Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Kızlaaaaaaaaaaaaar geldim ben evime:32::32::32:
ya annemlerde internet yok ne sıkıcı merak edıyorum hep sizi evde olup girmediğim zamnlarda çevrimdışı takip edıyordum onu bile yapmadım neyse kavuştuk:54::54::54::54:
ben iyiim çok şükür sadce azıcık kasık ağrım ve dönem dönemde adet sancısı çekiyorum o kadr o agrıda bana keyifli geliyor:16::16::16:Hani diyorum belki bebişim yaramazlık yapıyordur:emir_bebek::emir_bebek:
test günüm cuma sabırsızlıkla bekliyorum.

Melis üçüz bebişlerinde iyi olmasına sevindim Maşllah onlara Rabbim korusun herkesin bebişini:nazar::nazar::nazar::nazar:

hadi yaa ben daha hiç çıkarmadım ama yoğun bulantılarım oluyor ara ara
demekki 3 tane ondan sana rahat vermiyolar Annesi :)

çok şükür hepside iyiymişş maşallahhh :nazar: o zaman tahminde bulunalım acaba erkek mi ki :26:

ben bugün çok iyidim ablam geldi çok mutlu oldum o gelmeseydi eşimi heralde bi 40 kere arardım ne zaman geliyosun diye :1:

Çok haklısın endişelenmekte bende senin gibi şimdiden normal doğum yapamam diyorum :18:

inşallah oğluşun ve sen sağlıkla ve zamanında buluşursunuz.. dua ediyorum burdaki herkese..

Canım hiç düşünme sen bunları inşallah vaktinde gelecek Tunacık
Sen hazırlıklarını tamamla eksik gedik ne varsa ayarla son zamanlara bırakma
Sağlıkla kucaklayacaksınız Allah'ın izniyle minik kelebeği:16::16:
sağolun kızlar dualarınız için
zamanında gelecek oğlum biliyorum
ama bunu bilmek stres yapıyormuş insanda

ya annemlerde internet yok ne sıkıcı merak edıyorum hep sizi evde olup girmediğim zamnlarda çevrimdışı takip edıyordum onu bile yapmadım neyse kavuştuk:54::54::54::54:
ben iyiim çok şükür sadce azıcık kasık ağrım ve dönem dönemde adet sancısı çekiyorum o kadr o agrıda bana keyifli geliyor:16::16::16:Hani diyorum belki bebişim yaramazlık yapıyordur:emir_bebek::emir_bebek:

Melis üçüz bebişlerinde iyi olmasına sevindim Maşllah onlara Rabbim korusun herkesin bebişini:nazar::nazar::nazar::nazar:

[/:52::52:cuma test günün haa hadı hayırlıısB]

hayalcim inşallah o gün ben hamileyim diye geleceksin.bunu hakettin çünkü.
allah yardımcın olsun canım

Bak ne güzel mübarek günde sana dua edicez bol bol inşallah istediğin sonucu alıcaksın :49:

ne var ne yok deyın bakayım
kızlar kont. vardı bugün ben de miniğim de çok iyiyiz çokşükür
ama dua etmeniz lazım bize
çünkü suyum çoık fazlaymış karnım çok gerginmiş bu durumda su erken patlayabilirmiş
nolur dua edin minik erken gelmeye kalkmasın
eğer her şey normal giderse ki inşallah doğum büyük ihtimal 26 ocak c.tesi
hepinzii seviyorum
dikkat edin kendinize
yorgunummmm:1:

allah korusun canımmm ınsallah vaktınde gelır oglusun 26 sına da bırseyın kalmadııı:emir_bebek::nazar:

bırsey kalmadı cnm cok dusunup strese gırmeyey calıs dualarımız senınle

deryoşş..sen gecen gün tahminde bulunun demiştin ya.herkes bi gün sölemişti.ben içmden 26 ocak demiştim.çünkü 26 ocak bizim nişan tarihimiz.alyansımızın içinde de yazan tarih :-) en güzel gün o ocak ayı içinde...tuna bey o gün sağsalim gelsin inşallah..
hayalcim inşallah hayallerin gerçek olur bebişin seninledir

