Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

canım gerçekten severim
çünkü annemden farklı davranmıyor bana sağolsun:nazar:
bir de eşimin üzülmesine dayanamıyorum o da bir etken
:nazar::nazar:
sen ne yapıyorsun cemrecik nasıl:16:

iyi sayılırız canım yaa, biraz burnu tıkalı iştahsız, dişleri kaşınıyo klasik bebek durumları işte, uyuyo uyanınca dışarı çıkcaz bunaldım ben de evde..

sen doktordan tarih istiyceksin sanırım ama ben ve 2 arkadşıma tarih vermedi doktor, sanırım sezaryen olayı kurcalanınca doktorlar tarih vermiyorlar, eskiden 38 + larda yapıyorlardı şimdi durabildiği kadar dursun diyorlar arkadaş 39 + da doğurdu mesela, benimki de acil oldu, burda böyle ama inşallah sana tarih verir de kendini hazırlarsın, gerçi apar topar olmak da bi yönden iyi heyecan yapmıyorsun tarih verse sabah kadar uyuyamazsın artık:1:

iyi sayılırız canım yaa, biraz burnu tıkalı iştahsız, dişleri kaşınıyo klasik bebek durumları işte, uyuyo uyanınca dışarı çıkcaz bunaldım ben de evde..

sen doktordan tarih istiyceksin sanırım ama ben ve 2 arkadşıma tarih vermedi doktor, sanırım sezaryen olayı kurcalanınca doktorlar tarih vermiyorlar, eskiden 38 + larda yapıyorlardı şimdi durabildiği kadar dursun diyorlar arkadaş 39 + da doğurdu mesela, benimki de acil oldu, burda böyle ama inşallah sana tarih verir de kendini hazırlarsın, gerçi apar topar olmak da bi yönden iyi heyecan yapmıyorsun tarih verse sabah kadar uyuyamazsın artık:1:

çıkın gezin tabi kuzum ya insan bunalıyor
benım doktor da sanırım durabildiği kadar dursun diyecek
çünkü gün için acele etme deyip durdu
ama ben de pimpirik bileyim istiyorum
eğer her şey yolunda giderse ocağın sonuna verecek
o zamanda neredeyse doğuracak durumda olacağım
o da korkutuyor ya su falan gelirse diye
ne yapacağız hemen alacağız korkma diyor
bana yetişecek misiniz deyip adamı çıldırtıyorum:1:
ooff evet sabaha kadar uyku yok
bir de eşim girecekti ama ameliyathaneye almazlar dedi
eee doğum fotocuları nasıl giriyor o zmaan

kızlar kayınvalidem yoğun bakımdan çıktı
Allahıma binlerce kere şükürler olsun
kimseyi sağlıyla sınamasın RAbbim
deryoş gözün aydın...geçmişler olsun tekrardan.sağlık gerçekten en önemli hazinemiz yaa...Rabbim hepimize ve sevdiklerimize sağlıklı günler nasip etsin....
not:bu arada ben de kayınvalidemi çok ama çok seviyorum...o kadar iyi bir insan ki...rabbim ona da uzun ömürler versin:nazar:

deryoş gözün aydın...geçmişler olsun tekrardan.sağlık gerçekten en önemli hazinemiz yaa...Rabbim hepimize ve sevdiklerimize sağlıklı günler nasip etsin....
not:bu arada ben de kayınvalidemi çok ama çok seviyorum...o kadar iyi bir insan ki...rabbim ona da uzun ömürler versin:nazar:
çok sağol canım benımn
ALla'a şükür konuştum da sesi biraz yorgun ama iyiyidi
hemen beni ve torununu sormuş kıyamam:16:
ALlah sizin de huzurunuzu daim etsin canım:nazar:

pasiiii çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, kız halaya demişler erkek olursa da sana çeksin, güzel kalpli arkadaşım benim..

kız deryoş hadi gözünüz aydın geçmiş olsun, kayınvalideni ne güzel seviyorsun, gıpta ediyorum sana valla :1:

Çok sağol canommmm
Ayrıca güzel sözlerin içinde çok teşekkürler
Cemre yi öpüyorum bolca:16:

