Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

selam canlar orlic yazmış saolsun ama bende size haber vereyim dedim
keseyi görmüştük zaten kese varda içinde bebek görünmüyor
boş gebelik değil diyor doktor yolk kesesi var diyor.
ama bu bebek nerede.artık yapacak bişey yok 17eylülde özeldeki doktoruma gidicem ve sanırım o gün kürtaj olucam
bugün devlettekine gittim.hakkımızda hayırlısı.

yarım aklımla üzüntüyle kese yok yazmısım işte
Rabbım hayırlısını versın üzülme nolur
yıne naparsak kendımıze yapıyoruz bu üzüntününde ceremesını bız cekiyoruz
güzel günler yakın inş. canım

ama bu bebek nerede.artık yapacak bişey yok 17eylülde özeldeki doktoruma gidicem ve sanırım o gün kürtaj olucam

hakkında hayırlısı olsun canım...........

Allah bir daha yaşatmasın baharcım

rabbim hayırlısını versin cnm arkadaşım ..

canım ben üşengecim sen benden de üşengeçsin sanırım :1:

bak böyle daha net bişey çıkıyooo
ben çatlamadığını bile düşünmüştüm ama bak burdan çatladığın daha net belli oluyor.
Eki Görüntüle 505033

evet ben bi ara tablo hazırlıyodumda artık bıraktım yaa :1:
çatladım mı diyorsunn inşşş öyledir..

cnm benım tek belırtım adetımden 10 gun once baslayan bel sırt ve ayak agrımdı oylekı 3 gun yattım agrıdan özellıkle belıme sancı gırıyordu kıvrandırıyordu benı bel fıtıgım var benım esımle kavga edıyordum bıde agır kaldırdım senın yuzunden agrıyor dıye:1::1::1:meger hamıleymısım

normal gogus agrım vardı her zmn adet olacakmsıım gıbı ama suanda yatamıyorum 2 gecedır gogus zonklamasına uyanıyorum cok sıstıler ve canım cok yanıyor

oyyyy o zaman ben hamileyimmm :1:
aynıları şuan bende oluyor kasıklarımdan bacaklarıma doğru ağrı bel ağrısı,göğüslerim patlayacak heralde :P
ee bide mide bulantısı baş dönmesii :27:

kızlar zorlu süreçler yaşadım ama bugün itibariyle puregon iğnemi olmaya başladım sonu güzel olsun inşallah...
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın dün ve bugün o kadar zor şeyler atlattımki ara ara dedim bu nedir böyle başka bi kadın olsa çoktan pes etmişti diye ama yılmadım zafer bnm oldu :27:

kız o kadarda değil ALLAH seni napmasın soni duymasın bunu :1::1:

canım benimm hoşgeldin yaa valla özlemişim bebişimmmm nasılsın? tatilde nerelere gittin bakiimmm
ama 3.aşılamayı neden deniyorsun tatlım tüpe geçmiyecekmiydiniz siz :26:

bu arada iyi fikir evde olan herşeye varım ben :1:

Allah gönlünde olanı hayırlı eylesin baharımm..

canımm biz birselle dua topiğinde takılıyoruz dualara katılıyoruz 41 yasin fln..
senin adınıda yazdıralım eğer istersen tabii ..

evet ben bi ara tablo hazırlıyodumda artık bıraktım yaa :1:
çatladım mı diyorsunn inşşş öyledir..

canım benimm hoşgeldin yaa valla özlemişim bebişimmmm nasılsın? tatilde nerelere gittin bakiimmm
ama 3.aşılamayı neden deniyorsun tatlım tüpe geçmiyecekmiydiniz siz :26:

bu arada iyi fikir evde olan herşeye varım ben :1:
evet cnm gidicektik ama rapor şartlrından olan iki aşılamanın klomenle değil iğnelerle olması gerektiğini öğrenince tekrrdan iki aşaılama daha yaptırcaz..
kız o kadar msjlar yazdım brda okumadınmı sen bakimm:1:
eşimin son kez deneyelim diyerek 3. istediğini gittiğimizde bunu öğrendiğimizi fln fln ...

evet cnm gidicektik ama rapor şartlrından olan iki aşılamanın klomenle değil iğnelerle olması gerektiğini öğrenince tekrrdan iki aşaılama daha yaptırcaz..
kız o kadar msjlar yazdım brda okumadınmı sen bakimm:1:
eşimin son kez deneyelim diyerek 3. istediğini gittiğimizde bunu öğrendiğimizi fln fln ...

sanıırm ben ayakta yadaa oturarak uyuyorum yaaa :9:
okumuşumdur illakide demek unutmuşum canım affet :37:

ne çok konuşmuşsunuz ne çok çeneniz düşmüş pesss...oku oku bitiremedim.öncelikle baharcım msn de de dedigim gibi...hakkında hayırlısı olsun.olicim senin de aşılama başlamış.bu sefer tutacak inş :-) bu iğneleri devlet karşılıyo demi?sana aaşağıda tekrar yazacam merak ettiklerimi.çok cahilim biraz bilgilendir beni tatlış..birselllll melis.bir kayserili olarak kıskandm sizi.keşke bende orda olabilseydim.kesin gelirdim dedikoduya :-)
melisssss senin de tutar aşılaman inş...sonnur sen ne yapmayı düşünüyorsun?testi aldın bekliyon öle mi?snowflaken bebişinin iyi olmasına sevindim.pasi de gelmiş gitmiş.denizi öp benim için deniz anası :-) atladıgım varsa kusura bakmaynn kızlar sizi seviorum..:29:

