Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

kızlar hepinize merhabalar..napıosunuz bakem?bir yaramazlık yoktur inşallah.ben bugün akşam 5. iğnemi olacam.yarın kontrolüm var.yalnız acayp ağrı var.belim karnım kopuyor yani.bu kadar ağrı yapar mı 4 tane iğne yahu.???yarın sorcam doktora...benden havadisler bunlar.

düzenli yapamadım kı işi bırakana kadar rolantide az verıyorum toplada daha 2 kg verdım
işi bırakayım atletikooo madrit olcam :1: (bu neyse)

cancazıııım senı cok özledimmmmmmmmm ben nasılsın
dertleselım yahuuuuu

oli melis napıyorlar aceeep
hülüşşş napıyor yatıyormuuu karnı dolasıca :)
pasi:3: öperım
behiye naptı acabaaa okuyomuki buraları?

ya ben sıkıldım bu ara ya
adamcazıda tortop edıp atasım var sokaga :19:sıkkın gunlerım epeydır

bende tam tersi çalışırken ne güzel fittim :) eve kapanınca rahat valla canın sıkılıyo yemek yiyorsun :37:
Hülya iyi sabah konuştuk biraz ağrıları oluyormuş ama..

vay canom cidden yaşlanmışsın kuzum yaaa:1:
çıtırsın çıtır daha annem.
inşallah yakındır canom

eski sohbetlerimiz aynen devam ediyor canım.
buluşamasakta kalpler bir arada

bende seni özledim canımmmm bu ara karşılaşamadık.
seviyorum kız seniii

hadi gel sıkıldım benn

kızlar hepinize merhabalar..napıosunuz bakem?bir yaramazlık yoktur inşallah.ben bugün akşam 5. iğnemi olacam.yarın kontrolüm var.yalnız acayp ağrı var.belim karnım kopuyor yani.bu kadar ağrı yapar mı 4 tane iğne yahu.???yarın sorcam doktora...benden havadisler bunlar.

nazz canım hülya'da aynısını söylüyor akıntı ağrı bunlar iğnelerden canım şişlikte olur ama geçecek inşallah

yavrum buralardayım ama sohbetlere pek katılamadım elimde olmayan nedenlerden dolayı.
çünkü ne diş çıkaran bi bebişim var .ne uykusuz bırakan bir bebişim.ne de şişmiş bi göbeğim
o yüzden ortak nokta bulamadım.katılamadım.:43:
gel senin yumoşları konuşalım annem
yeter ki burda ol:16:
kızlar ben bugün İzmir'e gidiyorum artık doktora yakın olmamda fayda var
yarın da kontrolümüz var dua edin
minik sabırsız çıkmasın
ordayken burdaki kadar sık giremem benı merak etmeyin
ama mutlaka her adımdan haberınız olacak
çok seviyorum sizi
dua edin bana yarın iyi haberlerle geleyim:16:

selam kızlarrr hatıralayn var mı beni aranızda bilmiyorum :)

eski topikteyken çok geliyordum sonraları arada takılıyordum şimdi görünce bir bakayım dedim maşallh eski tanıdıklarım hemen hemen hepsi hamiş rabbim olmayanlarada nasip etsin ben hala uğraşıyorum ama sizleri hamiş görünce umudum dahada arttı çokda mutlu olsum inş sağsalim kucağınıza alırsınız inş....

hoşçakalın

eski topikteyken çok geliyordum sonraları arada takılıyordum şimdi görünce bir bakayım dedim maşallh eski tanıdıklarım hemen hemen hepsi hamiş rabbim olmayanlarada nasip etsin ben hala uğraşıyorum ama sizleri hamiş görünce umudum dahada arttı çokda mutlu olsum inş sağsalim kucağınıza alırsınız inş....

hoşçakalın
merhaba canım hatırladım seni ben
senin de gönlüne göre olsun her şey Rabbim tez vakitte kucağını doldursun
güzel duan için teşekkür ederim

gel senin yumoşları konuşalım annem
yeter ki burda ol:16:
kızlar ben bugün İzmir'e gidiyorum artık doktora yakın olmamda fayda var
yarın da kontrolümüz var dua edin
minik sabırsız çıkmasın
ordayken burdaki kadar sık giremem benı merak etmeyin
ama mutlaka her adımdan haberınız olacak
çok seviyorum sizi
dua edin bana yarın iyi haberlerle geleyim:16:

yok kalsın şekerim yumurta konuşmaktan böğğ geldi.:51:
sadece kendiminkiler olsa neyse de milletin derdi de beni gerdi.
ii yolculuklar sana.

benim üçüzlerimde 1 yaşında..

