Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:maşallah maşallahhh
ALlahım pasim ne olmuş bu oğlan kızların canını yakacak
sarı badili fotosu aynı benım yeğenimin bebekliği:16:
benım oğlum da böyle olsun saçlı saçlı :16:bayılrırım
maşallah canım benım size

Kuzucum çok teşekkür ederim güzel sözlerin için
İnşallah canım seninde sağlıkla kucağına gelir eli ayağı düz saçlı başlı:1:
Biz zaten doğduğunda şok geçirdik abartısız doğduğunda eşimden daha çok saçı vardı:1: sadece arkaları hafif döküldü şimdide iyice uzadı

Kuzucum çok teşekkür ederim güzel sözlerin için
İnşallah canım seninde sağlıkla kucağına gelir eli ayağı düz saçlı başlı:1:
Biz zaten doğduğunda şok geçirdik abartısız doğduğunda eşimden daha çok saçı vardı:1: sadece arkaları hafif döküldü şimdide iyice uzadı

ay bayılırım böyle ele avuca gelince saçları olan hele kıvır kıvır olan bebeklere
bakalım bizimki ne olcak
gözleri de merak ediyoruz
yeşil zeytin mi siyah zeytin mi olacak:52::52:

yerim ben bunu fındık yaaaa maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bugun pek kötüyum dünden beri yarın adet olmam gerek psikolojım tavan yaptı gene sürekli ağlıyorum. :(
yarabbim akranlarımızdan geri koymasın bizi, kucagımızı boş burakmasın. salih ameller işleyecek hayırlı evlatlar versin,evlatla sınamasın nolur. ablamın hamile oldugunu öğrendim bugün hem deli gibi mutluyum bi yigen daha olcak hemde kendime üzülüyorum. hepiniz yakınlarınıza yaşadınız bu duyguyu kıskanmak deil bu yada istememek deil biliyorsnuz. galiba artık gücüm tükeniyor :(

bugun pek kötüyum dünden beri yarın adet olmam gerek psikolojım tavan yaptı gene sürekli ağlıyorum. :(
yarabbim akranlarımızdan geri koymasın bizi, kucagımızı boş burakmasın. salih ameller işleyecek hayırlı evlatlar versin,evlatla sınamasın nolur. ablamın hamile oldugunu öğrendim bugün hem deli gibi mutluyum bi yigen daha olcak hemde kendime üzülüyorum. hepiniz yakınlarınıza yaşadınız bu duyguyu kıskanmak deil bu yada istememek deil biliyorsnuz. galiba artık gücüm tükeniyor :(

Canım benim tabiki seni çok iyi anlıyoruz hemde başkalarının anlamayacağı kadar iyi anlıyoruz Rabbim seninde kucağını dolduracak vakti geldiğinde inşallah adet olmazsın bebeğin şuam seninledir ve sen boşuna canını sıkıyorsundur
Üzme kendini sabah şekerim:16:

Hülyacımmm yumurtaların bugünmü toplanıyordu
Benim öyle hatırlıyorum inşallah kolay geçmiştir ve sağlıklı yumurtalar toplanmıştır canım

canım benım seni o kadar iyi anlıyoruz ki
diyecek bir şey bulamıyorum
tabi ki kıskanmak değil bu
Rabbim aratmasın daha fazla güzelim

Kuzummmmmmmm nasılsın:16::16:

iyiyim canım benım çok şükür
siz de iyisiniz inşallah
Deniz paşam ne yapıyor??
ya pasi beni heyecan sarmaya başladı
haftaya gün verecek
epidural olacak
uyanık olmak ürkütecek mi acaba diyorum?
bir de vajinama Tuna hareket ettikçe iğneler batıyor normal mii:18:

yasadıgımızz kolay bişey degıl yaaaa insanın gucuu tukeniyo:(

merhaba topiğimizde yenisin galiba
hoşgeldin
tabi ki kolay değil
bu topikte kimse kolay erişmedi bebeğine
ben 1 yıl sonunda kavuştum
belki çok uzun bir süre değil ama süreç yaşanırken çok zorlu oluyor tabi ki biliyorum
o nedenle Rabbim kimseye aratmasın

siz de iyisiniz inşallah
Deniz paşam ne yapıyor??
haftaya gün verecek
epidural olacak

Hiç ürkecek bişey yok zaten yapılan ilaçtan bir sakinlik geliyor insana düşün ben panik atağım birde 2 yıl tedavi gördüm ben bile kolay diyorsan İnan
Doktorunla sohbet ediyorsun anestezi doktoru sorular soruyor bir nevi seni oyalıyor sonra 5 dakika içinde bir cıyaklama Tunacık yanağında:16::16:
Sakın çok kafanda kurma akışına bırak doktoruna güven dua et bolca şimdidende öyle çok düşünme

siz de iyisiniz inşallah
Deniz paşam ne yapıyor??
haftaya gün verecek
epidural olacak

Spinal niye dusunmuyorsun canim? Epiduralin ignesi daha kalin spinalin incecik hic hissetmiyorsun girerken

Hiç ürkecek bişey yok zaten yapılan ilaçtan bir sakinlik geliyor insana düşün ben panik atağım birde 2 yıl tedavi gördüm ben bile kolay diyorsan İnan
Doktorunla sohbet ediyorsun anestezi doktoru sorular soruyor bir nevi seni oyalıyor sonra 5 dakika içinde bir cıyaklama Tunacık yanağında:16::16:
Sakın çok kafanda kurma akışına bırak doktoruna güven dua et bolca şimdidende öyle çok düşünme

ay pasim inşallah yaaa valla öyle böylee günler geçti gitti
umarım erkenci davranıp kendi gelmeye kalkmaz
peki sezeryanda olsa açılmaya bakıyorlar mı?
bu ara bakar mı bana haftaya nst yapçak
bir de bu iğne batmaları normal mi?

Back
X