Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

zor olmalı gerçektende ben çok şişmediğim halde nefes darlığı yaşıyorum ileriki zamanda ne yaparım bilmiyorum.
ben istanbulda sanıyordum seni :)
Melisin doğum tarihi belli değildi galiba aniden mi aldılar acaba :26: iyidirler inşallah musmutludur şuanda :nazar:

nefes darlıgı cıdden zor ozellıkle yemeklerden snra
ama bebıs donunce daha rahat oluyo bu seferde asagı ınen kafa mesaneyı tacız edıyor :27:
kısacası dert bıtmıyorrr ama bebıslerımız ıcın deger :)
bende mesela 9 kılo aldım sadece karnım var ona ramen son ay sıkıntılı
daha fazla sıssenler nasıl dayanıyor allah yardımcısı olsn herkesın.

Melısı nasıl aldılar bnde bılmıyorum anıden sınyal verdı sıpalar heralde
merak edıyorum ıns ıyıdırlerrr

nefes darlıgı cıdden zor ozellıkle yemeklerden snra
ama bebıs donunce daha rahat oluyo bu seferde asagı ınen kafa mesaneyı tacız edıyor :27:
kısacası dert bıtmıyorrr ama bebıslerımız ıcın deger :)
bende mesela 9 kılo aldım sadece karnım var ona ramen son ay sıkıntılı
daha fazla sıssenler nasıl dayanıyor allah yardımcısı olsn herkesın.

Melısı nasıl aldılar bnde bılmıyorum anıden sınyal verdı sıpalar heralde
merak edıyorum ıns ıyıdırlerrr

ayy neyseki az kalmış :) sık idrar benide mahvetti daha şimdiden :37: kaç kiloydun deryoş yaa ben çok kilolu hamile kaldım 70 le başladım şimdi 74 olmuşum

sağlıklı olsunlarda büyürler nede olsa :)

Allah geçmiş etsin, evet aslında bebekken yapılan sünnet çocuğun psikolojik açısı içinde çok iyiymiş.. Hayırlısıyla oldu da bitti maşaAllah. :1: Geçmiş olsun.

çokçok geçmiş olsun.. dualarımda olucaksın.. hayırlısıyla vakti saatinde kucağına almayı kısmet etsin Allah bebeklerinin..
sağol canım teşekkür ederim
kızlar uzun suredr gelemıyorum sizi unutmadım hep aklımdasınız. benım 17haftamda kanamam oldu 5 gun hastanede yattım cıktıktan sonrada annemde kalıyorum.burda ınternet de yok komşudan kaçak giriyorum haber vermek ıcın :18::18: bidahakıne ızın alır gelırım inşallah:)şimdi iyiyim ağrım var bıraz kanamam durdu 3 gune doktorum normal takma boyle kanamaları dedı ama takmamak mümkünmü:50::50::50: Ama çok şükür yınede halime ıyıyım bebşlerimde iyi:emir_bebek::emir_bebek:

Melis Allah yardımcın olsun canım Rabbim korusun senide meleklerınıde...

kocaman öpüyorum hepinizi :54::54::54::54::54:

he bu arada bebklerim kız:46::46::46::46:
oyyy maşallah iki, tane bıcırık:16::16:
Melıscım suan dogumda allah yardımcısı olsun, dualarım onunla
bebıslerıne kavusucakkk ne guzelll :nazar::Nazar::nazar:
guzel haberlerını beklıyoruz bıtanem ınsallah...

Deryos kız masallah tosununa hayırlı olsun yenı pıpınız :nazar:
anaammm Deroşş doğurcan kız nerdeyseeee
sağol tatlım pek fiyakalı oldu pipimiz

Hadi gözünüz aydın sünnetide atlattınız maşallah oğluna darısı bize inşallah :)

Hülüümm nerelerdesinn canım benim arayamadım telefonum yoktu benim dün eşimden arıcaktım akşam geç olmuştu aramak istemedim. çok geçmiş olsun cnm nasılsın şimdi? ağırlaştın mı çok

hadi yaa Meliss Allah yardımcısı olsun 3 melekle sağlıkla gelip yazsın bize inşş

sağol Sonnur teşekkür ederim

ayy neyseki az kalmış :) sık idrar benide mahvetti daha şimdiden :37: kaç kiloydun deryoş yaa ben çok kilolu hamile kaldım 70 le başladım şimdi 74 olmuşum

sağlıklı olsunlarda büyürler nede olsa :)

