Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

iyi akşamlar kızlar herkes iyidir umarım
ben pazar sabah 5 te acillik oldum çok sancılandım hemen nstye aldılar ordada baya sancı çıktı alttan muayene ettiler rahimde açılma yokmuş şükür hemen drum geldi tekrar baktı rahim kapalı suyun iyi dedi ama nstde hep sancılar çıktı 7 şişe serum yedim iğneler ilaçlar derken zar zor sancılar azaltıldı...ultrasonla baktı drum 2 bebişin doğum kanalına girmiş bile dedi ahhh yaramazlar:) biraz daha bekleyelim 1 gün bile kardır bizim için dedi salı günü eve çıktım inşallah 1-2 hafta daha dayanırız ağrılarım devam ediyor tabi ama dayanmaya çalışıyorum
dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Rabbim hepimizin yavrusunu korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Geçmiş olsun Melis'cim doktorunun dediği gibi 1 gün bile kar sizin için Allah hayırlı doğum nasip etsin Allah a emanet..

ben pazar sabah 5 te acillik oldum çok sancılandım hemen nstye aldılar ordada baya sancı çıktı alttan muayene ettiler rahimde açılma yokmuş şükür hemen drum geldi tekrar baktı rahim kapalı suyun iyi dedi ama nstde hep sancılar çıktı 7 şişe serum yedim iğneler ilaçlar derken zar zor sancılar azaltıldı...ultrasonla baktı drum 2 bebişin doğum kanalına girmiş bile dedi ahhh yaramazlar:) biraz daha bekleyelim 1 gün bile kardır bizim için dedi salı günü eve çıktım inşallah 1-2 hafta daha dayanırız ağrılarım devam ediyor tabi ama dayanmaya çalışıyorum
Rabbim hepimizin yavrusunu korusun sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

dualarımız sizinle bebişim,sancıların olması normal artık büyüdüler, 34. haftanın içindeymişsin tickerın öyle diyor, zor zamanları atlattın hayırlısıyla, hepiniz sağlıkla evinizde olacaksınız inşallah az kaldı..

kızlar merhaba artık kimse girmiyor ben de okuyup çıkıyorum tabi yazan olursa
biz geçen hafta sünet olduk ve inanılmaz rahatladım
oğlum da çok şükür hiç sıkkıntı çekmedi:nazar::nazar:
oğlan analrına tavsiyem bebeğiniz büyümeden yaptırın
ve mutlaka doktor kontrollerinde pipiyi kontrol ettriin yapışıklık var mı diye bebeği sıkıntıya sokuyor
görüşürüz

ve mutlaka doktor kontrollerinde pipiyi kontrol ettriin yapışıklık var mı diye bebeği sıkıntıya sokuyor
görüşürüz

evet yaa ben de girip çıkıyorum yaz gelince bizim topik durgunlaşır,şimdi bebişler oldu kalanlar da hamile olunca toparlanamıyoruz artık..

Allah damat olduğu günleri de göstersin deryoş maşallah tuna erkekee:nazar: en iyisini yapmışınız hem sağlıklı hem de daha az acı çekmiş oldu geçmiş olsun..

evet yaa ben de girip çıkıyorum yaz gelince bizim topik durgunlaşır,şimdi bebişler oldu kalanlar da hamile olunca toparlanamıyoruz artık..

Allah damat olduğu günleri de göstersin deryoş maşallah tuna erkekee:nazar: en iyisini yapmışınız hem sağlıklı hem de daha az acı çekmiş oldu geçmiş olsun..

aynen canomm eski günler gelmez artık
sağolasın ayrıca, kurtulduk sünnet derdinden pek de rahat oldu:nazar:
cemre kız da iyidir inşalah öp yrime
öpüyorum seni

görüşürüz

Allah geçmiş etsin, evet aslında bebekken yapılan sünnet çocuğun psikolojik açısı içinde çok iyiymiş.. Hayırlısıyla oldu da bitti maşaAllah. :1: Geçmiş olsun.

çokçok geçmiş olsun.. dualarımda olucaksın.. hayırlısıyla vakti saatinde kucağına almayı kısmet etsin Allah bebeklerinin..

kızlar uzun suredr gelemıyorum sizi unutmadım hep aklımdasınız. benım 17haftamda kanamam oldu 5 gun hastanede yattım cıktıktan sonrada annemde kalıyorum.burda ınternet de yok komşudan kaçak giriyorum haber vermek ıcın :18::18: bidahakıne ızın alır gelırım inşallah:)şimdi iyiyim ağrım var bıraz kanamam durdu 3 gune doktorum normal takma boyle kanamaları dedı ama takmamak mümkünmü:50::50::50: Ama çok şükür yınede halime ıyıyım bebşlerimde iyi:emir_bebek::emir_bebek:

Melis Allah yardımcın olsun canım Rabbim korusun senide meleklerınıde...

kocaman öpüyorum hepinizi :54::54::54::54::54:

he bu arada bebklerim kız:46::46::46::46:

Melıscım suan dogumda allah yardımcısı olsun, dualarım onunla
bebıslerıne kavusucakkk ne guzelll :nazar::Nazar::nazar:
guzel haberlerını beklıyoruz bıtanem ınsallah...