çıkın gezin tabi kuzum ya insan bunalıyor
benım doktor da sanırım durabildiği kadar dursun diyecek
çünkü gün için acele etme deyip durdu
ama ben de pimpirik bileyim istiyorum
eğer her şey yolunda giderse ocağın sonuna verecek
o zamanda neredeyse doğuracak durumda olacağım
o da korkutuyor ya su falan gelirse diye
ne yapacağız hemen alacağız korkma diyor
bana yetişecek misiniz deyip adamı çıldırtıyorum:1:
ooff evet sabaha kadar uyku yok
bir de eşim girecekti ama ameliyathaneye almazlar dedi
eee doğum fotocuları nasıl giriyor o zmaan

su geline hemen vırt diye doğurmuyosun ki canım,:1: saatler sonra sancı başlıyo, öyle bir şey olursa hemen hastaneye gidersiniz, yarım saatte sezaryene hazırlanırsın, bebek içeride 1 saat dursa bile onun gelişimi için çok önemli, acele etme..

bizim hastanenin doğum fotoğrafçıları bayandı 2 kişi, zaten doktor çıkarınca bebeği hemen poz veriyo bebeğin ilk ağlaması objektiflerde,:1: bebeğin ağlaması önemli haa ilk kontrolünde soruyor doktor doğunca ağladı mı diye, ben hatırlamıyodum mesela ama foto aklıma gelince evet dedim,:1: sonra bebeğin göbek bağını kesip bir örtüye sarıp hemen anneneye getiriyorlar ilk buluşma orada da bir şak şak, sonra hemşireler bebeği temizlerken de bir çok çekiyorlar ayaklarını kafasını tartının içinde çekiyorlar, metreyle boyunu ölçerken kafa çevresini ölçerken falan çekiyorlar ben unutsam bile fotolarda var ölçüler:1:
1 kaç saat sonrada odaya gelip çekirdek ailenizin fotolarını çekiyorlar, makyaj malzemesi al yanına unutma:34:

gunaydın kızlar :3:
pasi tebrik ederim darısı bize inş.

derya gecmış olsun canım

hepinize mutlu bebeklı saglıklı huzurlu keyıflı bir yıl dilerim. 2013 güzel müjdelerle dolu olsun inş. :103:

:119::119::119::119::119:

su geline hemen vırt diye doğurmuyosun ki canım,:1: saatler sonra sancı başlıyo, öyle bir şey olursa hemen hastaneye gidersiniz, yarım saatte sezaryene hazırlanırsın, bebek içeride 1 saat dursa bile onun gelişimi için çok önemli, acele etme..

bizim hastanenin doğum fotoğrafçıları bayandı 2 kişi, zaten doktor çıkarınca bebeği hemen poz veriyo bebeğin ilk ağlaması objektiflerde,:1: bebeğin ağlaması önemli haa ilk kontrolünde soruyor doktor doğunca ağladı mı diye, ben hatırlamıyodum mesela ama foto aklıma gelince evet dedim,:1: sonra bebeğin göbek bağını kesip bir örtüye sarıp hemen anneneye getiriyorlar ilk buluşma orada da bir şak şak, sonra hemşireler bebeği temizlerken de bir çok çekiyorlar ayaklarını kafasını tartının içinde çekiyorlar, metreyle boyunu ölçerken kafa çevresini ölçerken falan çekiyorlar ben unutsam bile fotolarda var ölçüler:1:
1 kaç saat sonrada odaya gelip çekirdek ailenizin fotolarını çekiyorlar, makyaj malzemesi al yanına unutma:34:

Ayy :9:
Allah iyliğini versin canım yaa..
ben fotoğrafçı filan uğraşmam sanırım :1:

Selam canım evet medicanada doğum yaptım
Ben doktorumdan çok memnunum ama şöyle bişey var benim doktorumda SGK geçmiyor tüp bebek ünitesi olduğu için özele giriyor
Ama orda sana tavsiye edebileceğim özlem hanım ve düzgün bey var ikiside çok iyi ve çok hastası var tercih edilen doktorlar
;)

