkk :60:

kız ben ne zman dedim yalancı öle bişi :1::1::1: Ben çok yakın zmanda derim hep ama nilayı söyledim baharla melise 5 gün önce fln dı sanırım ...
Direk yüze karşı demem ben :27::27:

kız ben ne zman dedim yalancı öle bişi :1::1::1: Ben çok yakın zmanda derim hep ama nilayı söyledim baharla melise 5 gün önce fln dı sanırım ...
Direk yüze karşı demem ben :27::27:

yok ben çok ii hatırlıyom
ikinci kimyasalımdan sonra
max 6 aya kdr sen hamişsin bak gör diye bi demecin var :9:
mart nisan mayıs haziran temmuz ağustos = 6 X 0 = 0

yeterince açık oldumu bilmem :60:

Back
X