Deryos kız masallah tosununa hayırlı olsun yenı pıpınız :nazar:

görüşürüz

Hadi gözünüz aydın sünnetide atlattınız maşallah oğluna darısı bize inşallah :)

kızlar uzun suredr gelemıyorum sizi unutmadım hep aklımdasınız. benım 17haftamda kanamam oldu 5 gun hastanede yattım cıktıktan sonrada annemde kalıyorum.burda ınternet de yok komşudan kaçak giriyorum haber vermek ıcın :18::18: bidahakıne ızın alır gelırım inşallah:)şimdi iyiyim ağrım var bıraz kanamam durdu 3 gune doktorum normal takma boyle kanamaları dedı ama takmamak mümkünmü:50::50::50: Ama çok şükür yınede halime ıyıyım bebşlerimde iyi:emir_bebek::emir_bebek:

Melis Allah yardımcın olsun canım Rabbim korusun senide meleklerınıde...

kocaman öpüyorum hepinizi :54::54::54::54::54:

he bu arada bebklerim kız:46::46::46::46:

Hülüümm nerelerdesinn canım benim arayamadım telefonum yoktu benim dün eşimden arıcaktım akşam geç olmuştu aramak istemedim. çok geçmiş olsun cnm nasılsın şimdi? ağırlaştın mı çok

Melıscım suan dogumda allah yardımcısı olsun, dualarım onunla
bebıslerıne kavusucakkk ne guzelll :nazar::Nazar::nazar:
guzel haberlerını beklıyoruz bıtanem ınsallah...

Deryos kız masallah tosununa hayırlı olsun yenı pıpınız :nazar:

hadi yaa Meliss Allah yardımcısı olsun 3 melekle sağlıkla gelip yazsın bize inşş

aynen canomm eski günler gelmez artık
sağolasın ayrıca, kurtulduk sünnet derdinden pek de rahat oldu:nazar:
cemre kız da iyidir inşalah öp yrime
öpüyorum seni

en iyisini yaptın sunnetı erken yaptırmakla bende erkek olsaydı erken yaptırırdım ama pipileri yok :1::1::1::1::1:

hayal114 cok gecmıs olsun sanada
allah bı daha yasatmasn ıns oyle syler
gozun aydın kızların gelıyormus ne guzel :nazar:

tondora sen nasılsn nasıl gıdıyo hamılelık?
Senın cınsıyetı neydı bebısın erkektı sanırım
umarım hersey yolundadır.

Melısden de ıyıyız haberını alırsak cok sukur
rahat edıcez bugun ınsallah

Hadi gözünüz aydın sünnetide atlattınız maşallah oğluna darısı bize inşallah :)

Hülüümm nerelerdesinn canım benim arayamadım telefonum yoktu benim dün eşimden arıcaktım akşam geç olmuştu aramak istemedim. çok geçmiş olsun cnm nasılsın şimdi? ağırlaştın mı çok

hadi yaa Meliss Allah yardımcısı olsun 3 melekle sağlıkla gelip yazsın bize inşş

sağol canım ıyyım şükür ama karnım da agrılar kasıklarımdada doktor normal buyudugu ıcın dijyor. bişe olmasında ağrıdan bıse olmaz.gobeğim ne olduysa ıkı hafadata kocaman oldu. kanamada ondan sanırım var 6 aylık gıbi.sen nasılsın

Sağol canım rabbım kımsye yaşatmasın...
sen nasılsın

Canım sağol adım sonnur :) evet evet erkek nasipse hülyanın kızlarından birine talibiz :1:

sen nasılsın doğum ne zaman belli mi istanbuldasın dimi cnm ?

sağol canım ıyyım şükür ama karnım da agrılar kasıklarımdada doktor normal buyudugu ıcın dijyor. bişe olmasında ağrıdan bıse olmaz.gobeğim ne olduysa ıkı hafadata kocaman oldu. kanamada ondan sanırım var 6 aylık gıbi.sen nasılsın

o ağrıların sebebini bende bilmiyorum bir sürü doktora gittim hepsi farklı şeyler dedi yani belkide rahim büyüdüğü için sadece..
aynen bebeklerimiz iyi olsun biz çekeriz ağrıları.. senin zaten büyük olacağı başından belliydi şimdide iki melek anca sığmaya çalışıyodur :)
Ben idare ediyorum.. benim göbek hep aynı sanki hala 5 aylık gibi :) fazla kiloda almadım ama şimdiden sonra bekliyorum çünkü çok tatlı canım çekiyor

