- Konu Sahibi bebisimolsun
- #15.921
kızlar başım çok ağrıdı ben çıkıyorum
uzanayım biraz
öpüldünüz![]()
Hadi git dinlen keyfini çıkar bu günleri ararsın sonra

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar başım çok ağrıdı ben çıkıyorum
uzanayım biraz
öpüldünüz![]()
hayat böyle işte..biz de size özeniyoruz acaba hamişlik testinde çift çizgiyi görebilecek miyiz?bizim de göbişler büyüyecek mi ?bebegimize beşik alabilecek miyiz?o günler gelebilecek mi? o yüzden bence her anın keyfini çıkar deryacım.bizim yerimizde olmak istemezdin emin ol.uykusuz günler seni bekliyor olacak
Benimde diğer hastanelere bakınca ucuz bile sayılır canım benim özel değil SGK var o fiyat
Nasılsın bu arada Cemre kız nasıl![]()
pasi kız, beyaz önlük lekesi çıkarmaya çalışmaktan gına gelmişti bana, e bebekte muşamba bir önlük gördüm aldım, baya büyük çok iyi oldu leke de tutmuyo bilgine..
yaşım 31 olacak mayısta.82 liyim. bende sorun yok.ilk başlarda eşimde de sorun yok die biliyorduk ama çapada sperm testi yaptırınca morfolojisinin aslında sıfır olduğunu gördük.öndeki testlerde morfoloji hep yüzde 11 çıkıyordu.3 kere özelde 3 kere çapada yapıldı test.özelde morfoloji 11 çıkıyor çapada 0
cemre iyi teyzesi sürekli koltuklara sehpaya tutunup ayağa kalkıyo sonra da düşüyo, günde 100 kere düşüyordur kafa üstü.. kazasız belasız geçseydi şu günler,, yürüteçten de sarkıyo ordan da düşer yakında![]()
Ben renkli kullanıyorum canım beyaz önlük neyimeama bir bakayım bende Saol canım
Allah korusun melekleriyle onları
Ven yürüreç almadım sürekli yerlerde deniz evin tozunu alıyor![]()
hayat böyle işte..biz de size özeniyoruz acaba hamişlik testinde çift çizgiyi görebilecek miyiz?bizim de göbişler büyüyecek mi ?bebegimize beşik alabilecek miyiz?o günler gelebilecek mi? o yüzden bence her anın keyfini çıkar deryacım.bizim yerimizde olmak istemezdin emin ol.uykusuz günler seni bekliyor olacak
hoşgeldin canım
ayy nasıl özeniyorum şu doğurup da bebeğini ele avuca getirenlere
ben daha doğur,emdi ,emmedi
gazı vardı
ay kırkı çıkmadıı
ilk zamanlar çok korkutuyor benı yaa
cok sukur iyiyiz canim sadece sütüm kesildi mama yiyiyor sadece baska bir sıkıntımız yok Allaha sükür agulara basladik hic cenemiz durmuyorHaklısın canım bende ilk zamanlar oturup burda sohbet edemiyordum ama bi gelip hal hatır soruyordum selam ediyordum neyse herkesin kendi tercihi
Sen nasılsın canım Ece kız nasıl
yaşıtız ben de 82 liyim, canım bu sperm meselelerini çok bilmiyorum ama kür falan içiyor mu içsin bence, doktor ne diyor size..
Valla oyle bir geciyor ki gunler bende sasiriyorum bebekle bir sabah bir aksam oluyor zaten alt ac yemek yedir gaz cikar hep ayni seylerbende dogum parasi suit oda ekstraydi iki gece 2800 odedik cok da memnun kaldim hastaneden hemsirelerden piril pirildi sen nerede yapican dogumunu?
cok sukur iyiyiz canim sadece sütüm kesildi mama yiyiyor sadece baska bir sıkıntımız yok Allaha sükür agulara basladik hic cenemiz durmuyor![]()
doktor ne diyecek.diğer tüm değerleri sayı hız vs normal olduğu için erkek faktörü yoktur diye rapor çıkardılar.o yüzden aşılama denicez.2 aşılamadan sonra tüp..bu yüzden çok eminim aşılamalarım tutmıcak![]()
ayyd eryaa sen boyle dıyınce ben heyecanlanıyorum bıran once dogum yapta uzuncaa dogum hıkayenı yaz:)hoşgeldin canım
ayy nasıl özeniyorum şu doğurup da bebeğini ele avuca getirenlere
ben daha doğur,emdi ,emmedi
gazı vardı
ay kırkı çıkmadıı
ilk zamanlar çok korkutuyor benı yaa
en son kontrolumde dokotumla konustum doguma kardesımın de gırrmesını ıstemıyorum dedım tabıkı hatta ıstersen esınde gırebılır dedı ama ben esımın gırmesını ıstemıyorum dısarda bekleısn ve onun o hyecanını fotolasınlar kameraya çeksınlervalla umarım bizim de ekstradan bir şey çıkmaz
ama fotoğrafçı yok içinde
ama tekrar bir konuşacağım
aslında eşim çok istiyordu giirp foto çekmek
ama doktor ameliyathaneye almazlar dedi
onu da tekrar konuşacağım
bizin bir de kan uyuşmazlığı iğnemiz var o da yapılcak 200 tl o olacak
slm kızlarGecmışı okuyamadım inş. Hepiniz iyisinizdir. öpuyorum sevgıler
derya sağlıcakla dogur canım
iyi geceler kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım...
bayadır gelemedim kızlar kusura bakmayın doktorum şehir dışında olduğu için bu cumartesi gitcem kontrole
okul çok yoruyo beni çok fazla kasık ağrım var halsizim ve endişeliyim keyifsizim kötü bişeymi var diye aklıma bi sürü şey geliyo
inşallah iyidir bebişlerim cmtsi görsemde rahatlasam korkuyorum ağrılar arttıkça hayırlısı olsun
hepinizi seviyorum bi geçmişe bakıyım ben
Kızlar yarın tranferden sonra 3 gün annemde kalıcam ordada internet yok gelemicem o yüzden forma
Benden dualarınızı eksik etmeyin.
sizi seviyorum![]()
yinede çok şükür hiç mutfağa giremeyenlerde var gün dolduruyorum geçecek inşallah
eveeetttt işte ben ve oğluşumm
Canım benim geçmiş olsun kasık ağrıların geçer inşallah tez zamanda
Normalde zaten oluyor senin 3 kat daha fazla olur
Sakın aklına kötü getirme kuzucukların yer kavgası yapıyor ondan seni azıcık üzüyorlar annesi
Ctesi güzel geçsin kontrolün yeni resimler getir bize
Okulda yoruyor olabilir rapor vs alsan 1-2 hafta yarıyıl tatilide geliyor dinlenirsin guzelce
Bende merak ettim seni ama ses verdin iyi olmana çokkk sevindim canım![]()