Bu sayfa senin için BEBEĞİM....

sonnurcum çok geçmiş olsun canım diş ağrısı zor ama tedavini olmuşsun kalmamıştır sıkıntın..
paşa nasıl hareketlimi inan karnında nasılsa çıkıncada öyle oluyor..
anneciğin nasıl sağlığı yerindedir inşallah....

kızlar bir haberde benden
benide bir mucize bulldu bu ay hamile kaldım ancak kimsayal gebelik oluyor değerim düşmeye başladı..
eşimle hem çok şaşırdık hem çok sevindik ama kısmet değilmiş sonu gelmedi..
ama inanıyorumki en hayırlı zamanda en sağlıklısı tekrar olacak..
denizime gelince iyi çok şükür evde koşu koşuyor..
dolap çekmece ne varsa karmakarışık .
olmadık yerlerden olmadık şeyler çıkıyor kirli sepetinden ev telefonu buzdolabından oyuncak çorap çekmecesinden kirli çamaşır gibi..
karınca gibi sürekli biryelere birşeyler taşıyor..sağlığı yerinde olsunda gerisi boş diyorum bende...
işte benden son durumlaR böyle artık telim geldi uğrarım sık sık..
herkese kocaman sevgiler...
hoşçakalın....

ÇOOOK TESEKKÜR EDİYORUMM PASİMMM HOSGELDİNN ÖZLETTİN GERÇEKTEN KENDİNİİİ
BENİM PASA ÖYLE AMAN AMAN ASIRI DARBELER GÖSTERMEDİ DAHA ASLINDA ÖNCELERİ DAHA ÇOK HAREKETLİYDİ AMA ARTIK YAVASLADI SANIRIM ÇOK SAKİN BİR BEBK OLACAK :)
ALLAHIN İSİNE BAK CNM YAA KENDİLİĞİNDEN NASIL GELİYOR DÜSÜNMEYİNCE HAYIRLISI OLSUN HAKKINIZDA... ÖPÜYORUM DENİZİMİ YARAMAZLIKLARA DEVAMM :))

sonunda sende hamileler kervanına katıldın Nazcım Allah hayırlısyla tamamlamayı nasip etsin tatlım gözünüz aydın :nazar::nazar:

nazzzzz :52::52::52:
senaydan aldım haberıı cok sevındım cokkkk
degerınde super artmıs artık hep guzel dusun
saglıkla gelecek ınsallah annesı :nazar:
allah tamamına erdırsın canım..

Bu arada 16 mayısta kızımla kavustuk bızde cok sukur :nazar:
cımcımemle sızı opuoruz teyzelerı :16:

deryoss sizişnde gözünüz aydın meleğin nasıl çok sevindim kurtuldun sende darısı basımıza insallah :)
nasıl heyecanlı mı

naaaazzzzzzzzzzzzzzzzz inanmıyorummmmmmmmmm süper bir haber buuuu çok sevindim tatlım yaaa
sakın olumsuz düşünme daha çok yeni bebeğin yeni tutunuyo sana annesi bol bol dinlen kanama için iğne falan kullan yat kalkma ayyy valla içim pır pır etti bak tüp tüp dedin gördünmü geldi kuzucuğun
inşallah sağlıkla devamı gelir kuzum dualarımdasın

deryoşum beni sormuşsun benim maraton başladı ali eymenim ve serram eve çıktı 5 gündür feleğimi şaşırttılar ölüyom yorgunluktan uykusuzluktan:) dikişlerimin sancısını unutturdular sağolsunlar.. tuncay efem hala küvezde dün çıkacaktı eve aslında ama birden ateşi yükselmiş kanda enfeksiyon çıkmış antibiyotik tedavsine başlandı sanırım bi süre daha kalacak benim kuşum::((( sen nasılsın metuş nasıl maşallah büyüdünüz ya:nazar:

