Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

selamm yeni topik hayırlı olsunnn bol bebişli bir topik olur inşallahhh bebişlerimiz bekletmeden gelirr :1:

inşallahhh dularımız oliyle özledık onuda sırasıyla hamıs kalmayan kalmayacak ınsallahhhh..sen nasılsın bahar?ehrsey yoluna gırmstır haaytında umarım
?
ben iyiyim nilaycımm her şey yolunda çok şükür.senin sonuçlarda inşallah güzel çıkacak.
CANIM baharım :21::21::16::16:
olicaaaan okuyosaa mucuuuk şekerriimmmm :16::16::16::16::16::16:
gunaydın deryaa :3: iç anacım bişecık olmaz soğandan şuundan bundan iyidir

sabah cok guzel bi msj la uyandım "suyum geldı dua et" diye o kadar mutlu oldumkı inşallah hepimiz bu günleri göreceğiz ,
inşallah bugun melisdende güzel haberler alacagız. ne mutlu bı cuma
CUMAMIZ MUBAREK OLSUN
RABBİM BU GUNU LAYIKIYLA YAŞAYANLARDAN ETSIN
canımmmm benimmmmmm nasılsınnnn
Günaydın kızçelerim
Melisim dualarım seninle birtanem Rabbim güzel yüzünü güldürsün inşallah güzel haberler ile gel
Deryoşum sanada kolay gelsin bebeler için katlanıyoruz herşeye bişeycik çıkmayacak canım
Sonnurcum inşallah test yanılmıştır sende güzel haber alırsın
Birsel günaydın canımcım
Olicim yarın dualarım seninle canım
Baharım kuzum seviyorum seni
Nilay test sonuçların güzel çıkacak Allah'ın izni ile
Behiyecim seninde inşallah temiz çıkacak tüm tahlillerin
Unuttuğum varmıki:26:
canımm pasimmmm ben seni daha çok seviyorum amaaaa
kızlar hayırlı cumalar diliyorum hepinize
ben okul çıkışında 5 te kan vercem acilde... sanırım 1-2 saatten verirler sonucu yani akşama kaldı haber veriyim dedim
hemen yazcam size inşallah hamileyimmm yazmak nasip olur hayırlısıyla...
iyiki varsınız dualarınız güzel dilekleriniz beni çok rahatlatıyor sağolun canlarım:16::16:
yavrum şimdi ben dışarı gidiyorum akşam 6gibi evde olucam ozaman arıycam seni.
slm kızlar ben bu ay klomene başladım 19 unda belli olacak tutup tutmadığı 3 yıllık evliyiz artık beklemek ıstemedıgımız ıcın aşılama yaptırmayı dusunuyoruz ama benım merak ettiğim ben pko luyum ve 112 kiloyum spora basladım inş. vericem zorda olsa kıloluyum ya aşılama tutmama riski yüksekmi benım bildiğim yumurtanın içine aşılıyorlar bilgi verirmisiniz
güzel bi karar vermişsin işe kilo vermekle başlaman iyi olmuş.pkoda en güzel çözüm kilo vermek.
ve eğer metmorfin türü bi ilaç kullanmıyorsan doktoruna danış ve hemen başla hem kilo vermene yardımcı olur hemde pkolarda olan şeker direnci için.
aşılama ben oldum evet ama normal ilişkiden pekte farkı yok sadece yüzde 5 oranında bi artma var şansta.
benim aşılamam tutmadı sonraki ay kendiliğimden kalmıştım.
aşılamada spermi yumurta içine değil rahime sıkıyorlar daha çabuk yumurtaya ulaşsın ve yoldaki engelleri aşsın diye.
başka aklına takılan varsa sor.

selamm yeni topik hayırlı olsunnn bol bebişli bir topik olur inşallahhh bebişlerimiz bekletmeden gelirr :1:

hoşgeldin teşekkür ederiz.inşallah bekletmesin bebişin.

ben iyiyim nilaycımm her şey yolunda çok şükür.senin sonuçlarda inşallah güzel çıkacak.

güzel bi karar vermişsin işe kilo vermekle başlaman iyi olmuş.pkoda en güzel çözüm kilo vermek.
ve eğer metmorfin türü bi ilaç kullanmıyorsan doktoruna danış ve hemen başla hem kilo vermene yardımcı olur hemde pkolarda olan şeker direnci için.
aşılama ben oldum evet ama normal ilişkiden pekte farkı yok sadece yüzde 5 oranında bi artma var şansta.
aşılamada spermi yumurta içine değil rahime sıkıyorlar daha çabuk yumurtaya ulaşsın ve yoldaki engelleri aşsın diye.

ya aslında çok bir faydasıda yokmuş benım zaten yumurtam çatlayamıyor sorun o glukofen kullanıyordum ama mıdemı çok kotu yaptı bıraktım yine :( en iyi klomenı ben bir kaç ay devam edim olmazsa tüp bebek daha iyi aşılamayla ugrasmım sağol canım

