Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

canım sonunda karar vermişsin ne güzel allahım sonucunuda güzel eylesin inşallah.

manası dua niyetine olan ayetler sadece dua niyetine okunur.,adetliyken okuyamazsın cnm :50:

valla karar verdim mi karar mı beni verdi :1: belli değil. şimdi başka bir topikte bi arkadaşla konuşuyordum onada söyledim aynısını ben çektirmek için randevu aldımda umarım çektirebilirim. bana o spekulum u çok zor takıyorlar. çok canım yanıyor. bu filmde de o filmi çekene kadar takılı kalıyormuş. eyvah eyvah diyorum. inşAllah yüzümün akıyla kalkarım altından.. çektiremezsem bi daha da buralara gelmem. inşAllah temiz sonuç çıkar. ondan da korkuyorum. o spekulum takılırken o kadar acıdığına göre inşAllah bişey yoktur ya.

kızlarr selaammmm
çok şükür sonunda şeker sonuçlarımı aldım ve değerlerim çok güzel çıkmış
oğlumun da kalbini dinledim sağlık ocağında maşallah kuzuma:nazar:
sizler nasılsınız?

melis yarın büyük gün pıtırcık ya da pıtırcıkların kesesi kalb, ne varsa görüp duyarsınız inşallah
Bdroner canım hiç korkma evet illaki acı hissedeceksin ama inan çık kısa süreliğine
anesteziye hiç gerek yok

bu arada ben yarın artık bayram için yollara düşüyorum
hepinize iyi mutlu bayramlar
sizi seviyorum:54:

hayırlı bayramlar kızlar Rabbim nice bayramlara bebeklerimiz ve sevdiklerimizle ulaşmayı nasip etsin :3:

kızlarr selaammmm
çok şükür sonunda şeker sonuçlarımı aldım ve değerlerim çok güzel çıkmış
oğlumun da kalbini dinledim sağlık ocağında maşallah kuzuma:nazar:
sizler nasılsınız?

melis yarın büyük gün pıtırcık ya da pıtırcıkların kesesi kalb, ne varsa görüp duyarsınız inşallah
Bdroner canım hiç korkma evet illaki acı hissedeceksin ama inan çık kısa süreliğine
anesteziye hiç gerek yok

bu arada ben yarın artık bayram için yollara düşüyorum
hepinize iyi mutlu bayramlar
sizi seviyorum:54:

Canım benim gözün aydın test sonuçların da bak temiz çıkmış bebeğinin maşaAllah sağlıklıca dinledin yarına da yola çıkıyormuşsunuz Allah hayırlı yolculuklar kısmet etsin. Dikkatli olun. iyi bayramlar size..

Herkesin bayramı mübarek olsun. kesilen kurbanlar, edilen dualar yerini bulsun inşAllah.

Canım benim gözün aydın test sonuçların da bak temiz çıkmış bebeğinin maşaAllah sağlıklıca dinledin yarına da yola çıkıyormuşsunuz Allah hayırlı yolculuklar kısmet etsin. Dikkatli olun. iyi bayramlar size..

Herkesin bayramı mübarek olsun. kesilen kurbanlar, edilen dualar yerini bulsun inşAllah.

sağol tatlım sana mutlu bayramlar

kızlaar ya ben hormon testlerimi de yaptırmam gerekiyordu unuttum onları ee dün ilk günümdü ama sadece lekelenme oldu.. bugun normalleşti bu durumda sizce ben bugunu 2. gün mü saymalıyıımm 1. gün mü?

valla karar verdim mi karar mı beni verdi :1: belli değil. şimdi başka bir topikte bi arkadaşla konuşuyordum onada söyledim aynısını ben çektirmek için randevu aldımda umarım çektirebilirim. bana o spekulum u çok zor takıyorlar. çok canım yanıyor. bu filmde de o filmi çekene kadar takılı kalıyormuş. eyvah eyvah diyorum. inşAllah yüzümün akıyla kalkarım altından.. çektiremezsem bi daha da buralara gelmem. inşAllah temiz sonuç çıkar. ondan da korkuyorum. o spekulum takılırken o kadar acıdığına göre inşAllah bişey yoktur ya.

kızlaar ya ben hormon testlerimi de yaptırmam gerekiyordu unuttum onları ee dün ilk günümdü ama sadece lekelenme oldu.. bugun normalleşti bu durumda sizce ben bugunu 2. gün mü saymalıyıımm 1. gün mü?