az almısın sende oyle gıder ıns bak bellı olmaz
ben 50 ıle basladım sımdı 59 kıloyum
60 ı gorurum daha doguma kadar gecmesem barı :37:
aman hıc umrumda degıl sende takma hıc
arkadasım dogumda 10 kılom gıttı dıyo
eskı halımıze donerız cok sukur
emzırırken verırsın sende bol bol ınss

az almısın sende oyle gıder ıns bak bellı olmaz
ben 50 ıle basladım sımdı 59 kıloyum
60 ı gorurum daha doguma kadar gecmesem barı :37:
aman hıc umrumda degıl sende takma hıc
arkadasım dogumda 10 kılom gıttı dıyo
eskı halımıze donerız cok sukur
emzırırken verırsın sende bol bol ınss

İnşallah kolaylıkla gider ben pek sanmıyorum ama :P son 3 ay acaba ne kadar daha alırım tatlıyıda çok canım istiyor olunca yiyorum valla :26:

deryoş nasıl becerdin kız 9 kilo almayııı:nazar:
ya da ben nasıl becerdim 19 kilo almayyıı

ıkıncı soru daha makul sankı nası becerdın kızzzz :27:
deryos kız ne bulsam yıyorum bıde bende anlamıs degılım
5 aydan sonra tatlıya bı dustum gece uykulardan uyanıp goturuyorum
ama cok sukurrr :nazar:

kızlar merhaba artık kimse girmiyor ben de okuyup çıkıyorum tabi yazan olursa
biz geçen hafta sünet olduk ve inanılmaz rahatladım
oğlum da çok şükür hiç sıkkıntı çekmedi:nazar::nazar:
oğlan analrına tavsiyem bebeğiniz büyümeden yaptırın
ve mutlaka doktor kontrollerinde pipiyi kontrol ettriin yapışıklık var mı diye bebeği sıkıntıya sokuyor
görüşürüz
canımmm hayırlı olsun damatlıgını da gor ınsallah bız de dun sunnet olduk cok sukur hersey yolunda:)
kızlar uzun suredr gelemıyorum sizi unutmadım hep aklımdasınız. benım 17haftamda kanamam oldu 5 gun hastanede yattım cıktıktan sonrada annemde kalıyorum.burda ınternet de yok komşudan kaçak giriyorum haber vermek ıcın :18::18: bidahakıne ızın alır gelırım inşallah:)şimdi iyiyim ağrım var bıraz kanamam durdu 3 gune doktorum normal takma boyle kanamaları dedı ama takmamak mümkünmü:50::50::50: Ama çok şükür yınede halime ıyıyım bebşlerimde iyi:emir_bebek::emir_bebek:

Melis Allah yardımcın olsun canım Rabbim korusun senide meleklerınıde...

kocaman öpüyorum hepinizi :54::54::54::54::54:

he bu arada bebklerim kız:46::46::46::46:
cok gecmıs olsun canımm

merhabaaaaaaaaaaa bız 25 gunluk olduk cok ıyıyız dun sunnet oldu oglusum erkek oldu :1::nazar::nazar::nazar:

melıs nasıl sımdı ogrnedım ara ara bakmaya calısıcam cok merak edıyorum nosu yok bende haber alan olursa yazsın lutfen

hepınızı cok opuyorummm

merhabaaaaaaaaaaa bız 25 gunluk olduk cok ıyıyız dun sunnet oldu oglusum erkek oldu :1::nazar::nazar::nazar:

melıs nasıl sımdı ogrnedım ara ara bakmaya calısıcam cok merak edıyorum nosu yok bende haber alan olursa yazsın lutfen

hepınızı cok opuyorummm

oooohhh maşallah:nazar:ne zaman büyüdünüz bu kadar:nazar:
sen de damatlıklarını gör inşallah canımm

hepınızı cok opuyorummm

Ne güzel topiğimizin paşaları erkenden erkek oldular :1: Hayırlı olsun sizinde :nazar:

Kızlar uzun süredir bebek istiyorum bıkmadan usanmadan dua edip bekliyorum meleğimi...Benim gibi olan eminim çok kişi vardır.Amacımız burada birbirimize destek olmak ,yardımcı olmak, birbirimizi anlamak olsun.Yeni sayfamıza hepinizi bekliyorum.....

