Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

kızlar ben geldımmm cuma gunu dogum yaptım spınal sezeryan ıle oldum dogumum cok rahat gectı detayları daha sonra yazıcam oglum u bugun hastaneye yatırdık sarılıktan ınsallah duzeklıcek orda ıcım aklım herbı yanım orda kaldı 8 de gıdıcem yqanına sut goturucem

detayları daha sonra yzıcam bırselcım aramıssın cnm donemedım ıns en yakın zamanda arıcam senı hepınızı cok opuyorum oglusumun resmını bı ara paylasıcam ama suanda resmıne bıle bakamıyorum dayanamıyorum cunku:(

Nilay canım geçmiş olsun,gözünaydın
Allah uzun sağlıklı ömür versin
sarılık her bebekte olan bir şey kimisi biraz fazla oluyor
sıkma canını Allah başka dert vermesin
kokluyorum oğlunu:16:

Nilay canım geçmiş olsun,gözünaydın
Allah uzun sağlıklı ömür versin
sarılık her bebekte olan bir şey kimisi biraz fazla oluyor
sıkma canını Allah başka dert vermesin
kokluyorum oğlunu:16:

saol cnm benım evet her bebekte olurmus ama orda bırakıp gelmek cok kotuydu ınsallah yarın alıcaz pasamı

kızlar ben geldımmm cuma gunu dogum yaptım spınal sezeryan ıle oldum dogumum cok rahat gectı detayları daha sonra yazıcam oglum u bugun hastaneye yatırdık sarılıktan ınsallah duzeklıcek orda ıcım aklım herbı yanım orda kaldı 8 de gıdıcem yqanına sut goturucem

detayları daha sonra yzıcam bırselcım aramıssın cnm donemedım ıns en yakın zamanda arıcam senı hepınızı cok opuyorum oglusumun resmını bı ara paylasıcam ama suanda resmıne bıle bakamıyorum dayanamıyorum cunku:(

CANIM cok gecmıs olsun ıkınizede. üzülme inşallah atlatıcak ilk zaferini vericek oda annesi :)
önemlı değil elbet görüşürz sen sağlıgına ve oğluşuna bak. Allah ayırmasın inşallah hiç.
korkma olurmu deryanın dediği gibi artık her bebekte oluyor üzülme inş. yakın zamanda gelir yuvasına :16:

Nilaycim gozunaydin gecmis olsun canim korkma sarilik her bebekte olabiliyor simdi kucagina almissindir ins oglunu hasret giderin bolca canim opuyorum ikinizi de

canım çok geçmiş olsun oğluşun hemen iyileşicektir eminim. çok öpüyorum seni

canlarımmm:3:

benim pc yok bozuldu giremiyorum o yüzden..
doğum günümüzü kutlayan teyzoşlarımıza çok teşekkürler, hepiimiz yavrularımızın nice doğum günlerine sağlıkla erişelim..
pasiiiimm küçük erkeğimizin doğum günü kutlu olsun, kendi gibi güzel bir yaşamı olsun..
sonim annene geçmiş olsun canım dualarım sizinle yavruna iyi bak..
bebişim az kaldı kızz artık zorlanıyorsundur ama hepsi geçecek sağlıkla kucağına bir gelsinler zaman su gibi akıp geçiyor..ismlerini merakla bekliyoruz..
nilii Allah kuzuna sağlıklı uzun ömür versin, birbirinize bağışlasın sizi..benim cadıyla aynı gün doğdular..
tüm hamiş arkadaşlar kendinize ve yavrularınıza iyi bakın hepinizi öpüyorum.. buda doğum günü fotolarımız.

Eki Görüntüle 689214 Eki Görüntüle 689215 Eki Görüntüle 689216

Merhaba canlarımm dün akşam evime geldim.
Allah'a binlerce kez şükürler olsun Annemide alıp geldik kalp krizi riski devam ediyor heyecan yapmaması gerekiyor el üstünde tutuyoruz meleğimi ilk defa Annemi geride bırakıp gelmedim çok mutluyum bir süre burda kalacak nasipse.. Böbrek yetmezliği baya ilerlemiş tek böbrek oda %30 çalışıyor diyaliz başlatılacak bir kaç ay içinde.

Bende orda hastanedeyken sancım oldu doğumhanede baktılar idrar,kanda bişey yok nst de bişey yok,alttan muayenede etti asistan doktor tırstım biraz ama ordada bişey çıkmadı artık çok ağır işlerden kaçınıp bu şekilde bebeğimi beklicem .

Niloşumm gözünüz aydın artık meleğin seninle sağlıkla devam edin inşallah öpüyorum seni

Birsel'cim kızın olcak demek hayırlısıyla gelsin inşallah..

Melis son zamanların tadını çıkar dicem ama diyemiyorum :) Allah yardımcın olsun canım öpüyorum

Canan güzel anne Cemre kocaman oldu artık ev işlerinde sana yardım etmeye başlar :1: Güzel yılllarınız olsun inşallah mutlu yıllar Cemremiz

Derya sünnet işini güzel düşünmüşsünüz ben henüz araştırmadım ama hemen doğduğu gün yaptırmak sağlıklı olurmu bilmiyorum ama öyle olsun diyorum nasip olursa..

Özlenen diğer arkadaşlar hepinize selam

Canan ne güzel kız doğum günü fotoları maşalalh kızına
Sonnur geçmiş olsun tekrardan Allah sağlık versin

iyi akşamlar kızlar herkes iyidir umarım
ben pazar sabah 5 te acillik oldum çok sancılandım hemen nstye aldılar ordada baya sancı çıktı alttan muayene ettiler rahimde açılma yokmuş şükür hemen drum geldi tekrar baktı rahim kapalı suyun iyi dedi ama nstde hep sancılar çıktı 7 şişe serum yedim iğneler ilaçlar derken zar zor sancılar azaltıldı...ultrasonla baktı drum 2 bebişin doğum kanalına girmiş bile dedi ahhh yaramazlar:) biraz daha bekleyelim 1 gün bile kardır bizim için dedi salı günü eve çıktım inşallah 1-2 hafta daha dayanırız ağrılarım devam ediyor tabi ama dayanmaya çalışıyorum
dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Rabbim hepimizin yavrusunu korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

iyi akşamlar kızlar herkes iyidir umarım
ben pazar sabah 5 te acillik oldum çok sancılandım hemen nstye aldılar ordada baya sancı çıktı alttan muayene ettiler rahimde açılma yokmuş şükür hemen drum geldi tekrar baktı rahim kapalı suyun iyi dedi ama nstde hep sancılar çıktı 7 şişe serum yedim iğneler ilaçlar derken zar zor sancılar azaltıldı...ultrasonla baktı drum 2 bebişin doğum kanalına girmiş bile dedi ahhh yaramazlar:) biraz daha bekleyelim 1 gün bile kardır bizim için dedi salı günü eve çıktım inşallah 1-2 hafta daha dayanırız ağrılarım devam ediyor tabi ama dayanmaya çalışıyorum
dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Rabbim hepimizin yavrusunu korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

canım duracaklar daha merak etme
duamdasın:nazar:

Back
X