Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

hayırlı olsun canım inş bebeğin seni bırakmaz tüp bebek yaptırıcaktık demişsin sizin sorun neydi ne kadardır istiyodunuz ne güzel tüp bebek yaptırmaya hazırlanırken kendiliğinden hamile kalmışsın ....
bende tüp bebeğe hazırlanıyorum da.....
merhaba canım.inş bebeğim hala benledir. canım bizde sorun eşimin morfolojisiydi.sıfırdı.3 kere yumurta takibi 2 defa iğneli aşılama..olmadı hep negatifti.tüp bebek için temmuzda start verecektik.ben kendimi ona hazırlamıştım. ama Rabbim çok büyük.. o OL dediklten sonra morfolojiymiş spermmiş yumurtaymış hikaye...inş değerim bugün katlanmış olur.biz bu bebegi çok istiyoruz
naaaazzzzzzzzzzzzzzzzz inanmıyorummmmmmmmmm süper bir haber buuuu çok sevindim tatlım yaaa
sakın olumsuz düşünme daha çok yeni bebeğin yeni tutunuyo sana annesi bol bol dinlen kanama için iğne falan kullan yat kalkma ayyy valla içim pır pır etti bak tüp tüp dedin gördünmü geldi kuzucuğun
inşallah sağlıkla devamı gelir kuzum dualarımdasın

deryoşum beni sormuşsun benim maraton başladı ali eymenim ve serram eve çıktı 5 gündür feleğimi şaşırttılar ölüyom yorgunluktan uykusuzluktan:) dikişlerimin sancısını unutturdular sağolsunlar.. tuncay efem hala küvezde dün çıkacaktı eve aslında ama birden ateşi yükselmiş kanda enfeksiyon çıkmış antibiyotik tedavsine başlandı sanırım bi süre daha kalacak benim kuşum::((( sen nasılsın metuş nasıl maşallah büyüdünüz ya:nazar:

birselcim canım hadi hayırlı olsun prensesin sağlıkla dünyaya gelsin inşallah aman dikkat et tansiyona canm yediklerine dikkat et onlarda etkiliyor mümkün olduğunca ayaklarını havaya kaldırıp dinlen canm hayırla kurtulursun sende inş. çok öptüm canm
melis..dün aramışsın ama ben uyuyordum.felaket derecede yorgunum.bir de üstüne nezle oldum.hapşuruk öksürük...inş bebişe bişey olmamıştır
nazzzz ciddimisin yaa çook sevindim bu bir mucize :46::46::46::46::46::46::46::46::46: işte Rabbim yeter ki ol desin inş. değerin kat kat artar yaa çok sevindim:16::16::16::16: darısı benim gibi bekleyenlerin ve benim başıma inşh. tez zamanda
canım çok saol.evet dedigin gibi bu gerçekten bir mucize...sana tavsiyem meryem suresini okumaya başla.41 gün arka arkaya okuncak.ben arada adet olurum okuyamam diye kayınvalideme rica ettim.21. günkü surede aldık güzel haberi.inş devamı da gelir.darısı sana

Ne güzel bir haber maşallahhhh Naz'cım tebriklerrr :nazar::nazar:

2 gün sonrada sonucun hayırlısıyla normal çıkar inşallah

amin inş...teşekkürler.akşama buraya güzel haberlerle gelmek iistiyorum:49:

kızlarr hepinize uzun aradan sonra merhaba..
öncelikle durumu anlatayım zaten pc miz bozuktu üstüne deniz telefonumu kırınca servise gitti dün akşam geldi telefonum bende uzzuuun süre teknolojiden uzak kalmış oldum..1 saatir herkese tek tek yazıyorum ama tam mesajı gönderiyorum giriş yapmadınız diyor anlamadım gitti..
bennde herkese tek tek yazmaya karar verdim:)

melisim canım maşallah sağlıkla kucaklamışsın kuzucuklarını rabbim bahtlarını ömürlerini güzel eylesin isimleri çok güzel isimleriyle büyüsünler inşallah efeciğinde tez zamanda evine gelsin...

deryoşummmm maşallah tunacığa sünnet olmuş delikanlı olmuş...biz sünnet ettirmedik kaldı aslında istiyordum bir yaşa kadar kısmet olmadı belki ay sonu kontrolünde konuşuruz doktorla bu durumu
sen nasılsın nasıl gidiyor annelik...

nazz canım hayat mucizelerle dolu işte...
senide bulmuş mucizen ama değerin gayet güzel iyi düşün güzel olsun herşey karamsarlık edip bebeğini üzme ne zaman tekrarlayacaksın testi...