[table="width: 750, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]BAT[/td]
[td]DURUM[/td]
[td]CİNSİYET[/td]
[/tr]
[tr]
[td]passifflora[/td]
[td]12ağustos[/td]
[td] HAMİLEEE:49:[/td]
[td]HOŞGELDİN DENİZ(7 Nisan):nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]beloved11[/td]
[td]19ağustos[/td]
[td]HAMİLEEE:49:[/td]
[td]HOŞGELDİN CEMRE(12 Nisan):nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]utopya06[/td]
[td]11ekim[/td]
[td]HOŞGELDİN KUZEY EMİR(15 Haziran):nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]cardelenss[/td]
[td]21ekim[/td]
[td]HOŞGELDİN SARE:nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]pourqua[/td]
[td]24ocak[/td]
[td]HOŞGELDİN ARDA(6 Ekim):nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]masumiyet[/td]
[td]25ocak[/td]
[td]HOŞGELDİN ECE(1 EKİM):nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mysea[/td]
[td]1 şubat[/td]
[td]HOŞGELDİN BEBEK:nazar:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]hepberaber[/td]
[td]1 Haziran[/td]
[td]HOŞGELDİN MEHMET TUNA(25 OCAK):nazar:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]snowflaken[/td]
[td]23 Ağustos[/td]
[td]HOŞGELDİN ZAFER YİĞİT(12 NİSAN):nazar:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]bebisimolsun[/td]
[td]12 Ekim[/td]
[td]2 oğlumuz & 1kızımız yolda:nazar:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]tondora[/td]
[td]12 Kasım[/td]
[td]oğlumuz yolda:nazar:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayal114[/td]
[td]18 Ocak[/td]
[td]:nazar::nazar::nazar:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]orlic[/td]
[td]7 Şubat[/td]
[td]kızımız yolda:nazar:[/td]

[/tr]
[tr]

[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]

[/table]

aboooo sıra bana gelmişşş :18:

Selam canlarim kusura bakmayin haber veremedim size
pazartesi gunu sabah 8.30 da doguma girdim daha fazla duramadi benim kuzucuklar:)
Genel anestezi ile sezeryan oldum dikislerim cok agriyo onun disinda iyiyim bebeklerimde iyiler simdilik kuvezdeler yaklasik 10 gun kalirlar dedi durumlari iyi cok sukur Rabbim hepimizin yavrusunu korusun darisi tum isteyenlerin basina
sonra yine yazarim kizlar cok agrim var opuyorum hepinizi

pazartesi gunu sabah 8.30 da doguma girdim daha fazla duramadi benim kuzucuklar:)
Genel anestezi ile sezeryan oldum dikislerim cok agriyo onun disinda iyiyim bebeklerimde iyiler simdilik kuvezdeler yaklasik 10 gun kalirlar dedi durumlari iyi cok sukur Rabbim hepimizin yavrusunu korusun darisi tum isteyenlerin basina

canımm Annee mi oldun kuzum yaaa güzel güzel büyüsünler inşallahh seni ve bebekleri çok merak ettim sen iyi olunda görüşürüz yine gözün aydın tebrikler :nazar:

melisimmm Allah sağlıkla kavuşturdu şükür, bahtları açık ömürleri uzun olsun inşallah, birlikte hep mutlu olun.. sen bebişler hastanadeyken kendini toparla canım dinlen, küçük yaramazlar geldiğinde çok yorulacaksın, geçmiş olsun canım..

Gözünüz aydın.. çok sevindimm.. Allah sana şifa versin, hayırlısıylaa hemen geçsin dikişlerin, bebişlerinn de ozamaana kadar kuvezden çıkarlarr.. Sağlık, mutluluk, huzur versin Rabbim hep kalabalık yuvana:1::nazar:

gözünüz aydın
kocaman maşallah 4ünüze de:nazar::nazar:
meleklerin gelene kadar dinlen ,dikiş ağrın da geçer zaten o zamana daha rahat ilgilenirsin ufaklıklarla
ay isimleri ne olacak çok merak ettim:emir_bebek:
öpüyorum sizi
bahtları açık,ömürleri güzel,hayırlı evlat olsunlar

canım benim melek yürekli güzel anne :) hayırlı uğurlu olsun inş. sağlıkla evıne dönüp kurulsunlar beşiklerine inş.
dikkat et kendine bebişlerin cok ihtiyacı olcak sana :) en kısa zamanda güzel haberlerını beklıyoruz
yogun oldugunu düşünerek aramaya çekiniyorum yakında görüşürüz inş. :16:

Back
X