- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi bebisimolsun
- #15.641
kızzz gece yemek yedin mi de yaptılarrr

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lavman mııııııııııııı
hayııııııııııırrrrrrrrrrrrrrr:18::18::18:
onu normal doğumda yapmıyorlar mı yaaaa:18::18:
Bende spinal oldum ama İnan hala ikisi arasındaki farkı bilmiyorum
Bu arada nasılsın canım nasıl gidiyor annelik ne kadarlık oldu Ece kız![]()
hoşgeldin canım
bilmiyorum ki doktorum direkt epidural diyince ben sormadım bile niye spinal değil diye
sorayım barii
valla bilmiyorum yaptı hemşire benim 12 saat açlık yoktu belki ondan yapmıştır, 5 saat filan aç kalmıtım doğuma girmeden önce başkalarına da yaptılarmı acaba hiç sormak aklıma gelmedi, pasi gelse de söylese![]()
oohh gündüz otursun gece rahat uyku çekin iyi olsa gerekEce'miz iyi maasallah kipir kipir gunduzleri uyumuyor sagolsun hep basinda ilgi bekliyorneyse ki gece uykularimiz guzel de bizi de uyutuyor
Deniz baya abi olmus maasallah gunden gune degisiyorlar Allah esirgesin hepsini her turlu beladan
Sor tabi ben istanbul ethica incirlide oldum anestezi uzmani cok onemli butun is onda bitiyor spinali veya epidurali o yapacak cunku cok konforlu bir ameliyatti herseyi gordum hic de korkmadim canim hic acimadi sanci cekmedim cati muayenesi olmadim nst ye de dogumdan once aldilar 1 hafta 10 gun agrin olucak ama dayanilamayacak gibi degil biraz iki buklum yuruyorsun hapsiramiyorsun ama o kadar olucak SPİNALİ mutlaka sor canim Allah Kolaylik Versin Saglikla Kucaginda Olsun Melegin![]()
masummmmm sana lavman yaptılar mı kızz
kendimi kötü hissettim sadece bana yapmışlar galiba![]()
acımadı kiiiiiiiii acımadı kiiiiiiiiiiii![]()
ayyyy çok güldüm asıl bomba geliyorrrrrrrr
şimdi doğum sonrası tüm doktor hemşire senle ilgilenen hastane personeli gidip gelip gazını soruyor, oda dolup dolup taşıyor ben de tutuyorum gazları.. 2. günün sonunda doktor geldi sordu yine ben de kalabalıktan olmadı dedim. kızdı bana getirin lavman yapın dedi bir daha yedim onu![]()
oohh gündüz otursun gece rahat uyku çekin iyi olsa gerek
inşallah ben de kolayca atlatırım
sana lavman yaptılar mı
bu canoya yapmışlar
![]()
Yok yapmadilar bana lavman![]()
Ayyy evet o gaz sormalarıda bir başka mevzu içerde ziyaretçiler hemşire geliyor gaz çıktımı nereye çıkacak milletin içinde
Ben Allah'tan ilk gece sessizce hallettim o işi bir daha gerek kalmadı![]()
ayy ne güzel yaa benim hep kalabalıkken geldiği için tuttum sonra da öyle oldu...
pasi kız denize pütürlü veriyomusun sulu köfte falan ya da eline bişeyler yemesi için veriyomusun bisküvi falan, ben korkak cesaret edemiyorum yaa:18:
Ayyy canım aynı şeyi bende hep sana soracak oluyorum
Bende daha yeni vermeye başladım eline ekmek kıyısı elma sulu köfte fln vermiyorum sabah kahvaltıda biraz peynir ekmek ekmek yumurta verdim önce güzel yedi sonra birinde yutmadı öğürdü eşimde bana kızıyor öyle verme die dedim nasıl öğrenecek yemeyi çorbalarını daha pütürlü bırakıyorum inşallah çok zorlanmayız yaa
evet ben de dün sulu köfte patates havuç verdim çatalla ezdim, yuttu yuttu son kaşığı yutamadı tamamını kustu, bu gün tekrar deneyeceğim, doktor bana 10. ayda dolma içi yiyebilmesi lazım dedi, topiklerde de okuyorum genelde yiyor artık bebekler.. balık verdim geçen küçük küçük çiğnedi yuttu haftada bir vercem artık, sende dene balığı, inşallah alışırlar..
Benim kuzenimin kızı var denizden 2 gün küçük 6. Ayında dişi çıktı herşeyi yediriyorum diyor köfte balık tavuk öyle kuru kuru yiyormuş ama kaşık almıyormuş eliyle
Bende o öyle anlattıkça üzülüyorum
İnşallah canım bizde çok zorlanmadan alıştırırız
yerim ben bunu fındık yaaaa maşallah
bugun pek kötüyum dünden beri yarın adet olmam gerek psikolojım tavan yaptı gene sürekli ağlıyorum.![]()
yarabbim akranlarımızdan geri koymasın bizi, kucagımızı boş burakmasın. salih ameller işleyecek hayırlı evlatlar versin,evlatla sınamasın nolur. ablamın hamile oldugunu öğrendim bugün hem deli gibi mutluyum bi yigen daha olcak hemde kendime üzülüyorum. hepiniz yakınlarınıza yaşadınız bu duyguyu kıskanmak deil bu yada istememek deil biliyorsnuz. galiba artık gücüm tükeniyor![]()