sonnurcum çok geçmiş olsun canım diş ağrısı zor ama tedavini olmuşsun kalmamıştır sıkıntın..
paşa nasıl hareketlimi inan karnında nasılsa çıkıncada öyle oluyor..
anneciğin nasıl sağlığı yerindedir inşallah....

nilay maşallah sende sünnet ettirmişsin allah sağlıklı uzun ömürler versin oğluna...

birsel canım seninde kızın oluyormuş sağlıkla kucakla inşallah....

behiye sen nasılsın canım sende nasıl son durumlar cinsiyeti belli oldumu telden girdiğim için kimsenin takvimini ve kaçıncı haftada olduğunu göremiyorum...

hülya canım seninde kızçeler geliyormuş maşallah onlara sağlıkla doğsunlar varmı sıkıntın en son tansiyon düşüklüğü yaşıyordun inşallah normale dönmüştür..

canommmmm nasılsın cemre kız nasıl...
yürüyormu pütürlü yiyormu...
deniz çorba olarak pütürlü yiyor ama ağzına ekstra pürütlü koyduğumda ya öğürüyor ya kusuyar bazen yiyor bazen yemiyor nasıl alışacak bilmiyorum...

kızlar bir haberde benden
benide bir mucize bulldu bu ay hamile kaldım ancak kimsayal gebelik oluyor değerim düşmeye başladı..
eşimle hem çok şaşırdık hem çok sevindik ama kısmet değilmiş sonu gelmedi..
ama inanıyorumki en hayırlı zamanda en sağlıklısı tekrar olacak..
denizime gelince iyi çok şükür evde koşu koşuyor..
dolap çekmece ne varsa karmakarışık .
olmadık yerlerden olmadık şeyler çıkıyor kirli sepetinden ev telefonu buzdolabından oyuncak çorap çekmecesinden kirli çamaşır gibi..
karınca gibi sürekli biryelere birşeyler taşıyor..sağlığı yerinde olsunda gerisi boş diyorum bende...
işte benden son durumlaR böyle artık telim geldi uğrarım sık sık..
herkese kocaman sevgiler...
hoşçakalın....

merhaba canım.inş bebeğim hala benledir. canım bizde sorun eşimin morfolojisiydi.sıfırdı.3 kere yumurta takibi 2 defa iğneli aşılama..olmadı hep negatifti.tüp bebek için temmuzda start verecektik.ben kendimi ona hazırlamıştım. ama Rabbim çok büyük.. o OL dediklten sonra morfolojiymiş spermmiş yumurtaymış hikaye...inş değerim bugün katlanmış olur.biz bu bebegi çok istiyoruz

melis..dün aramışsın ama ben uyuyordum.felaket derecede yorgunum.bir de üstüne nezle oldum.hapşuruk öksürük...inş bebişe bişey olmamıştır

canım çok saol.evet dedigin gibi bu gerçekten bir mucize...sana tavsiyem meryem suresini okumaya başla.41 gün arka arkaya okuncak.ben arada adet olurum okuyamam diye kayınvalideme rica ettim.21. günkü surede aldık güzel haberi.inş devamı da gelir.darısı sana

amin inş...teşekkürler.akşama buraya güzel haberlerle gelmek iistiyorum:49:
canım benim inş. banada nasip olur bende başlıcam inş. meryem suresine .. inş bebeğin seninle kalır 9 ay boyunca sağsalim alırbın kucağına amin.. testi yaparsan haberdar et benide :)

nazzzzz :52::52::52:
senaydan aldım haberıı cok sevındım cokkkk
degerınde super artmıs artık hep guzel dusun
saglıkla gelecek ınsallah annesı :nazar:
allah tamamına erdırsın canım..

Bu arada 16 mayısta kızımla kavustuk bızde cok sukur :nazar:
cımcımemle sızı opuoruz teyzelerı :16:

GÖZÜN aydıınn.. çok şükür. Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin inşAllah.:16::16::16:

Pasiii canım benimmm çok geçmiş olsun evet sağlıklı değildi demek ki gebelik hayırlısıyla inşAllah bende çok inanıyorum sğlıklı hayırlı 2. evladına gebe kalmanda yakındır inşAllah.

GÖZÜN aydıınn.. çok şükür. Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin inşAllah.:16::16::16:

Pasiii canım benimmm çok geçmiş olsun evet sağlıklı değildi demek ki gebelik hayırlısıyla inşAllah bende çok inanıyorum sğlıklı hayırlı 2. evladına gebe kalmanda yakındır inşAllah.

Teşekkür ederim canım hayırlısı inşallah daha kanamam başlamadı doktor Perşembe testi tekrarla dedi ama bilmiyorum ne yapsam
Sen nasılsın nasıl gidiyor cinsiyet belli oldumu isim düşündünüzmü Rabbim sağlıkla tamamlasın inşallah canım

Back
X