Günaydın kızçelerim
Melisim dualarım seninle birtanem Rabbim güzel yüzünü güldürsün inşallah güzel haberler ile gel
Deryoşum sanada kolay gelsin bebeler için katlanıyoruz herşeye bişeycik çıkmayacak canım
Sonnurcum inşallah test yanılmıştır sende güzel haber alırsın
Birsel günaydın canımcım
Olicim yarın dualarım seninle canım
Baharım kuzum seviyorum seni
Nilay test sonuçların güzel çıkacak Allah'ın izni ile
Behiyecim seninde inşallah temiz çıkacak tüm tahlillerin
Unuttuğum varmıki:26:
cok saol canımm inşallahh oglusunu opuyorum senıde:1:
canım 24-26.hafta arası yapılıyor
sana daha erken
önce kanını alıyorlar aç karna sonra 50gr lık glukozu suya karıştırıp içiyorsn
1 saat sonra hala açken tekrar kan alıyorlar
eğer yüksek değer çıkarsa 100 gr lık yükleme yapılıyor
benım sonuçlar p.tesi çıkacak bakalım

pasimmmmm canımmm gittim geldim çok şükür sonuç p.tesi bakalım
kız deniz 6 aylık olmuş yaaa
ALlahım tam yoğurmalık zmanı geldi onun:16:

hayrlısı diyorum ne diyim
:44:anlamadımkı sekrr fln bısıler dedı o zmn ben yanlıs anlamısım demekki...cok saol cnm ınsallah sonucların gzuel cıkacak senınde
kızlar hayırlı cumalar diliyorum hepinize
ben okul çıkışında 5 te kan vercem acilde... sanırım 1-2 saatten verirler sonucu yani akşama kaldı haber veriyim dedim
hemen yazcam size inşallah hamileyimmm yazmak nasip olur hayırlısıyla...
iyiki varsınız dualarınız güzel dilekleriniz beni çok rahatlatıyor sağolun canlarım:16::16:
:52::52::52::52:meliiiiiiiiiiissssssssssssssssss kalbım yerınden cıktı resmen dırek hamıleyım yazısını gordum:1::1::1:inşallahh o mujdeyı vereceksın aksam bize ama aksama kadar nasıl beklıceksın ben ızın alıp erkenden gıderdım:1:

çok sukur cnm hep ıyı ol ınsallah...inşallah cmnm

iyyim canımcım sen nasılsın
ugrasıyoruz iş eş aş :D
keyfın nası
bebeişi gorunce bende heycan yaptım derya gıbı haaa:24:

kızlar melisi acaip merak ediyorum.inşallah bugün burda çoşarız...
bu arada biz çapaya başlamıştık belki biliyorsunuzdur.eşim sperm testini yenilemişti.bişey düzelirken diğeri batıyor.moralim biraz bozuk yani....morfoloji 0 çıkmış.ileri hareket düşmüşşşş.ama sperm sayımız epey bi artmış.biri düzeliyo biri batıyo :-( androloji klinigine yönlendirildik.bir kez daha test verecek.valla sıkıldık bu test işlerindden

bu arada biz çapaya başlamıştık belki biliyorsunuzdur.eşim sperm testini yenilemişti.bişey düzelirken diğeri batıyor.moralim biraz bozuk yani....morfoloji 0 çıkmış.ileri hareket düşmüşşşş.ama sperm sayımız epey bi artmış.biri düzeliyo biri batıyo :-( androloji klinigine yönlendirildik.bir kez daha test verecek.valla sıkıldık bu test işlerindden

tez zamanda şifanızı bulun inşallah canım
ama karanfil var ya o şey diyordu yanlış hatılrmaıyorsam sayı yüksek olunca hızı tolore edebiliyormuş
:26:

en önemlısı sayıymıs öle dedı bana prof
asılamamda eşiminkı %2 idi ama sorun olmadı
uykusuzluk açlık vs vs moral hersey etken buna üzülme

tatlı gibi görünüyorum demi gözüne :1: olsam olsam elma şekeri olurum şişkocaaa :9::9:

canım benım sende tatlısında ondan
keyfın nasıl metuşcan nasıl.hamile kalaydımda bi kertseydık demi beşikten :38:

kızımm yemeğin salçası kadının kalçası bi kerem :8::8:
keyfim iyi canım çok şükür bugün yüklemeden sonra biraz sarsıldım yokuş çıkmam gerek eve gelirken gözlerim karardı resmen
eve geldim tıkındım hemen:56:
şimdi iyiyim
sen de keyifler nasıll?

kızımm yemeğin salçası kadının kalçası bi kerem :8::8:
keyfim iyi canım çok şükür bugün yüklemeden sonra biraz sarsıldım yokuş çıkmam gerek eve gelirken gözlerim karardı resmen
eve geldim tıkındım hemen:56:
şimdi iyiyim
sen de keyifler nasıll?
şekerdenmı oldukı acep
bol su iç barı. dinlenıp öyle cıksaydın hastaneden
cok yakın ark. dogum yaptı. darısı sana inş.sağlıkla
melısede meraklı ve ümitliyim bomba gibiyim nedense pek bi içim içime sıgmıyo

Back
X