Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

canım benim inşallah bebeğine yada bebişlerine kavuşursun tüm dualarım seninle hayırlı haberlerle gel tatlım

evet sonnurcum şekil 1-a ben gibi hala giremiyorum
geçecek umarım seninde
bu arada kalp atışını görmüşsün gözünaydın canım

yaa deryoşum harikasın maşallah sen bide beni gör şimdiden senin göbekten fazla düşün yani

çok sağol pasimm merak etmişsin kuzum saol
inşallah iydirler canım inan çok kafama takılıyo bide çok aşağıda gibi hissediyorum sank baskı yapıyo
tatilden sonra rapor almayı düşünüyom ya böyle olmuyo

Canım doktorunla konuş tüm bu sıkıntılarını o seni en iyi şekilde rahatlatır biz şimdi ne desek boş endişelerini çok iyi anlıyorum ama sen kolay değil maşallah bir batında 3 can taşıyorsun şikayetlerinin fazla olmasıda normal bence izinde al tabi en güzeli evde sakin dinlenerek geçirmek bu sürecin

Canım doktorunla konuş tüm bu sıkıntılarını o seni en iyi şekilde rahatlatır biz şimdi ne desek boş endişelerini çok iyi anlıyorum ama sen kolay değil maşallah bir batında 3 can taşıyorsun şikayetlerinin fazla olmasıda normal bence izinde al tabi en güzeli evde sakin dinlenerek geçirmek bu sürecin

evet canım konuşcam gidince inşallah iyidirler
saol canımm sen nasılsın denizim nasıl

Son düzenleme:
evet canım konuşcam gidince inşallah iyidirler
saol canımm sen nasılsın denizim nasıl

bebişim, iyidirler canım ağrılar normal, benim senin haftalarda feci bel ağrım vardı hatırlıyorum, karın büyüdüğü için ağırlık merkezi değişiyor ya seninde alta baskı yapıyorlardır büyüdükçe, ama rapor alman şart artık hatta heyet falan alabilirsen güzel olur, senin içinde de küçük bir sınıf var onlar daha çok ilgi bekliyor annelerinden:1:

slm kızlar :3: gecmışı okuyamadım inş. hepiniz iyisinizdir. öpuyorum sevgıler

derya sağlıcakla dogur canım
amin canım benım çok sağol
dua edin nolur
c.tesi doktora gideceğim ve artık İzmir'de kalacağım ne olur ne olmaz diyerekten

iyi geceler kızlar nasılsınız herkes iyidir umarım...
bayadır gelemedim kızlar kusura bakmayın doktorum şehir dışında olduğu için bu cumartesi gitcem kontrole
okul çok yoruyo beni çok fazla kasık ağrım var halsizim ve endişeliyim keyifsizim kötü bişeymi var diye aklıma bi sürü şey geliyo
inşallah iyidir bebişlerim cmtsi görsemde rahatlasam korkuyorum ağrılar arttıkça hayırlısı olsun
hepinizi seviyorum bi geçmişe bakıyım ben
bebeişim normal olsa gerek bu şikayetlerin sen 3 tane taşıyorsun
hele ki yorulmak da çok haklıısn
ama heyet raporu falan alabilirsen en fazla ne kadar alınıyor bilmiyorum ama çok rahat ederin
Allah yardımcın olsun canım benım

canım benim inşallah bebeğine yada bebişlerine kavuşursun tüm dualarım seninle hayırlı haberlerle gel tatlım

geçecek umarım seninde

yaa deryoşum harikasın maşallah sen bide beni gör şimdiden senin göbekten fazla düşün yani

inşallah iydirler canım inan çok kafama takılıyo bide çok aşağıda gibi hissediyorum sank baskı yapıyo
sağol canım benım :51:

selam tatlımm ben iyiym kendi adıma sen nasılsın ?
iyyim aynı işte adet bitsin soğan kürüe devam 2. ayda
bayadır gelemedim kızlar kusura bakmayın doktorum şehir dışında olduğu için bu cumartesi gitcem kontrole
okul çok yoruyo beni çok fazla kasık ağrım var halsizim ve endişeliyim keyifsizim kötü bişeymi var diye aklıma bi sürü şey geliyo
inşallah iyidir bebişlerim cmtsi görsemde rahatlasam korkuyorum ağrılar arttıkça hayırlısı olsun
hayırlııs inşallah rabbim korktuklarından arındırsın senı ferahlatsın canım
az kaldı yakında goreceksın meleklerını agrıların sayı coklugundandır korkma inşallah
amin canım benım çok sağol
dua edin nolur
c.tesi doktora gideceğim ve artık İzmir'de kalacağım ne olur ne olmaz diyerekten

bebeişim normal olsa gerek bu şikayetlerin sen 3 tane taşıyorsun
hele ki yorulmak da çok haklıısn
ama heyet raporu falan alabilirsen en fazla ne kadar alınıyor bilmiyorum ama çok rahat ederin
Allah yardımcın olsun canım benım

sağol canım benım :51:

dualarımızdasın inş.

geçecek umarım seninde

çok sağol..
Melis'cim çok haklısın ben daha şimdiden böyle ağrı çekiyorum.. İnşallah şikayetlerin azalır bencede evde olman en iyisi dikkatli ol cnm..

iyyim aynı işte adet bitsin soğan kürüe devam 2. ayda

hayırlııs inşallah rabbim korktuklarından arındırsın senı ferahlatsın canım
az kaldı yakında goreceksın meleklerını agrıların sayı coklugundandır korkma inşallah

dualarımızdasın inş.

baya oldu diyet mi yapıyorsun cnm kilo verebildin mi ? ben bu halimle hamile kaldım şimdi dahada alıcam.. aman sen dikkat et

yavrum buralardayım ama sohbetlere pek katılamadım elimde olmayan nedenlerden dolayı.
çünkü ne diş çıkaran bi bebişim var .ne uykusuz bırakan bir bebişim.ne de şişmiş bi göbeğim
o yüzden ortak nokta bulamadım.katılamadım.:43:

Ayyyy kuzum böyle düşünme nolursun bende üzülürüm hepsinden seninde olacak Allah'ın izniyle
Ama şimdi benim çok canım sıkıldı:43::43:

yavrum buralardayım ama sohbetlere pek katılamadım elimde olmayan nedenlerden dolayı.
çünkü ne diş çıkaran bi bebişim var .ne uykusuz bırakan bir bebişim.ne de şişmiş bi göbeğim
o yüzden ortak nokta bulamadım.katılamadım.:43:

:57: :41: al sana al sana, kız çocuğu seniiiii, yaşça küçüksün, genceciksin, tadını çıkar baharım bee, inan tekrar senin yaşında olmayı isterdim, kıymetini bil bu zamanın, sorunun yok bişeyin yok elbet bebişin gelecek:38:

Son düzenleme:
Ayyyy kuzum böyle düşünme nolursun bende üzülürüm hepsinden seninde olacak Allah'ın izniyle
Ama şimdi benim çok canım sıkıldı:43::43:

:57: :41: al sana al sana, kız çocuğu seniiiii, yaşça küçüksün, genceciksin, tadını çıkar baharım bee, inan tekrar senin yaşında olmayı isterdim, kıymetini bil bu zamanın, sorunun yok bişeyin yok elbet bebişin gelecek:38:

canlar sizi üzmek için demedim sakın yanlış anlamayınn.
sizlerin mutluluklarını paylaşmak hoşuma gidiyor.bu süreçleri hep birlikte yaşadık.
sizi seviyorummm :16:
canoya bak sen yaa görende yaşın 40 zanneder aramızda ne yaş farkı varki de öle diyorsun deli:35:
neyse bende bi kaç aya hamile kalayım bıktırcam sizi sorularımla:27:

canlar sizi üzmek için demedim sakın yanlış anlamayınn.
sizlerin mutluluklarını paylaşmak hoşuma gidiyor.bu süreçleri hep birlikte yaşadık.
sizi seviyorummm :16:
canoya bak sen yaa görende yaşın 40 zanneder aramızda ne yaş farkı varki de öle diyorsun deli:35:
neyse bende bi kaç aya hamile kalayım bıktırcam sizi sorularımla:27:

Ankaranıınnnnnnn bağları daaaaaa büklüm büklüüüm yollarııııııııııııı:24:

günaydııııınnnn herkese...