yorgunummmm:1:

allah korusun canımmm ınsallah vaktınde gelır oglusun 26 sına da bırseyın kalmadııı:emir_bebek::nazar:

bırsey kalmadı cnm cok dusunup strese gırmeyey calıs dualarımız senınle

deryoşş..sen gecen gün tahminde bulunun demiştin ya.herkes bi gün sölemişti.ben içmden 26 ocak demiştim.çünkü 26 ocak bizim nişan tarihimiz.alyansımızın içinde de yazan tarih :-) en güzel gün o ocak ayı içinde...tuna bey o gün sağsalim gelsin inşallah..
hayalcim inşallah hayallerin gerçek olur bebişin seninledir

canlarım çok sağolun
her şey yolunda şuan
nazım ne güzel gün tahmin etmişsin öylee:32::32:
öpüyorum

bahaaaaaaaaarrrrrrrrrr sobeeeeeeeeeeeeee

canım sana bazı şeyler soracaktım ama mail kutun doluymuş umarım bu mesajı görürsün
Özelden sana yazdığım msj;

canım merhaba; 2011 yılındaki bir yazına denk geldim

(evett melis hanım tanıtayım kendimi ben bahar yaşım sizden küçük 26 yaşımdayım 15aydır bebek istiyorum.yarışmacılara başarılar dilerim.sorunlarım var hemen anlatayım.
bir tarafta pko görünümü var
tahlillerim normalmiş lh4.45 fsh 6.78 prolaktin önce 66 çıktı sonra dostineksle 1,42ye düşmüş
düzenli adet görüyorum sayılır en uzun 32gün en kısa 28günde bir olurum her ay değişir tabi.
bu ay ovulasyon testi ve ateş ölçme yöntemini kullanıyorum aama bişey anlamadım)

sen bu sonuçlarla hamile kalamadın aşılama mı yaptırıyorsun. Bende hormon testi yaptırıyorum hafta sonu ovulasyon testlerim hep silik çizgi çıktı, adet düzenimde senin gibi 32ydi ama 2 aydır 40 oldu:( şüphelendim ve doktora başvurdum senin testler nasıldı. Ateştende dediğin gibi bişey anlamadım bana yardımcı olur musun?

canım sana bazı şeyler soracaktım ama mail kutun doluymuş umarım bu mesajı görürsün
Özelden sana yazdığım msj;

canım merhaba; 2011 yılındaki bir yazına denk geldim

(evett melis hanım tanıtayım kendimi ben bahar yaşım sizden küçük 26 yaşımdayım 15aydır bebek istiyorum.yarışmacılara başarılar dilerim.sorunlarım var hemen anlatayım.
bir tarafta pko görünümü var
tahlillerim normalmiş lh4.45 fsh 6.78 prolaktin önce 66 çıktı sonra dostineksle 1,42ye düşmüş
düzenli adet görüyorum sayılır en uzun 32gün en kısa 28günde bir olurum her ay değişir tabi.
bu ay ovulasyon testi ve ateş ölçme yöntemini kullanıyorum aama bişey anlamadım)

sen bu sonuçlarla hamile kalamadın aşılama mı yaptırıyorsun. Bende hormon testi yaptırıyorum hafta sonu ovulasyon testlerim hep silik çizgi çıktı, adet düzenimde senin gibi 32ydi ama 2 aydır 40 oldu:( şüphelendim ve doktora başvurdum senin testler nasıldı. Ateştende dediğin gibi bişey anlamadım bana yardımcı olur musun?