Canım tabiki hiç bişey hissetmeyenlerde var belki sende onlardan biri olursun..
Hem biliyorsun kadınlarda adet dönemi ağrı eşiğinin en düşük olduğu zaman oluyor,ama bizim adet tam bittiğinde çağırıyorlar hsg için sen içini ferah tut dua et Rabbim yardımcı oluyor.

bende bu ay yaşadım o lekelenme olayını ama evet dün leke gördüysende ilk gün dündü bugün 2.günün o halde yarın mutlaka kan tahlilini ver bayramdan sonrada olsa alırsın sonuçlarını.. hayırlısı hakkında..

canım benım doktorum şöyle demişti leke kırmızya dönmediği sürece 1.gün sayılmaz ne zaman kırmızya döner o zaman 1.gündür demişti/FONT]

kızlar öncelikle hepinizin arefesi mübarek olsun
az önce doktordan geldim ve şok haberlerle geldim
doktor önce karından baktı bak dedi 2 tane kese var gayet güzel gelişmiş hatta içindede bebek görünüyo dedi ikiz dedi
sonra biraz daha baktı veeeeeeeeeeee 3.kese var dedi kızlar şok olduk valla sevinsekmi üzülsekmi şaşırdık kaldık eşimle
ama 3.kese diğer ikisine göre baya küçüktü çok gelişmemiş dedi 15 gün sonra kalp atışları için gel dedi
belki 3.olan gelişmeyebilir ama belki 2 haftada gelişedebilir dedi
işte böyle kızlar karmaşığım
sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun ama 3 olursada çok zor olur her yönden anne için bebek için riskleri çok dedi doktor
Rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

doktor önce karından baktı bak dedi 2 tane kese var gayet güzel gelişmiş hatta içindede bebek görünüyo dedi ikiz dedi
sonra biraz daha baktı veeeeeeeeeeee 3.kese var dedi kızlar şok olduk valla sevinsekmi üzülsekmi şaşırdık kaldık eşimle
ama 3.kese diğer ikisine göre baya küçüktü çok gelişmemiş dedi 15 gün sonra kalp atışları için gel dedi
sağlıklı hayırlı uzun ömürlü olsun ama 3 olursada çok zor olur her yönden anne için bebek için riskleri çok dedi doktor

Ayyy canım benim..
öncelikle hamileliğini tebrik etmek istiyorum denk gelemedim.
şimdi de bebişlerini tebrik ediyorum canım.
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..
2 embryo koymadılar mı?
3. sü nasıl oldu?

Ayyy canım benim..
öncelikle hamileliğini tebrik etmek istiyorum denk gelemedim.
şimdi de bebişlerini tebrik ediyorum canım.
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah..
2 embryo koymadılar mı?
3. sü nasıl oldu?

sağol canım darısı hepinize inşallah
canım doktorum 3 tane koydu ama 2 tanesi 1.kalitede çok iyidi diğeri ise düşük kaliteliydi atmaya yazık olur koyalım diğerlerini beslemesi açısından iyi olur dedi ama sanmıyorum kalitesi düşük tutmaz demişti
bakalım Rabbim büyük hayırlısı neyse o olsun 2 hafta sonra kalp atışlarına göre durum netleşecek

Canım arkadaşlarım hepinizin bayramı mübarek olsun
Bu ara kayınvalidem rahatsızdı sizlerden uzak kaldım herkes iyîdir inşallah
Melisim canım arkadaşım Rabbim evlatlarını sana bağışlasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kız daha iyi bir defada büyütürsün çok sevîndim canım:nazar::nazar::nazar:

canım arkadaşlarımmmmm
şimdiden hepinizin bayramını kutlarımmmmmm
inş süpperrrr bi bayram ve tatil geçirirsinizzzzz :16:
aman diyim etleri tatlıları fazla kaçırmayın heeeeeee :1:

Canım arkadaşlarım hepinizin bayramı mübarek olsun
Bu ara kayınvalidem rahatsızdı sizlerden uzak kaldım herkes iyîdir inşallah
Melisim canım arkadaşım Rabbim evlatlarını sana bağışlasın sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Kız daha iyi bir defada büyütürsün çok sevîndim canım:nazar::nazar::nazar:

sağol canım benimmmm amin inşallah
geçmiş olsun kuzum kayınvalidene
sanada iyi bayramlar pasim denizimi çok öpüyorummmmm

canım arkadaşlarımmmmm
şimdiden hepinizin bayramını kutlarımmmmmm
inş süpperrrr bi bayram ve tatil geçirirsinizzzzz :16:
aman diyim etleri tatlıları fazla kaçırmayın heeeeeee :1:

saol tatlım sanada iyi bayramlarrrr
benim onları yiyecek midem yok kuzum sende fazla kaçırma ha:1:

canımmmmmmmmmmmmmmmmm:16::16::16:çok sukurrr bugun aldıgım 2. guzel haber en guzel bayramını yasıyorsun suanda 4 ksıısın ne mutlu sana allahım herkeze yasatsın ınsallah tekrar tebrık ederım cnm benım

canımmm şükürler olsun keseleri görebildin...benim içimden hiç üçüz gecmiyordu ama rabbim onu da nasip etmiş sana...herşeyde vardır bi hayır kalp atışlarına kadar beklicez desene...maşallah size...:49::49::49:

maşallahh kuzummm üçüz annesi olcaksın:1:
yaa telde çok konuşamadık eşim vardıı.
hala şaşkınım bende senin gibi
keşke yakın olsaydık yardım ederdik kuzum sana.:9::9:
hem üçüz arabaları var çok tatlıııı allah kocana sana kuvvet versin bakmak için.
ay ben şimdiden cinsiyetler merak ediyorumm.:9::9:

selam canlar nasılsınızzz hepinizi çokk öpüyorummm
iyi bayramlar inşallah her bayramınız şeker tadında olsun.
allah kurbanlarınızı kabul etsinn.

Back
X