birselcim canım hadi hayırlı olsun prensesin sağlıkla dünyaya gelsin inşallah aman dikkat et tansiyona canm yediklerine dikkat et onlarda etkiliyor mümkün olduğunca ayaklarını havaya kaldırıp dinlen canm hayırla kurtulursun sende inş. çok öptüm canm
edıyorum dikkat yarın yenıden 2 dr goruncem bakalım ne diyecekler gerekirse işi erkn bırakırım
sarımsakla cozmüş durumdayım tansıyonu günde 1 diş sarımsak yutuyorum baya düşürüyor faydası oluyor aklınızda olsun kızlar
ileride belkı yararı olur .
gözün aydın serranda gelmış darısı efecige inşallah
çok dinlendik meliscim kolturma zamanı :)
Birselcim aman dikkat et gebelikte tansiyon çok önemli benimkide aksine biraz düşük oluyor.. kızında size uğur getirir umarım :)

hele bugün çektiğim diş ağrısı bitirdi beni vallahi çok zormuş gebelikte diş ağrısı minoset plas içtim ama hata etmişim zatende hiçç etkisi olmadı meğer dişim içten çok fazla çürümüşş maalesef bugün dişçiye gidip anestei aldım kanal tedavisini yaptırdım rahatladım çok şükürr

ahh Melisimm başladı demek maraton :) olsun ama meleklerin artık seninle allah yardımcınız olsun kolay gelsin öpüyorum seni ve meleklerinii
amın canım sağol
geçmiş olsun sanada
naptınız isim falan düşünüyomusunuz?
nilay maşallah sende sünnet ettirmişsin allah sağlıklı uzun ömürler versin oğluna...

birsel canım seninde kızın oluyormuş sağlıkla kucakla inşallah....

behiye sen nasılsın canım sende nasıl son durumlar cinsiyeti belli oldumu telden girdiğim için kimsenin takvimini ve kaçıncı haftada olduğunu göremiyorum...
amın pasicim amin saol inşallah seninde denizciğe kardeş bir kızın olur
benide bir mucize bulldu bu ay hamile kaldım ancak kimsayal gebelik oluyor değerim düşmeye başladı..
olmadık yerlerden olmadık şeyler çıkıyor kirli sepetinden ev telefonu buzdolabından oyuncak çorap çekmecesinden kirli çamaşır gibi..
karınca gibi sürekli biryelere birşeyler taşıyor..sağlığı yerinde olsunda gerisi boş diyorum bende...
hoşçakalın....
maşallah maşallah hadı bakalım devamı gelsin güzel haberlerini beklıyoruz
denizide ıssır annesı bızım için o poposundan

gözün aydın nazcım süper bır haber bu maşallah
bizde tüp için son ayda hamıle kaldım martta başlıcaktım tedavıye şubatta kaldım :)
maşallah sana ve bebişine dualar et bol bol kendin ve bebişin için inşallah saglıkla gebelıgın sürer
darısı halecimle baharımıza inşallah

ne güzel haberler aldım maşallah yaaa :) devamı gelsin inş.

tabrik ederim
değerin artmış:nazar: Allah tamamına erdirsin
çok sevindim senin adına :16:
biliyorsundur seni ateş ölçmeden tanıyorum. çok büyük bir mucize ve herkese umut olabilecek bir durum yaşıyorsun. :46:

Nazzzz canım çok güzel haber Rabbim sağlıkla tamamlayıp kucağına almayı nasip etsin
Sana sağlıklı bir gebelik diliyorum canım

nazzzzz :52::52::52:
senaydan aldım haberıı cok sevındım cokkkk
degerınde super artmıs artık hep guzel dusun
saglıkla gelecek ınsallah annesı :nazar:
allah tamamına erdırsın canım..

Bu arada 16 mayısta kızımla kavustuk bızde cok sukur :nazar:
cımcımemle sızı opuoruz teyzelerı :16:

GÖZÜN aydıınn.. çok şükür. Allah sağlıkla kucağına almayı kısmet etsin inşAllah.:16::16::16:

Pasiii canım benimmm çok geçmiş olsun evet sağlıklı değildi demek ki gebelik hayırlısıyla inşAllah bende çok inanıyorum sğlıklı hayırlı 2. evladına gebe kalmanda yakındır inşAllah.