şimdi sana sorayım sorularımı.bugün kontrolüm vardı.10 günüm..2 yumurta oluşmuş sağda ve solda.13,8 mm diğeri de 13 mm..salı günü tekrar çağırdı bakalım nolcak..inş gidene kadar çatlamaz bunlar :) bu ay yine pek ümidim yok o yüzden diğer ayı düşünmeye başladım bile..doktor aşılama deneyelim dedi.iğne ile yapacaz dedi.ama gittigim hastane özel.o yüzden rapor falan çıkartılmıyormuş. iğneler haric aşılama 600 tutar dedi.sorum şu.ben devlet hastanesine gitsem direk aşılama yaparlar mı?klomen ve yumurta takibi yaptırdıgımı ama sonuçsuz kaldıgını nasıl ispatlıcam?yani orada da oyalanırmıyım i kaç ay?biraz da biz deneyelim derler mi?:37:bide iğneler hergün mü oluyo?bide arka arkaya iki ay aşılama deneme şansımız varmı?bugün kontrolde doktor rahim duvarın incelmiş dedi.östrojen hormonu içeren bi ilaç verdi.sabah akşam kullancam.kilo da yapıyoırmuş:ssz: bu ay tutnazsa diğer ay direk devlette aşılamaya geceyim mi ne dersiniz kızlar?

ne çok konuşmuşsunuz ne çok çeneniz düşmüş pesss...oku oku bitiremedim.öncelikle baharcım msn de de dedigim gibi...hakkında hayırlısı olsun.olicim senin de aşılama başlamış.bu sefer tutacak inş :-) bu iğneleri devlet karşılıyo demi?sana aaşağıda tekrar yazacam merak ettiklerimi.çok cahilim biraz bilgilendir beni tatlış..birselllll melis.bir kayserili olarak kıskandm sizi.keşke bende orda olabilseydim.kesin gelirdim dedikoduya :-)
melisssss senin de tutar aşılaman inş...sonnur sen ne yapmayı düşünüyorsun?testi aldın bekliyon öle mi?snowflaken bebişinin iyi olmasına sevindim.pasi de gelmiş gitmiş.denizi öp benim için deniz anası :-) atladıgım varsa kusura bakmaynn kızlar sizi seviorum..:29:

evet bugün çok güzel muhabbet etmiş kızlar ne güzell

evet bugün eczaneye gitmiştik ablamla o ilaç alırken bende dayanamadım test aldımda,ben her zamanki gibi korkuyorum zaten varsada çıkmaz onuda biliyorum..
ama bakayım sabah ölçerim ateşi duruma göre test yaparım belki..

evet bugün çok güzel muhabbet etmiş kızlar ne güzell

evet bugün eczaneye gitmiştik ablamla o ilaç alırken bende dayanamadım test aldımda,ben her zamanki gibi korkuyorum zaten varsada çıkmaz onuda biliyorum..
ama bakayım sabah ölçerim ateşi duruma göre test yaparım belki..

inşallah vardır demekten başka çarem yok...eğer adet olursan(inş olmazsında)aşılama düşünüyormusun?hangi hastaneyi önerirsin birde.malum senle komşuyuz canımmm

tondora bugün ateşin kaç çıktı ben sana yanlış söyledim sanırım sen ateşin hala aynı giderse dpo14 de yap istersen o da yarından sonraya denk geliyor herhalde

Son düzenleme:
destekleriniz için teşekkür ederim canlar ama ben iyiyim arada geliyorlar ama genel olarak atlattım sayılır.
şu kürtaj olayınıda atlatırsam çok daha iyi olucam.

destekleriniz için teşekkür ederim canlar ama ben iyiyim arada geliyorlar ama genel olarak atlattım sayılır.
şu kürtaj olayınıda atlatırsam çok daha iyi olucam.

baharım sen yeniden hamile kalacaksın Allahın izniyle inanıyorum. buna canı gönülden inanıyordum zaten ama bir kez hamile kaldın ya inancım daha bi katlandı artık

inşallah vardır demekten başka çarem yok...eğer adet olursan(inş olmazsında)aşılama düşünüyormusun?hangi hastaneyi önerirsin birde.malum senle komşuyuz canımmm

evet canım ben düşünüyorumda ablamda diyorki aşılamanın çok fazla iyi sonuç alınmadığını söylemiştim ona,direk tüp yaptır diyor biz destek oluruz dedi ..
bana kalsa özelde yaptırmak isterim ama maddiyat..
özelde yaptırsaydım bahçeci varya o güzel mesela ;)

tondora bugün ateşin kaç çıktı ben sana yanlış söyledim sanırım sen ateşin hala aynı giderse dpo14 de yap istersen o da yarından sonraya denk geliyor herhalde

canımmm çok çok teşekkürler ilgin için...
bugünde ateşim 36.4 çıktı :26:
yani pazartesi mi yapayım dersin cnm :44:

Back
X