31 yaşındayım yavrum agresifim bu konuda kendimi yaşlı hissediyorum ahhhhh yirmili yaşlarımmm:43: valla kız, çocuk ekstra yaşlandırıyo insanı,

keyfine bak baharım, güzel günler yakındır:21:

Hayırlı sabahlar..

günaydın canoo kızz ne takıyorsun bende 30 olcam :37:

Baharr baharrr kız sen ne diyon asıl sen olursan sohbetlerimiz dahada zevkli olur.. eski günleri sohbetleri özlüyorum.. ne olursa olsun Allahın izniyle aynı şeyleri paylaşamazsakta yolu beraber yürücez nokta :)

çok sağol..
Melis'cim çok haklısın ben daha şimdiden böyle ağrı çekiyorum.. İnşallah şikayetlerin azalır bencede evde olman en iyisi dikkatli ol cnm..

baya oldu diyet mi yapıyorsun cnm kilo verebildin mi ? ben bu halimle hamile kaldım şimdi dahada alıcam.. aman sen dikkat et
düzenli yapamadım kı işi bırakana kadar rolantide az verıyorum toplada daha 2 kg verdım
işi bırakayım atletikooo madrit olcam :1: (bu neyse)
buralardayım pasimmm :16::16::16::16:

cancazıııım senı cok özledimmmmmmmmm ben nasılsın
dertleselım yahuuuuu

oli melis napıyorlar aceeep
hülüşşş napıyor yatıyormuuu karnı dolasıca :)
pasi:3: öperım
behiye naptı acabaaa okuyomuki buraları?

ya ben sıkıldım bu ara ya
adamcazıda tortop edıp atasım var sokaga :19:sıkkın gunlerım epeydır

Ankaranıınnnnnnn bağları daaaaaa büklüm büklüüüm yollarııııııııııııı:24:

günaydııııınnnn herkese...

31 yaşındayım yavrum agresifim bu konuda kendimi yaşlı hissediyorum ahhhhh yirmili yaşlarımmm:43: valla kız, çocuk ekstra yaşlandırıyo insanı,

keyfine bak baharım, güzel günler yakındır:21:
vay canom cidden yaşlanmışsın kuzum yaaa:1:
çıtırsın çıtır daha annem.
inşallah yakındır canom

Hayırlı sabahlar..

günaydın canoo kızz ne takıyorsun bende 30 olcam :37:

Baharr baharrr kız sen ne diyon asıl sen olursan sohbetlerimiz dahada zevkli olur.. eski günleri sohbetleri özlüyorum.. ne olursa olsun Allahın izniyle aynı şeyleri paylaşamazsakta yolu beraber yürücez nokta :)
eski sohbetlerimiz aynen devam ediyor canım.
buluşamasakta kalpler bir arada

düzenli yapamadım kı işi bırakana kadar rolantide az verıyorum toplada daha 2 kg verdım
işi bırakayım atletikooo madrit olcam :1: (bu neyse)

cancazıııım senı cok özledimmmmmmmmm ben nasılsın
dertleselım yahuuuuu

oli melis napıyorlar aceeep
hülüşşş napıyor yatıyormuuu karnı dolasıca :)
pasi:3: öperım
behiye naptı acabaaa okuyomuki buraları?

ya ben sıkıldım bu ara ya
adamcazıda tortop edıp atasım var sokaga :19:sıkkın gunlerım epeydır

bende seni özledim canımmmm bu ara karşılaşamadık.
seviyorum kız seniii

Back
X