Canım sağol adım sonnur :) evet evet erkek nasipse hülyanın kızlarından birine talibiz :1:

sen nasılsın doğum ne zaman belli mi istanbuldasın dimi cnm ?

o ağrıların sebebini bende bilmiyorum bir sürü doktora gittim hepsi farklı şeyler dedi yani belkide rahim büyüdüğü için sadece..
aynen bebeklerimiz iyi olsun biz çekeriz ağrıları.. senin zaten büyük olacağı başından belliydi şimdide iki melek anca sığmaya çalışıyodur :)
Ben idare ediyorum.. benim göbek hep aynı sanki hala 5 aylık gibi :) fazla kiloda almadım ama şimdiden sonra bekliyorum çünkü çok tatlı canım çekiyor
Sendede oluyorsa normal demkki herkesde olan bişe bebişlerimiz büyüyor buyusunler küçük kalmasınlarda:))he bende kız cok ne olcak birini veririm sana :1::1:
ay ultrasonda cok komik herşey karman corman her taraf kol bacak dolu:1:onları oyle gorunce ağrı olması normal dedim :1:aklımada melis geldi onunki nasıldır acaba dedim:1::1:Allah onunda yardımcısı olsun ne guzel kavuşucak bebişlerine Rabbim herkese göstersin o günleri...nese canım ben cıkıyım uzancam korkuyom oturmaya..
iyi bakın kendinize byee

Sendede oluyorsa normal demkki herkesde olan bişe bebişlerimiz büyüyor buyusunler küçük kalmasınlarda:))he bende kız cok ne olcak birini veririm sana :1::1:
ay ultrasonda cok komik herşey karman corman her taraf kol bacak dolu:1:onları oyle gorunce ağrı olması normal dedim :1:aklımada melis geldi onunki nasıldır acaba dedim:1::1:Allah onunda yardımcısı olsun ne guzel kavuşucak bebişlerine Rabbim herkese göstersin o günleri...nese canım ben cıkıyım uzancam korkuyom oturmaya..
iyi bakın kendinize byee

tamam cnm ne güzel 1 değil iki melek :) Hadi dinlen sen görüşürüz bende kahvaltı edicem birazdan..

amın hulyacım sag saglım kavusalım ıns bebıslerımıze
agrılar genelde normaldır rahım gerılıp buyudugu ıcın
aman baska sey olmasında

sonnurcum :) ıyı olmaya calıısıyorum bende ıste son zmnlar
hıccc gecmıyo gercekten zorluyo resmen gun saat dakıka sayıyorum
bursadayım cnm ben.

Canım Melıs 8:21 de bırazdan doguma gırıyorum demıs.
Suanda muhtemelen 3 melegıde kollarındadır
ınsallah saglıklıdırlarrr melıste hepsı ıyıdırrr :nazar:

amın hulyacım sag saglım kavusalım ıns bebıslerımıze
agrılar genelde normaldır rahım gerılıp buyudugu ıcın
aman baska sey olmasında

sonnurcum :) ıyı olmaya calıısıyorum bende ıste son zmnlar
hıccc gecmıyo gercekten zorluyo resmen gun saat dakıka sayıyorum
bursadayım cnm ben.

Canım Melıs 8:21 de bırazdan doguma gırıyorum demıs.
Suanda muhtemelen 3 melegıde kollarındadır
ınsallah saglıklıdırlarrr melıste hepsı ıyıdırrr :nazar:

zor olmalı gerçektende ben çok şişmediğim halde nefes darlığı yaşıyorum ileriki zamanda ne yaparım bilmiyorum.
ben istanbulda sanıyordum seni :)
Melisin doğum tarihi belli değildi galiba aniden mi aldılar acaba :26: iyidirler inşallah musmutludur şuanda :nazar:

caanım meliscim mesajınla gune başladım şimdiye almıssındır bebişleri inş. okudum senın için dua gün boyuda etmeye devam edeceğim. en kısa zamanda meleklerinle seni ziyaret etmek için sabırsızlanıyorum :)

kızlar öpüyorum hepınızı darısı hayırlı dogumlarla bızlerin başına. bende takıpteyım sizler gibi cok yazamasamda :)
5. ayımıza gırdık sukur 17 sinde kontrolumuz var cinsıyetımız hala muallakta :) şişmelerim başadı ayaklarım cok şişiyor ayakkabı gıyemıyorum artık terlikle gezıyorum işe onla gelıyorum. bolca yurümeye hareket etmeye calısıyorum.

hepinizi öpuyor sağlıklı gunler diliyorum :)))) yakında gorusuruz inş. :16:

Back
X