Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

Melisci Hayırlı Olsun İnşaallah. Ne güzel kuzucuklarına kavuşmuşsun :nazar: Hamilelik işin kolay kısmıydı esas şimdi başlayacak maceran hele ki herşey 3 katı zor olacak ben biriyle zor baş ediyorum tek başıma inşaallah yardımcıların olur yanında yoksa ameliyatlı halinle yapamazsın 1 sene zorlanıcaz sonra rayına oturucak inşaallah Allah sağlık versin öncelikle sana ve kuzularına çok öpüyorum kuzuların resimlerini bekliyorum bende :16:

oooohhh maşallah:nazar:ne zaman büyüdünüz bu kadar:nazar:
sen de damatlıklarını gör inşallah canımm
aminn canımmm cok saol
Ne güzel topiğimizin paşaları erkenden erkek oldular :1: Hayırlı olsun sizinde :nazar:
evet cmdogudular da erkek oldular:1:
Selam canlarim kusura bakmayin haber veremedim size
pazartesi gunu sabah 8.30 da doguma girdim daha fazla duramadi benim kuzucuklar:)
Genel anestezi ile sezeryan oldum dikislerim cok agriyo onun disinda iyiyim bebeklerimde iyiler simdilik kuvezdeler yaklasik 10 gun kalirlar dedi durumlari iyi cok sukur Rabbim hepimizin yavrusunu korusun darisi tum isteyenlerin basina
sonra yine yazarim kizlar cok agrim var opuyorum hepinizi

melıscımm gozun aydın saglıkla aldın evlatlarını kollarına
hayırlısıyla kuvezden de cıksınlar ınsallah en kısa zamanda fotolarını beklyıoruz

Hepinize tesekkur ederim canlarim sagolun
Ogluslarimin isimleri Ali Eymen--Tuncay Efe (babalarimiz isimleri)
Prensesimin adi da Serra:nazar:
Durumlari iyi cok sukur hergun gidip goruyoruz ama cok ozluyorum onlari yaa:((
Kucagima alip koklamak icin gun sayiyorum
Bu arada kizlar telden msj atanlara cok tesekkur ederim cevap yazmaya calistim ama yazamadigim varsa kusura bakmayin o ani cok hatirlayamiyorum:)

Bu arada kizlar telden msj atanlara cok tesekkur ederim cevap yazmaya calistim ama yazamadigim varsa kusura bakmayin o ani cok hatirlayamiyorum:)

oyy mınıklerım benım annesı ınsl saglıcala kucagınada alırsınn ınsl hasretın bıttı cok sukur darısı bana ve tum beklmeyenleree sen senelr sonra kavustun bısde sıra ınslll saglıcakla buyusunlerr:nazar::nazar::54:

nelis canım bebişlerin hayırlı olsun rabbim sağlıkla büyütmeni nasip etsin camım sen çok merak ediyodum rabbimin izniyle kavuşmuşsun meleklerine inş en kısa sürede de eve gelirsiniz rabbim kolaylık versin üç melek annesi melisim sana

Selam canlarim kusura bakmayin haber veremedim size
pazartesi gunu sabah 8.30 da doguma girdim daha fazla duramadi benim kuzucuklar:)
Genel anestezi ile sezeryan oldum dikislerim cok agriyo onun disinda iyiyim bebeklerimde iyiler simdilik kuvezdeler yaklasik 10 gun kalirlar dedi durumlari iyi cok sukur Rabbim hepimizin yavrusunu korusun darisi tum isteyenlerin basina
sonra yine yazarim kizlar cok agrim var opuyorum hepinizi

Canım geçmiş olsun gözün aydın Rabbim sizi hiç ayırmasın güle güle büyüt bebeklerini:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:

hayırlı ömürleri olsun hepsinin inşallahh :nazar:

bir an önce kucağına alıp koklamanda nasip olsun cnm Allah kolaylık versin sana

nelis caným bebiþlerin hayýrlý olsun rabbim saðlýkla büyütmeni nasip etsin camým sen çok merak ediyodum rabbimin izniyle kavuþmuþsun meleklerine inþ en kýsa sürede de eve gelirsiniz rabbim kolaylýk versin üç melek annesi melisim sana
Havinim canim benim cok sagol Allah razi olsun cok sukur kavustum meleklerime darisi. saglikla sana olsun insallah
oyy mýnýklerým beným annesý ýnsl saglýcala kucagýnada alýrsýnn ýnsl hasretýn býttý cok sukur darýsý bana ve tum beklmeyenleree sen senelr sonra kavustun býsde sýra ýnslll saglýcakla buyusunlerr:nazar::nazar::54:
Suzancim cok saol canim Rabbim saglikla hayirla aldirsin kucagina yavrunu
Caným geçmiþ olsun gözün aydýn Rabbim sizi hiç ayýrmasýn güle güle büyüt bebeklerini:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
Saol canim darisi tumbekleyenlere ve isteyenlere olsun insallah prenseslerin hayirli olsun bu arada canm:)
hayýrlý ömürleri olsun hepsinin inþallahh :nazar:

bir an önce kucaðýna alýp koklamanda nasip olsun cnm Allah kolaylýk versin sana
Saol sonnurcum amin insallah darisi sana olsun tatlim
melisçim adlarýyla yaþasýnlar
pek güzel isimleri
az kaldý kavuþacaksýn ,dikkat et kendine öpüyorum

