Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

tığ mıııı şaka yapıyorsun canoo yaaa
o kadar moralim bozuk kii 17 belki de 18 kilo aldım
25i bulcam doğuma kadar

PASİİİİ 38 i doldurmayı mı bekliyorlar
eşim de görmüş rüyasında 15 ocak veriyordu diyee
ayy ALlah korusun çok erken

Benim 38 + 3 de doğacaktı normalde erken doğdu ve sata göre 23 nisandı ama 7 Nisan'da doğdu:1:

şımarıkkk bunlar hemen duygu sömürüsü cemre de yapar ben de o ağzına çakarım 2 tane:1: doğal diş kaşıyıcı işte hem de mama da geliyo, ohhh:1:

pasi benim kız Allahım nazardan saklasın 1 haftadır uyku vakti bebeğim diyorumkoyuyom yatağına öpüp çıkıyorum kendi uyuyo yabancı filmlerdeki gibi:nazar::1:

Ohh maşallah canım kıçını kaşı cemrenin :1:inşallah hep böyle devam eder düzeni:nazar:

$IMG_1220.webp$IMG_1221.webp
deroşum bak bunlar benim doğumdan 5 gün önce çekilmiş resimlerim karnım aşağıda..
kiloya takılma nasıl gittiğini anlamazsın bile..:1::1:

Eki Görüntüle 598756 Eki Görüntüle 598758
deroşum bak bunlar benim doğumdan 5 gün önce çekilmiş resimlerim karnım aşağıda..
kiloya takılma nasıl gittiğini anlamazsın bile..:1::1:
pasimmm sen benden de iyi duruyorsun valla maşallahın varmışş
sen kaç kilo almıştın

sen artık haftada 1 gitmiyomusun kontrole, bana gına gelmişti nst ye girmekten..benimki de normal doğum tarihinden 16 gün erken doğdu,

bu haftadan itibaren her hafta çağıracak sanırım
rahat adam yaa:31:

pasimmm sen benden de iyi duruyorsun valla maşallahın varmışş
sen kaç kilo almıştın

bu haftadan itibaren her hafta çağıracak sanırım
rahat adam yaa:31:

13 kilo aldım canım ama senin daha yukarıda bence karnın benim 35. haftada hissetmiştim aşağıya indiğini sanki midemin üstü boşalmış gibiydi
ve deniz çok aşağıda kıpırdıyordu resmen...

13 kilo aldım canım ama senin daha yukarıda bence karnın benim 35. haftada hissetmiştim aşağıya indiğini sanki midemin üstü boşalmış gibiydi
ve deniz çok aşağıda kıpırdıyordu resmen...

maşallah canım aldığın kiloyu da 1 yıl olmadan vermişsin ne güzell
valla anneme soruyorum yukarda mı daha diyee evet korkma diyor
umarım daha inmez aşağılara

cemre 3400 gr doğdu, boyum 174 70 kiloyla hamile kaldım, 100 kilo ile doğurdum 1 ay sonra 75 kiloydum, 3 ay sonra 70 kilo oldum şu an 65 kiloyum..

Back
X