selam canım mesaj kutumun dolu olduğunun farkında değilim.
canım bu sonuçlar gayet iyi sonuçlar.yani sorun yoktu hormon tahlillerimde.
aşılama yaptırdım bi kez ama tutmadı.sonra kendiliğimden gebe kaldım ama 3ay önce düşük yaptım.
ovulasyonu açıkçası ben çok doğru düzgün kuralına uygun yapmamıştım.o yüzden göremedim.
ateşten o zamanlar anlamazdım ama şimdi çok süper anlıyorum:1:
tatlım ne konuda yardım istiyorsun pek anlayamadım.yani ovulasyon mu ateş mi:26:

selam canım mesaj kutumun dolu olduğunun farkında değilim.
canım bu sonuçlar gayet iyi sonuçlar.yani sorun yoktu hormon tahlillerimde.
aşılama yaptırdım bi kez ama tutmadı.sonra kendiliğimden gebe kaldım ama 3ay önce düşük yaptım.
ovulasyonu açıkçası ben çok doğru düzgün kuralına uygun yapmamıştım.o yüzden göremedim.
ateşten o zamanlar anlamazdım ama şimdi çok süper anlıyorum:1:
tatlım ne konuda yardım istiyorsun pek anlayamadım.yani ovulasyon mu ateş mi:26:

canım çok teşekkür ederim aslında yardımcı oldun Allah razı olsun sonuçlarını merak ettim aşılama topiğinde görünce seni şaşırdım bu sonuçlarla aşılamamı yaptırdı diye:) Umarım biran önce bebişine kavuşursun. Ben ov. tetsinden bişi anlamadım bu ayda ateş ölçmeye başladım bakalım şu anda hep sabah namazında kalktığımda ölçüyorum 36.6-36.8-36.9 çıkıyor ilk defa bugün 37.0 çıktı sanki ovulasyon günlerim yaklaşıyor gibi ama ben bu ateşi pek önemsemeden gün aşırı ilişkide bulunuyorum. Eğer ilişki olmayacağı bir gün ateşde ciddi artış olursa o zmn belki ilişki düşünürüm diyorum bilmiyorum doğru yolda mıyım ? sen ne dersin bu konuda

canım çok teşekkür ederim aslında yardımcı oldun Allah razı olsun sonuçlarını merak ettim aşılama topiğinde görünce seni şaşırdım bu sonuçlarla aşılamamı yaptırdı diye:) Umarım biran önce bebişine kavuşursun. Ben ov. tetsinden bişi anlamadım bu ayda ateş ölçmeye başladım bakalım şu anda hep sabah namazında kalktığımda ölçüyorum 36.6-36.8-36.9 çıkıyor ilk defa bugün 37.0 çıktı sanki ovulasyon günlerim yaklaşıyor gibi ama ben bu ateşi pek önemsemeden gün aşırı ilişkide bulunuyorum. Eğer ilişki olmayacağı bir gün ateşde ciddi artış olursa o zmn belki ilişki düşünürüm diyorum bilmiyorum doğru yolda mıyım ? sen ne dersin bu konuda

canım normalde bu ısı baya fazla ama tabi senin vücut ısın yüksek olabilir.
ben bu 36,6ları 36,8leri yumurtlamadan sonra görürüm.
sen düzenli olarak ölç.bakalım daha yükseklere çıkacakmı.
ayrıca şimdi kaçıncı gündesin.belkide çoktan yumurtladın.
aklına takılan olursa ateş topiği var orada sorularını herkes cevaplar.bende genelde oradayım.
aşılamayı şans artsın diye yaptırdım ama gerçek bi aşılama olmadı bi sürü aksilik oldu
ayrıca yumurtamda iğneden çok sonra çatladı yani aşılamam güme gitmişti

Gece çok felaket bir sancıyla uyandım adet sancısına benziyordu:18::18::18: 10 dk. kadar yatakta kıvrandım sonra uyumuşum neden böyle oldu ki :26::26::26:

Tırsıyorum ben ya daha önce hiç bu kadar korkmamıştım adını bile söylemek istemiyorum ya gelirse....