maşallah Allah bağışlasın darısı hepimize olsun

amin canım benım çok sağol
dua edin nolur
c.tesi doktora gideceğim ve artık İzmir'de kalacağım ne olur ne olmaz diyerekten

bebeişim normal olsa gerek bu şikayetlerin sen 3 tane taşıyorsun
hele ki yorulmak da çok haklıısn
ama heyet raporu falan alabilirsen en fazla ne kadar alınıyor bilmiyorum ama çok rahat ederin
Allah yardımcın olsun canım benım

sağol canım benım :51:

amin saol deryoşum hayırlısı
sende güzel haberler ver bize inşallah metuşuna hayırlısıyla kavuşursun kuzum

iyyim aynı işte adet bitsin soğan kürüe devam 2. ayda

hayırlııs inşallah rabbim korktuklarından arındırsın senı ferahlatsın canım
az kaldı yakında goreceksın meleklerını agrıların sayı coklugundandır korkma inşallah

dualarımızdasın inş.

sağol canım benimm inşallah yarın size güzel haberler getircem inşallah sen nasılsın

çok sağol..
Melis'cim çok haklısın ben daha şimdiden böyle ağrı çekiyorum.. İnşallah şikayetlerin azalır bencede evde olman en iyisi dikkatli ol cnm..

inşallah sonnurcum sağol sen nasılsın bulantılar yoğunmu

hadi hayırlısı olsun tatlım ağrıların normal endişelenmee sonu bebiş olsun inşallahhhh

hoşçakalın

evet canım hatırlıyorum tabiki bu topiğe ilk yazanlardansın
rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin içindede sizlere tüm arkadaşlarımaa

vay canom cidden yaşlanmışsın kuzum yaaa:1:
çıtırsın çıtır daha annem.
inşallah yakındır canom

eski sohbetlerimiz aynen devam ediyor canım.
buluşamasakta kalpler bir arada

bende seni özledim canımmmm bu ara karşılaşamadık.
seviyorum kız seniii

bende bende :16:

slm kızlar umarım iyisiniz
nasıl bir sınav bılmıyorum umarım Rabbimine hoş varır sitem saymaz, dün görümcemde hamile oldugunu soyledı.
ablam,gorumcem,enn yakın arkadaşım hepsi aynı ayda doğurcaklar maşallah. hepsine ayrı ayrı sevındımde nasıl dayancam bilmiyorum çünkü sürekli görüşüyorum hepsiyle. Allahım imrendirmeden verir inşallah.
umarım yanlış anlaşılmıyorumdur çevremdekileri kıskanmak falan değil bu.

nasıl bir sınav bılmıyorum umarım Rabbimine hoş varır sitem saymaz, dün görümcemde hamile oldugunu soyledı.
ablam,gorumcem,enn yakın arkadaşım hepsi aynı ayda doğurcaklar maşallah. hepsine ayrı ayrı sevındımde nasıl dayancam bilmiyorum çünkü sürekli görüşüyorum hepsiyle. Allahım imrendirmeden verir inşallah.

Canım Birselcim seni o kadar iyi anlıyorumki benimde görüştüğüm bir arkadaş grubum vardı hepsi benden 3-4 yıl sonra evlenmişlerdi o dönem benim bebek istemem tavan yapmıştı yumurta takipleri rahim filmleri vs koşturuyorum ve gruptaki 4 arkaşım peşpeşe hamile kaldılar hepsi 1 ay arayla doğum yaptı bende senin gibi düşünmüştüm kıskanmak değildi sadece dediğim gibi benim bebek istediğim be çabaladığım bu döneme denk gelmesi bende daha çok istek uyandırmıştı
Herkes kaderini yaşıyor onlar kucağına alsınlar sağlıkla seninde vakti geldiğinde kucağın dolacak
Ve ben bunun çok uzakta olmadığını düşünüyorum canım Rabbim güzel gönlünden geçenleri çok iyi biliyor yanlış anlamak isteyen varsın anlasın
Sevgiyle...
Öperim

Son düzenleme:
maşallah Allah bağışlasın darısı hepimize olsun

amin saol deryoşum hayırlısı
sende güzel haberler ver bize inşallah metuşuna hayırlısıyla kavuşursun kuzum

sağol canım benimm inşallah yarın size güzel haberler getircem inşallah sen nasılsın

inşallah sonnurcum sağol sen nasılsın bulantılar yoğunmu

hadi hayırlısı olsun tatlım ağrıların normal endişelenmee sonu bebiş olsun inşallahhhh

evet canım hatırlıyorum tabiki bu topiğe ilk yazanlardansın
rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin içindede sizlere tüm arkadaşlarımaa

Allah'a şükür bugün daha iyiyim sanırım piskolojik bugün ablam geldi daha iyiyim :) vallahi 1 haftadır evden adımımı atmadım dışarıya bunalıma girmiştim resmen.