BENİM PASA ÖYLE AMAN AMAN ASIRI DARBELER GÖSTERMEDİ DAHA ASLINDA ÖNCELERİ DAHA ÇOK HAREKETLİYDİ AMA ARTIK YAVASLADI SANIRIM ÇOK SAKİN BİR BEBK OLACAK :)
ALLAHIN İSİNE BAK CNM YAA KENDİLİĞİNDEN NASIL GELİYOR DÜSÜNMEYİNCE HAYIRLISI OLSUN HAKKINIZDA... ÖPÜYORUM DENİZİMİ YARAMAZLIKLARA DEVAMM :))

sonunda sende hamileler kervanına katıldın Nazcım Allah hayırlısyla tamamlamayı nasip etsin tatlım gözünüz aydın :nazar::nazar:

deryoss sizişnde gözünüz aydın meleğin nasıl çok sevindim kurtuldun sende darısı basımıza insallah :)
nasıl heyecanlı mı

edıyorum dikkat yarın yenıden 2 dr goruncem bakalım ne diyecekler gerekirse işi erkn bırakırım
sarımsakla cozmüş durumdayım tansıyonu günde 1 diş sarımsak yutuyorum baya düşürüyor faydası oluyor aklınızda olsun kızlar

amın canım sağol
geçmiş olsun sanada

bizde tüp için son ayda hamıle kaldım martta başlıcaktım tedavıye şubatta kaldım :)
maşallah sana ve bebişine dualar et bol bol kendin ve bebişin için inşallah saglıkla gebelıgın sürer

hepinize çok ama çok teşekkür ederim kızlar...inş devamı gelir bebegım bırakmaz beni:34:
bebiş bekleyen herkese rabbim hemencecik gönderir inş...

sonnurcum çok geçmiş olsun canım diş ağrısı zor ama tedavini olmuşsun kalmamıştır sıkıntın..
paşa nasıl hareketlimi inan karnında nasılsa çıkıncada öyle oluyor..
anneciğin nasıl sağlığı yerindedir inşallah....

canım arkadaşım Annemin durumunu sormuşsun çok teşekkürlerrr
Annecim şimdilik yakınımda İStanbulda söylemişimdir.. gidip görüyorum gün aşırı hasret gideriyoruz :) iyi gibi ama çok dikkat etmemiz gerekiyor böbrekler neredeyse bitti denecek kadar az çalışıyor :( o başımızda olsunda bana yeter şükürler olsun..

hepinize çok ama çok teşekkür ederim kızlar...inş devamı gelir bebegım bırakmaz beni:34:
bebiş bekleyen herkese rabbim hemencecik gönderir inş...

sakın olumsuz düşünme cnm gerçi ilk başlarda çok tedirgin olacaksın illaki :) ama sen yinede güzel düşünn
ne güzel çok az kişi kaldı artık neredeyse bitti gibi Bahar ve Oli dende hayırlı haberler gelir inş..
gebeliğimi ilk öğrendiğim gün geldi aklıma Canım arkadaşım Hülyamın ısrarıyla test yapmıştım iyikide onu dinlemişim :) şükürler olsun bu günümüze tadını çıkar

amın canım sağol
geçmiş olsun sanada

çok sağol cnm ya yaa şu sıralar isim telaşındayız :) Çok seçenek var eşimle karar vermeye çalışıyoruz.. Salih isminde karar kılabiliriz belki.. siz ne düşünüyorsunuz kız isminde seçenek baya çok

sakın olumsuz düşünme cnm gerçi ilk başlarda çok tedirgin olacaksın illaki :) ama sen yinede güzel düşünn
ne güzel çok az kişi kaldı artık neredeyse bitti gibi Bahar ve Oli dende hayırlı haberler gelir inş..
gebeliğimi ilk öğrendiğim gün geldi aklıma Canım arkadaşım Hülyamın ısrarıyla test yapmıştım iyikide onu dinlemişim :) şükürler olsun bu günümüze tadını çıkar