Deryosum saol tatlim opuyorum sizi

Son düzenleme:
Havinim canim benim cok sagol Allah razi olsun cok sukur kavustum meleklerime darisi. saglikla sana olsun insallah

canım benim inş rabbim banada o günleri gösterir üç melek nasıl annesi eve çıktınızmı oy şimdi ne tatlıdır onlar rabbim sağlıkla büyütüp güzel günlerini görmeni nasip eylesin

canım kandilin mübarek olsun

Yokh Deryoşum da bugün bebeğini kucağına alacaktı
sanırım mis kokusunu çekiyordur içine
Rabbim hayırlı evlat eylesin

bu arada PASİİİİİİİİİİİİİİİİİİ nerdesinnn
ben baharı da çok özlediiiiimmmmm
oliiiiiiiii seni dee:50:

slm kızlar

deryacım Allah hayırla kurtarsın inş.

2 gün önce kontrolümüz vardı. bebişimiz büyümüş kız oldugu kesinleşti cinsiyetimizin :)
fakat tansıyorum sorunlu seyrediyor 13-8 e kadar cıkıyor malesef hamile için riskli bi durum. dr cok dikkat etmem gerektigini yoksa tansiyon ilacına başlıcanı söyledi. 2 gundür hep kontrol ettim iş yerinde bile sürekli ölçüyorum.
sabahları 1 diş sarımsak yutuyorum düşük kalması için tasiyonun bayada faydasını gördüm. tuzu zaten kesmiştik şişlik oluyor die
agırlaştıgımı hissediyorum zamanla. psikolojımde bozuldu resmen :( bizim içinde dua edin lütfen hepinizi öpüyorum :16:

slm kızlar

2 gün önce kontrolümüz vardı. bebişimiz büyümüş kız oldugu kesinleşti cinsiyetimizin :)
fakat tansıyorum sorunlu seyrediyor 13-8 e kadar cıkıyor malesef hamile için riskli bi durum. dr cok dikkat etmem gerektigini yoksa tansiyon ilacına başlıcanı söyledi. 2 gundür hep kontrol ettim iş yerinde bile sürekli ölçüyorum.
sabahları 1 diş sarımsak yutuyorum düşük kalması için tasiyonun bayada faydasını gördüm. tuzu zaten kesmiştik şişlik oluyor die
agırlaştıgımı hissediyorum zamanla. psikolojımde bozuldu resmen :( bizim içinde dua edin lütfen hepinizi öpüyorum :16:
Allah yardımcın olsun birselcim
hayırlısyla alın siz de kucağınza
topik çok can sıkıcı oldu artık
keşke sizlerin doğumu da kalabalık zamana denk gelse ama kimseler yok artık
neyse herkes yerinde iyi olsun
öpüyorum
bu arada melisten haber var mı

Allah yardımcın olsun birselcim
hayırlısyla alın siz de kucağınza
topik çok can sıkıcı oldu artık
keşke sizlerin doğumu da kalabalık zamana denk gelse ama kimseler yok artık
neyse herkes yerinde iyi olsun
öpüyorum
bu arada melisten haber var mı

AMİN AMİN İNŞ.
evet herkes daldı kendine olsun iyi olunsunda yıne arada gelınıyor bak :)
metuş nasıl kuzucuk
melisle konustum aliş çıkmış hastaneden ama serra ve tuncay efe kalıyor teker teker vercek dr dedı
belli kıloya ulaşmaları beklenıyormuş. rahatsızlıklarının oldugunu söyledi ama annelik gölgeliyor sanırım çok güçlü ve keyifliydi sesi :)

merhaba kızlar.uzun süredir yazmıyordum buraya.okuyordum ama yazmıyordum.sanırım artık yazma vakti....
hamileyim :16::16::16::16:tüp bebek için heyet raporumuz çıkmıştı.temmuzda başlıcaktık.merkezle görüştük bile.hatta ve hatta ilaçlarımı aldım dolaba koydum.ama Rabbim bekletmedi bizi. Ol dedi ve oldu
inşallah devam gelir.çünkü 3 gündür kahverengi lekelerim gelio.cumartesi başladı ilk.... ben adet oldum sandım.ama bir türlü sökmedi.bir arkadaşımın ısrarı üzerine test yaptım.çift çizgi çıkınca hemen acilde kan verdim.beta hcg 274 çıktı.ancak 2 gün soonra değerin katlanmazsa düşük olabilir dedi doktorum.nolur dua edin de bebeğim bırakmasın beni.hepinize sevgiler

