Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

uyuyomudur aceebaa arasak ?

derya nılay nasılsınız??

Türkiyenın başı saolsun çok acı yine ateş düştü

canım nasıl olayım paso uyuyorum yenıkalktım:1::1:

basımız saolsun hep kötu haber hep kötu haber allah aılelerıne sabır versın ınsallah

canımm çok teşekkürlerr düşündüğün içinn ama ben ff biliyom allah razı olsun bahar bana çok önce göstermişti sırf üşenmekten yaa
aslında girmem gerek ff ye :37:

canım ben üşengecim sen benden de üşengeçsin sanırım :1:

bak böyle daha net bişey çıkıyooo
ben çatlamadığını bile düşünmüştüm ama bak burdan çatladığın daha net belli oluyor.
$aa.webp

adet gününe kadar belirtin oldu mu?
benim 3 4 gündür aşırı göğüslerim ağrıyor patlayacak gibiyim yaa

25 sehit nedemek!!! Basimiz sagolsun,Allah rahmet eylesin,Cok buyuk Aci tarifi yok...

cnm benım tek belırtım adetımden 10 gun once baslayan bel sırt ve ayak agrımdı oylekı 3 gun yattım agrıdan özellıkle belıme sancı gırıyordu kıvrandırıyordu benı bel fıtıgım var benım esımle kavga edıyordum bıde agır kaldırdım senın yuzunden agrıyor dıye:1::1::1:meger hamıleymısım

normal gogus agrım vardı her zmn adet olacakmsıım gıbı ama suanda yatamıyorum 2 gecedır gogus zonklamasına uyanıyorum cok sıstıler ve canım cok yanıyor

snowlaken sonunda denk geldim senle..
tebrik ederim canım Allah bebeğine sağ salim kavuştursun inşallah..

kızlar bugün 9.günüm ve benim uzayan akıntım geldi..klomenin son günü.yarın doktora gidiyorum kontrole.bakalım yumoşlar ne alemde?çatltma iğnesine bile gerek kalmıcak bu gidişle...akıntı geldigine göre:33::33::33::33::33:

had gozun aydın canımguzel haberlerle gel ınsallah

kızlar zorlu süreçler yaşadım ama bugün itibariyle puregon iğnemi olmaya başladım sonu güzel olsun inşallah...
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın dün ve bugün o kadar zor şeyler atlattımki ara ara dedim bu nedir böyle başka bi kadın olsa çoktan pes etmişti diye ama yılmadım zafer bnm oldu :27:

kızlar zorlu süreçler yaşadım ama bugün itibariyle puregon iğnemi olmaya başladım sonu güzel olsun inşallah...
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın dün ve bugün o kadar zor şeyler atlattımki ara ara dedim bu nedir böyle başka bi kadın olsa çoktan pes etmişti diye ama yılmadım zafer bnm oldu :27:

hayırlısı olsun canım ınsallah bu son ugrasın olsun bebegın senınle olsun dıalarımız senınle cnm

kızlar bugün 9.günüm ve benim uzayan akıntım geldi..klomenin son günü.yarın doktora gidiyorum kontrole.bakalım yumoşlar ne alemde?çatltma iğnesine bile gerek kalmıcak bu gidişle...akıntı geldigine göre:33::33::33::33::33:
hayırlısı olsun inşallah. inş. doğal şekilde gebe kalırsın canım

amın amın inşallah
Rabbim emeğini boşa çıkarmasın inş. son aşılaman olsun inş.

bende düşünüyorum 2. aşılamayı yaptırsammı die ??

hayırlısı olsun inşallah. inş. doğal şekilde gebe kalırsın canım

amın amın inşallah
Rabbim emeğini boşa çıkarmasın inş. son aşılaman olsun inş.

bende düşünüyorum 2. aşılamayı yaptırsammı die ??

yaptır cnm tabiki iğnelimi yapılmıştı seninki yoksa klomenlemi ??
eğer klomense iğneli yaptırki tüp raporununda şartları bir yandan hazırlanmış olsun...

yaptır cnm tabiki iğnelimi yapılmıştı seninki yoksa klomenlemi ??
eğer klomense iğneli yaptırki tüp raporununda şartları bir yandan hazırlanmış olsun...

iğneli olicim 1. aşılamam
klomen denemedım ben hiç direk igneli yaptı dr um saolsun
2.ye gel dedıde gıtmedım
özeldemı yaptırıyorsun sen canım?

Son düzenleme:
güzel cnm o zman ...kaç doz vermişti sana ve kaç yumoş vardı ??
ben devlette cnm üni hastanesinde yaptırıyorum...

900 luk gonal f idi ignem 75 di günlük dozum
4 5 tane vardı ama 2 si büyüktü

ilkli özelde oldu benım 2.ye devlete yada ünive gıtsem direk aşılamaya geçermiyim acep

üniv.zormu aletler falan?