Ama daha normal adet tarime 8 gün var çok erken değilmi anlamadım valla niye böyle olduğunu:50::50::50:

günaydın topikcanlar
ben doğurmadım :1:bir gün daha atlattık yani
ha gayret kaldı 12 gün:16:
BAHARRR kızzzz sen niye bana cevap yazmıyon bakayım:51:

canım normalde bu ısı baya fazla ama tabi senin vücut ısın yüksek olabilir.
ben bu 36,6ları 36,8leri yumurtlamadan sonra görürüm.
sen düzenli olarak ölç.bakalım daha yükseklere çıkacakmı.
ayrıca şimdi kaçıncı gündesin.belkide çoktan yumurtladın.
aklına takılan olursa ateş topiği var orada sorularını herkes cevaplar.bende genelde oradayım.
aşılamayı şans artsın diye yaptırdım ama gerçek bi aşılama olmadı bi sürü aksilik oldu
ayrıca yumurtamda iğneden çok sonra çatladı yani aşılamam güme gitmişti

canım benim çok teşekkür ederim :) ateş topiğine geliyorum :52:

Günaydın kızlar

Hülüü takma canım şimdiden olumsuz düşünmee :20:
sancı olabilir normaldir.

Derya şimdi senin normal doğum tarihinden kaç gün önce sezeryan olacak ?

Günaydın kızlar

Hülüü takma canım şimdiden olumsuz düşünmee :20:
sancı olabilir normaldir.

Derya şimdi senin normal doğum tarihinden kaç gün önce sezeryan olacak ?

O kadar olumsuzluk yaşadım ki insan olumlu düşünmeye alışamıyor:50::50:
sonra düşünüyorum bu kadar olumsuzluk yaşadım öldüm mü sanki:44::44::44:
Aman ya ne bileyim karma karışık işler kısmette varsa olur herşey diyorum ve böylece işin içinden çıkıyorum:51::51:

O kadar olumsuzluk yaşadım ki insan olumlu düşünmeye alışamıyor:50::50:
sonra düşünüyorum bu kadar olumsuzluk yaşadım öldüm mü sanki:44::44::44:
Aman ya ne bileyim karma karışık işler kısmette varsa olur herşey diyorum ve böylece işin içinden çıkıyorum:51::51:

Evet çok karışık bir hal alabiliyor bu düşünceler kafamızı yoruyoruz,sonra bizde yoruluyoruz ve sonunda pes ediyoruz..

Ben sana ne desem bişey değişmeyecek,ama bu süreçte olduğundan daha olumlu düşünki güzel şeyler yaşa :34:

Evet çok karışık bir hal alabiliyor bu düşünceler kafamızı yoruyoruz,sonra bizde yoruluyoruz ve sonunda pes ediyoruz..

Ben sana ne desem bişey değişmeyecek,ama bu süreçte olduğundan daha olumlu düşünki güzel şeyler yaşa :34:

olumu düşünmeye çalışıyorum aslında karnım ağrı da ya gece bebek rahat dursana uyucam diyorum:1::1::1: sabah kasıklarımda hafıf agrı oluyor mutlu oluyorum.
sonra ya değilse diyorum. ama çoğu zamn umutluyum dengelemeye çalışıyorum:34:

sen nasılsın bebiş nasıl senınkı yaramazlık yapıyormu ?

olumu düşünmeye çalışıyorum aslında karnım ağrı da ya gece bebek rahat dursana uyucam diyorum:1::1::1: sabah kasıklarımda hafıf agrı oluyor mutlu oluyorum.
sonra ya değilse diyorum. ama çoğu zamn umutluyum dengelemeye çalışıyorum:34:

sen nasılsın bebiş nasıl senınkı yaramazlık yapıyormu ?

Ne güzel iştee daha olduğunu bilmesen bile nasılda mutlu ediyor seni dimi :)
Sabah bulantılarım artık düzenli her gün oluyor ama şükürler olsun onun dışında bi rahatsızlığım yok.

Sen sürekli yatıyor musun kız

Back
X