merhaba kızlar.uzun süredir yazmıyordum buraya.okuyordum ama yazmıyordum.sanırım artık yazma vakti....
hamileyim :16::16::16::16:tüp bebek için heyet raporumuz çıkmıştı.temmuzda başlıcaktık.merkezle görüştük bile.hatta ve hatta ilaçlarımı aldım dolaba koydum.ama Rabbim bekletmedi bizi. Ol dedi ve oldu
inşallah devam gelir.çünkü 3 gündür kahverengi lekelerim gelio.cumartesi başladı ilk.... ben adet oldum sandım.ama bir türlü sökmedi.bir arkadaşımın ısrarı üzerine test yaptım.çift çizgi çıkınca hemen acilde kan verdim.beta hcg 274 çıktı.ancak 2 gün soonra değerin katlanmazsa düşük olabilir dedi doktorum.nolur dua edin de bebeğim bırakmasın beni.hepinize sevgiler

hayırlı olsun canım inş bebeğin seni bırakmaz tüp bebek yaptırıcaktık demişsin sizin sorun neydi ne kadardır istiyodunuz ne güzel tüp bebek yaptırmaya hazırlanırken kendiliğinden hamile kalmışsın ....
bende tüp bebeğe hazırlanıyorum da.....

naaaazzzzzzzzzzzzzzzzz inanmıyorummmmmmmmmm süper bir haber buuuu çok sevindim tatlım yaaa
sakın olumsuz düşünme daha çok yeni bebeğin yeni tutunuyo sana annesi bol bol dinlen kanama için iğne falan kullan yat kalkma ayyy valla içim pır pır etti bak tüp tüp dedin gördünmü geldi kuzucuğun
inşallah sağlıkla devamı gelir kuzum dualarımdasın

deryoşum beni sormuşsun benim maraton başladı ali eymenim ve serram eve çıktı 5 gündür feleğimi şaşırttılar ölüyom yorgunluktan uykusuzluktan:) dikişlerimin sancısını unutturdular sağolsunlar.. tuncay efem hala küvezde dün çıkacaktı eve aslında ama birden ateşi yükselmiş kanda enfeksiyon çıkmış antibiyotik tedavsine başlandı sanırım bi süre daha kalacak benim kuşum::((( sen nasılsın metuş nasıl maşallah büyüdünüz ya:nazar:

birselcim canım hadi hayırlı olsun prensesin sağlıkla dünyaya gelsin inşallah aman dikkat et tansiyona canm yediklerine dikkat et onlarda etkiliyor mümkün olduğunca ayaklarını havaya kaldırıp dinlen canm hayırla kurtulursun sende inş. çok öptüm canm

nazzzz ciddimisin yaa çook sevindim bu bir mucize :46::46::46::46::46::46::46::46::46: işte Rabbim yeter ki ol desin inş. değerin kat kat artar yaa çok sevindim:16::16::16::16: darısı benim gibi bekleyenlerin ve benim başıma inşh. tez zamanda

Ne güzel bir haber maşallahhhh Naz'cım tebriklerrr :nazar::nazar:

2 gün sonrada sonucun hayırlısıyla normal çıkar inşallah

slm kızlar

Birselcim aman dikkat et gebelikte tansiyon çok önemli benimkide aksine biraz düşük oluyor.. kızında size uğur getirir umarım :)

hele bugün çektiğim diş ağrısı bitirdi beni vallahi çok zormuş gebelikte diş ağrısı minoset plas içtim ama hata etmişim zatende hiçç etkisi olmadı meğer dişim içten çok fazla çürümüşş maalesef bugün dişçiye gidip anestei aldım kanal tedavisini yaptırdım rahatladım çok şükürr

naaaazzzzzzzzzzzzzzzzz inanmıyorummmmmmmmmm süper bir haber buuuu çok sevindim tatlım yaaa
sakın olumsuz düşünme daha çok yeni bebeğin yeni tutunuyo sana annesi bol bol dinlen kanama için iğne falan kullan yat kalkma ayyy valla içim pır pır etti bak tüp tüp dedin gördünmü geldi kuzucuğun
inşallah sağlıkla devamı gelir kuzum dualarımdasın

deryoşum beni sormuşsun benim maraton başladı ali eymenim ve serram eve çıktı 5 gündür feleğimi şaşırttılar ölüyom yorgunluktan uykusuzluktan:) dikişlerimin sancısını unutturdular sağolsunlar.. tuncay efem hala küvezde dün çıkacaktı eve aslında ama birden ateşi yükselmiş kanda enfeksiyon çıkmış antibiyotik tedavsine başlandı sanırım bi süre daha kalacak benim kuşum::((( sen nasılsın metuş nasıl maşallah büyüdünüz ya:nazar:

birselcim canım hadi hayırlı olsun prensesin sağlıkla dünyaya gelsin inşallah aman dikkat et tansiyona canm yediklerine dikkat et onlarda etkiliyor mümkün olduğunca ayaklarını havaya kaldırıp dinlen canm hayırla kurtulursun sende inş. çok öptüm canm

ahh Melisimm başladı demek maraton :) olsun ama meleklerin artık seninle allah yardımcınız olsun kolay gelsin öpüyorum seni ve meleklerinii

Back
X