Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

oğlan mı hissediyorsun kızz

hissetmekkk :37::37:

Ama olursa erkke isterim ama artık kızda olabilir diyorum alıştırıyorum kendimi olmayan bebeğeee..

tabı tercıh sızıde ben olsam tercıh etmezdım

ben kız eviyin anacım nazlancaz biz

tamam sen bekle o zaman ben doğurayımda alırım kızını annemmmm

deryoşum görüşürüzz şekerimmm

valla cok keyıflıydı inanılmaz keyıf aldım 11den öglen 4 e kadar falan oturduk
umarım melisde memnun kalmıştır iyi ağırlayabilmişimdir :)
sohbet çok harikaydı hepinizden bahsettik tek tek sohbetin odak noktası tabıkı bebekti yasadıklarımız acabalarımız
merak ettiginiz kahvaltıdan sonra kahve sigara keyfide yaptık
inşallah en yakın zamanda yenileyecegız bu gorusmeyi :87:

keske hepimiz aynı şehirde olsak görüşebilsek ne guzel olurdu. inşallah yolumuz hepinizle biryerlerde kesişir.uzaktan konuşmakla karşılıklı konusmak çok başka. burada özellıkle bu topikte belkı sayımız cok aşırı fazla deıl ama sohbet ve insanlar çok kalitelisiniz
çok farklı bir bag kurmuşuz dertlerin içinde ugrasırken.inşallah burayla sınırlı kalmayacak görüşmeler dostluklar kuracagız herbirinizle:81:

Melisin transferi bu ay sonu olacak inşallah dün kendinede söyledım inşallah topiğimizin ikizi olacak.ben dün dahada umutlandım melis için pırıl pırıl gencecik kendine güvenı tam çok güzel bi hatun. Rabbim yolunu bahtını açık etsin evladın hayırlısını versin inş.:29:

ohh ne guzel kafa dagıtmıssınızdır ...keske bızde olaydık:9:

bizde dıger daha once takıldıgım topıktekı kızlarla bu hafta sonu 2. bulusmayı gerceklestırıcez bızımkı kalabalık oluyor cogu ıstanbulda oldugu ıcın insan kendını cok ıyı hıssedıyor...

Kızlar adet geldi benim..

ne yapacağımıza akşam karar vericez eşimle..

diğer kızçeler iyi kaynatmışınızdır vallaa

ben burda bir tek hülya ile görüştüm görüşüyoruzda..

Naz'cım eğer olursa haberleşelim toplanırız bir gün neden olmasın :34:

deryaaa mehmet Tuna nın ne olcağını tahmin edelim mi hep beraber :)
bence avukat adına pek yakıştı avukat diyorum :52:

sonnurcum yeni döngün hayırlı olsun.
inşallah size bebeğinizi getirecek en hayırlı karar neyse onu alırsınız.

kızlar aylar sonra selam,
kocamın vetosunu yediğim için aylardır siteye yazamıyordum. hamile arkadaşlara hayırlı olsun diyorum çok sevindim hepsi için. ben bu ay çok ümitliyim. cuma günü batım. bu ay ov. testi kullandım. ilk çizgi ikinciden koyu çıktığında çalıştık. kocama bir aydır keçiboynuzu içiriyorum ben de 21 gün incir kürü yaptım.akşamları havuç sıkıp içtik. kocam tatilde babalarıyla denize giren bebişleri görünce müthiş heveslendi ve keçi boynuzunu kendisi gidip aldı. ovülasyondan 9 gün sonra kahverengi lekelenmem oldu. dün gece de göğüs uçlarım beni öldürmeye başladı. sağdan sola dönerken, üzerine geceliğim değerken sol göğsümün ucu yandı. bu göğüs ucu yanması sadece ovitrelle çatlama iğnesinden sonra olmuştu. bir umut işte. beni yeniden listeye yazar mısınız??????

bat: 14 eylül

kocamın vetosunu yediğim için aylardır siteye yazamıyordum. hamile arkadaşlara hayırlı olsun diyorum çok sevindim hepsi için. ben bu ay çok ümitliyim. cuma günü batım. bu ay ov. testi kullandım. ilk çizgi ikinciden koyu çıktığında çalıştık. kocama bir aydır keçiboynuzu içiriyorum ben de 21 gün incir kürü yaptım.akşamları havuç sıkıp içtik. kocam tatilde babalarıyla denize giren bebişleri görünce müthiş heveslendi ve keçi boynuzunu kendisi gidip aldı. ovülasyondan 9 gün sonra kahverengi lekelenmem oldu. dün gece de göğüs uçlarım beni öldürmeye başladı. sağdan sola dönerken, üzerine geceliğim değerken sol göğsümün ucu yandı. bu göğüs ucu yanması sadece ovitrelle çatlama iğnesinden sonra olmuştu. bir umut işte. beni yeniden listeye yazar mısınız??????

HOŞGELDIN NEDEN VETO YEDINKI
kac zaman oldu merak ettik seni

ya sabır ceksem daha iii olacak sankı
hayırdır inş... sabır isteme bence çözüm iste sıkıntına :34:

nerelerdeydin arzu merak ettim seni..
hatta acaba yine tüpmü yaptırdı fln diye bile düşündüm..
umarım hissetttiğin gibidir ve bebeğin seninledir..

Son düzenleme:
dün herkes gerdi benı, öylede uyudum, ruyalarımda kötuydu sabahta kaskatı uyandım
gecmıyor gergınlıgım
sabrıda insanlar için istiyorum huylu huyundan gecmicek bari sabır versin Rabbim
sen nasılsın nasıl gıdıyor iğnelerin kaçıncı gunun

dün herkes gerdi benı, öylede uyudum, ruyalarımda kötuydu sabahta kaskatı uyandım
gecmıyor gergınlıgım
sabrıda insanlar için istiyorum huylu huyundan gecmicek bari sabır versin Rabbim
sen nasılsın nasıl gıdıyor iğnelerin kaçıncı gunun

iyi cnm ne olsun aynı..6. günüm olcak bugün.
allah hayıra çevirsin rüyalarını da ,insanlarada akıl fikir ihsan eylesin:31:

amııın amın
az kalmıs zaman zor geçiyor demi :)
moralın keyfın nasıl stres yapmıyorsundur ınşallah
öyle zorda geçse kolayda geriye dönüp bakınca su gibi akmış gitmiş diyorum ...stres yapmıyorum ya artık benden bi ulumanitu,oturan boa v.b bi erdem bekleyebilirsiniz sakinliğim son noktada sanki :1:
haleeeeeeeeeeeeee, birseeeeeeeeelllllllll:27::27:

nbr kız derya nasılsın?

Back
X