900 luk gonal f idi ignem 75 di günlük dozum
4 5 tane vardı ama 2 si büyüktü

ilkli özelde oldu benım 2.ye devlete yada ünive gıtsem direk aşılamaya geçermiyim acep

üniv.zormu aletler falan?

sen talep etceksin ilk yaptırdım ikinciyi istiyorum diye..
valla özlede şartlar ne dir nasıldır bilmiyorum ama gittiğim hastane eski bi hastane değil yeni olduğu için aletler fln oldukça iyi durumda görünüyor hijyen sorunu fln da yaşamadım ..
bnm dozum çokmu düşük ya 37,5 :26: puregon 300 bnmkide .pazartesi kontrol var yetersiz geldiyse dozu artırcaz bakalım hayırlısı olsun...

sen talep etceksin ilk yaptırdım ikinciyi istiyorum diye..
valla özlede şartlar ne dir nasıldır bilmiyorum ama gittiğim hastane eski bi hastane değil yeni olduğu için aletler fln oldukça iyi durumda görünüyor hijyen sorunu fln da yaşamadım ..
bnm dozum çokmu düşük ya 37,5 :26: puregon 300 bnmkide .pazartesi kontrol var yetersiz geldiyse dozu artırcaz bakalım hayırlısı olsun...

benım günlük dozumu boyum ve kıloma gore ayarladı ondandır belkı genede yumurtlama takıbı yapıyoya gelısmesıne baglı olarak artırır dozunu bana öyle demısti "dozunu yükseltmıcem cunku gelışmesınde bu doz yeterlı oluyo sana" dedı
ilaç markalarımızda farklı yogunlugu yada tesiri farklıdır belkı belkı senın 37,5 un benım 75 ıme denkdır
gonalın 350 liginide aldırdı hıc kullanmadım duruyo ole
artan ignem cok acaba 2. de kullanırmı?

benım günlük dozumu boyum ve kıloma gore ayarladı ondandır belkı genede yumurtlama takıbı yapıyoya gelısmesıne baglı olarak artırır dozunu bana öyle demısti "dozunu yükseltmıcem cunku gelışmesınde bu doz yeterlı oluyo sana" dedı
ilaç markalarımızda farklı yogunlugu yada tesiri farklıdır belkı belkı senın 37,5 un benım 75 ıme denkdır
gonalın 350 liginide aldırdı hıc kullanmadım duruyo ole
artan ignem cok acaba 2. de kullanırmı?

bana klomenle kaç yumurtlama olduğunu sordu ordan yola çıktı birde pkoyu görünüm olarak değerlendirdi ya geç olacak ama en fazla 2 yumurta elde etmek istiyorum dedi ..birde en iyisini yani en pahalısı olcak dedi ama fazla bişi tutmadı :44:
herneyse bakalım bekleyip görelim eğer dolapta muhafaz ettiysen kullanılır sanırım iğneni kendinmi yaptın sen cnm ?

bana klomenle kaç yumurtlama olduğunu sordu ordan yola çıktı birde pkoyu görünüm olarak değerlendirdi ya geç olacak ama en fazla 2 yumurta elde etmek istiyorum dedi ..birde en iyisini yani en pahalısı olcak dedi ama fazla bişi tutmadı :44:
herneyse bakalım bekleyip görelim eğer dolapta muhafaz ettiysen kullanılır sanırım iğneni kendinmi yaptın sen cnm ?

aman olsun ıyısı olsunda parasının gözü körolsun
zaten kalıteli 2 yumurta yetıyo
dolapta evet
kendım yaptım ignelerımın hepsini

ya oli o ignelerı aynı dozda yapsam ultrasyon takıbıyle herangı bı dr a catlama ignesı yazdırsam vurunup ilişki denesem nolur
(türk aklı ) :1:

aman olsun ıyısı olsunda parasının gözü körolsun
zaten kalıteli 2 yumurta yetıyo
dolapta evet
kendım yaptım ignelerımın hepsini

ya oli o ignelerı aynı dozda yapsam ultrasyon takıbıyle herangı bı dr a catlama ignesı yazdırsam vurunup ilişki denesem nolur
(türk aklı ) :1:

kız o kadarda değil ALLAH seni napmasın soni duymasın bunu :1::1:

hahaha onlarsa sankı aynını yapıyo

gelin anacım hepinize aşılama yapaaaaayım :1: pasta şırıngası,honi,musluk hortumu falan tıbbı malzememde var :27::27:

:60::60: PUHAHHAHAAA kız güldürdün beni..
hani serum borusundan dantel modeli çıkaranları gördümde pasta şırıngasını aşılmaa için kullanan ilk sen olursun sanırım :60:

Back
X