senin nasıl artık 18.haftadasın :49:

tabıkıde kıskanmak degıl ben cevremdekı her hamıle haberınde hungur hungur aglıyordum benım aglamama esımın gozlerı dolardı hıc ısyan etmedım kıskanmadım onlar adına sevınıp hep kendı adıma adıma uzulurdum ..hakkında hayırlısı cnmbugunlerın bıle bır sebebı var uzme tatlı canını

Allah'a şükür bugün daha iyiyim sanırım piskolojik bugün ablam geldi daha iyiyim :) vallahi 1 haftadır evden adımımı atmadım dışarıya bunalıma girmiştim resmen.

senin nasıl artık 18.haftadasın :49:

aman iyi ol canım bulantı işi çok zormuş anladım
benim hala sabahları devam ediyo 2-3 kez çıkarıyorum
ama azaldı eskiye göre geçecek inşallah yeterki bebişlerimiz iyi olsun:nazar:

selam kızlar çok şükür iyi haberler getirdim size
bebişlerim gayet iyiymiş sağlıklıymış gelişimleri güzelmiş hamdolsun
ağrıların olması çok normal 3 tane sakın endişelenme herşey yolunda dedi
1 kız 1 erkek dedi diğeri yine sakladı kendini ya arkasını döndü yattı hiç sallamıyo bizi:9:
geçen seferde gizlemişti ama erkek olabilir diyodu şimdi değişebilir o zaman küçüktü net değildi diyo
olaya heyecan kattı öyle deyince:9:
hayırlısı olsun bugün iyi olduklarını duydum ya şükürler olsun cinsiyet farketmez
böyle işte kızlar haber veriyim dedim sizler nasılsınız öpüyorum hepinizi:16::16:

bebeğim sakın üzülme inşallah yakında sende tadacaksın bu güzel duyguyu.
onlar arka arkaya doğurcak senin bebiş özel olcak tek başına sevilcek:1:

1 kız 1 erkek dedi diğeri yine sakladı kendini ya arkasını döndü yattı hiç sallamıyo bizi:9:
geçen seferde gizlemişti ama erkek olabilir diyodu şimdi değişebilir o zaman küçüktü net değildi diyo
hayırlısı olsun bugün iyi olduklarını duydum ya şükürler olsun cinsiyet farketmez
böyle işte kızlar haber veriyim dedim sizler nasılsınız öpüyorum hepinizi:16::16:

ohh maşallah canım güzel haberler getirmişsin.:nazar::nazar::nazar:
diğeri saklanmış trip yapıyor şimdiden.bi tripcan geliyor.ee anasınamı çekmiş ne:1:
neyse sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil.

maşallah canım saglıklarının ıyı olmasına cok sevındım

sklıyorsa kız olabılırmı:)

ne var ne yok deyın bakayım
kızlar kont. vardı bugün ben de miniğim de çok iyiyiz çokşükür
ama dua etmeniz lazım bize
çünkü suyum çoık fazlaymış karnım çok gerginmiş bu durumda su erken patlayabilirmiş
nolur dua edin minik erken gelmeye kalkmasın
eğer her şey normal giderse ki inşallah doğum büyük ihtimal 26 ocak c.tesi
hepinzii seviyorum
dikkat edin kendinize

aman iyi ol canım bulantı işi çok zormuş anladım
benim hala sabahları devam ediyo 2-3 kez çıkarıyorum
ama azaldı eskiye göre geçecek inşallah yeterki bebişlerimiz iyi olsun:nazar:

hadi yaa ben daha hiç çıkarmadım ama yoğun bulantılarım oluyor ara ara
demekki 3 tane ondan sana rahat vermiyolar Annesi :)

çok şükür hepside iyiymişş maşallahhh :nazar: o zaman tahminde bulunalım acaba erkek mi ki :26:

çünkü suyum çoık fazlaymış karnım çok gerginmiş bu durumda su erken patlayabilirmiş
hepinzii seviyorum
dikkat edin kendinize

ben bugün çok iyidim ablam geldi çok mutlu oldum o gelmeseydi eşimi heralde bi 40 kere arardım ne zaman geliyosun diye :1:

Çok haklısın endişelenmekte bende senin gibi şimdiden normal doğum yapamam diyorum :18:

inşallah oğluşun ve sen sağlıkla ve zamanında buluşursunuz.. dua ediyorum burdaki herkese..

Selam canım ne güzel haberler bunlar maşallah canım size:nazar::nazar:
Endişelerinde gitmiştir biz ne kadar iyidir şöyledir böyledir destekte göz görmeden doktordan onay almadan insan tatmin olmuyor
Rabbim sağlıkla kavuştursun kuzucuklarına inşallah canım:16::16:

hepinzii seviyorum
dikkat edin kendinize

Canım hiç düşünme sen bunları inşallah vaktinde gelecek Tunacık
Sen hazırlıklarını tamamla eksik gedik ne varsa ayarla son zamanlara bırakma
Sağlıkla kucaklayacaksınız Allah'ın izniyle minik kelebeği:16::16:

Back
X