Kuzlarrrrr kızlarrrrrrr size çok sevindiğim ve mutlu olduğum bir haberim varr....
Allah'ın izniyle hala oluyorum gelinimiz hamileymis çok mutlu oldum sizlerle paylaşmak istedim mutluluğumu:16:

hiiçç farketmez canım çünkü bizde sgk zaten yok :1: ama dediğin gibi tüp bebek bölümünden değilde kadın doğumcu seçerim heralde.. senin özeldi o ayrı
bakıcam özel olarak ne kadar ücret dicekler ona göre değerlendircez. ablamın evine çok yakın bu hastane iyi olur banada :)

gelininizede hayırlı doğumlar senide tebrik ediyorum
hala olmakta ayrı bir güzellik ben 8 kere hala oldum ondan iyi biliyorum :)

kızlar kayınvalidem yoğun bakımdan çıktı
Allahıma binlerce kere şükürler olsun
kimseyi sağlıyla sınamasın RAbbim

gözünüz aydın sağlık en önemli varlığımız evet hepimize sağlık versin Allah'ım

Kızlar huu huuuuu:21::21::21:
nasılsınz?bugun doktora gittim cuma günü sabah 9 da yumoşlar toplanıyor baya bir fazla var yumurtam göbüşüm kocaman oldu 6 aylık hamile olsam bu kadar olur :1::1:
karnım o kadar geriliyorki nefes alırken sanki çatlıcak gibi:1:

canlarım ciğerlerim güzel yürekli arkadaşlarımmm
yeni yılınız kutlu olsun.
bu yıl hepimizin yılı olsun kimseler boynu bükük kalmasın
nerede evlat hasretiyle yanan varsa nerede çaresiz varsa
şifa bekleyen varsa
ev isteyen iş isteyen huzur isteyen mutluluk isteyen
herkeseee bu yıl istekleri çabucak gelsinn.
nice güzel yıllar bizi beklesin inşallahhhhhhhhhhhh
hepinizi seviyorumm çokk öpüyorummmmmm
iyiki varsınızz

Kızlar huu huuuuu:21::21::21:
nasılsınz?bugun doktora gittim cuma günü sabah 9 da yumoşlar toplanıyor baya bir fazla var yumurtam göbüşüm kocaman oldu 6 aylık hamile olsam bu kadar olur :1::1:
karnım o kadar geriliyorki nefes alırken sanki çatlıcak gibi:1:

hadi inşallahhh her şey güzel olsun canımmm
güzel gelişmiş olsunlar sonra güzelce döllensinler
sonra anneciklerinin göbüşüne konsunlar
sonraaaa annecim ben geldim desinlerrr:16:

hadi inşallahhh her şey güzel olsun canımmm
güzel gelişmiş olsunlar sonra güzelce döllensinler
sonra anneciklerinin göbüşüne konsunlar
sonraaaa annecim ben geldim desinlerrr:16:

Çooook teşekkür ettim canım güzel dileklerinin aynısı en kısa zamnda seni bulsun inşallah.öpüyorum seni çok:54::54:
Mutlu huzurlu yıllar hepinize

Canım arkadaşlarım
2013 hepimize güzellikler getirsin
Göbeği boş olanların hayırlısıyla göbeği dolsun
Göbeği dolu olanlar sağlıkla kucaklasın
Göbeği boşaltmış olanlarda sağlıkla büyütsün bebişlerini
Ailelerimize sağlık sıhhat huzur mutluluk getirsin inşallah :16::16::16::16:

Canım arkadaşlarım
2013 hepimize güzellikler getirsin
Göbeği boş olanların hayırlısıyla göbeği dolsun
Göbeği dolu olanlar sağlıkla kucaklasın
Göbeği boşaltmış olanlarda sağlıkla büyütsün bebişlerini
Ailelerimize sağlık sıhhat huzur mutluluk getirsin inşallah :16::16::16::16:

PasiiiiiiiMmM sağol tatlım herşey gönlünce olsun Rabbim senin güzel yüzünü hep güldürsün.yakışıklı denizide öp yerime ama anlından koklayarak:54::54::54:

PasiiiiiiiMmM sağol tatlım herşey gönlünce olsun Rabbim senin güzel yüzünü hep güldürsün.yakışıklı denizide öp yerime ama anlından koklayarak:54::54::54:

Çok sağol hülyacımmm
Deniz uyuyor sabaha öperim artık
Seninde inşallah dolu dolu sağlıklı yumoşların toplansın sonrasındada sana bebiş olarak geri gelsin canım arkadaşım:16:

canlarımmmm öncelikle yeni yıl hepimize sağlık getirsin
sonrasında mutluluk huzur hayırlı evlatlar getirsin
yeni bir yıl daha başlıyor inşallah hepimizin gönlüne göre olur
tüm dileklerimizin kabul olmasını ve herkesin hayaline kavuşmasını diliyorum
hepinizi çok seviyorum ve çook öpüyorum..

Back
X