çok sağol cnm ya yaa şu sıralar isim telaşındayız :) Çok seçenek var eşimle karar vermeye çalışıyoruz.. Salih isminde karar kılabiliriz belki.. siz ne düşünüyorsunuz kız isminde seçenek baya çok

:) biz ayşe kesin koyacağız (annemizin ismi)
seçeneklerse:
ayşem
ayşe naz
ayşe ada
ayşe berra
ayşe başak
(öneri ve yoruma açığız)
aslında erkek ismide çok sonicim dini çok güzel isimlerde var. görümcemle ablamınki erkekde düşünülen isimleri yazayım çogu kuranda geçiyor sure yada ayet
tarık,furkan,erkan,taha,cihan,kerem,cihat,
yiğit,ege... cok isim var istersen detaylı araştır. hatta banada öner kız ismi :16:

AMİN AMİN İNŞ.
evet herkes daldı kendine olsun iyi olunsunda yıne arada gelınıyor bak :)
metuş nasıl kuzucuk
melisle konustum aliş çıkmış hastaneden ama serra ve tuncay efe kalıyor teker teker vercek dr dedı
belli kıloya ulaşmaları beklenıyormuş. rahatsızlıklarının oldugunu söyledi ama annelik gölgeliyor sanırım çok güçlü ve keyifliydi sesi :)

naaaazzzzzzzzzzzzzzzzz inanmıyorummmmmmmmmm süper bir haber buuuu çok sevindim tatlım yaaa
sakın olumsuz düşünme daha çok yeni bebeğin yeni tutunuyo sana annesi bol bol dinlen kanama için iğne falan kullan yat kalkma ayyy valla içim pır pır etti bak tüp tüp dedin gördünmü geldi kuzucuğun
inşallah sağlıkla devamı gelir kuzum dualarımdasın

deryoşum beni sormuşsun benim maraton başladı ali eymenim ve serram eve çıktı 5 gündür feleğimi şaşırttılar ölüyom yorgunluktan uykusuzluktan:) dikişlerimin sancısını unutturdular sağolsunlar.. tuncay efem hala küvezde dün çıkacaktı eve aslında ama birden ateşi yükselmiş kanda enfeksiyon çıkmış antibiyotik tedavsine başlandı sanırım bi süre daha kalacak benim kuşum::((( sen nasılsın metuş nasıl maşallah büyüdünüz ya:nazar:

birselcim canım hadi hayırlı olsun prensesin sağlıkla dünyaya gelsin inşallah aman dikkat et tansiyona canm yediklerine dikkat et onlarda etkiliyor mümkün olduğunca ayaklarını havaya kaldırıp dinlen canm hayırla kurtulursun sende inş. çok öptüm canm
canıııııımm çok sevindim gözün aydın
Tuncay efen de gelecek hiç merek etme
yorucudur eminimki ben bir taneyle baş edemiyorum maşallah sizee
özledim uleeynn siziii

deryoşummmm maşallah tunacığa sünnet olmuş delikanlı olmuş...biz sünnet ettirmedik kaldı aslında istiyordum bir yaşa kadar kısmet olmadı belki ay sonu kontrolünde konuşuruz doktorla bu durumu
sen nasılsın nasıl gidiyor annelik...

hoşçakalın....
passssssiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm canııııııııııımmmmmmmmmmm nasılsın nerelerdesinnnn çok özledim yaa koyverdiniz gittiniz
ben de girmiyorum artık topiğe bi bakayım melis napmış dedim sizi gördüm
canım inanmıyorum yaa ALlah sağlıkla hayırla versin kardeşi inşallah ama hayat mucizelerle dolu ve ol deyince oluyor işte
metum da iyi 4 aylık olduk bile sünnetten de kutuldum nasıl bir yük kalktı üstümden anlatamam
ama hala gazımız bitmedi sabırla bekliyorum dün o ağladı ben ağladım
ama alıştık birbirimize ,artık sohbet bile ediyor bizimle aaauuuu oooo aguuuuuuuuuuu şeklinde
öletme kendini

DERYOŞŞŞŞ Ela kız ansıl geçmiş olsun canım ALlah sağlıkla büyütmeyi nasıp etsinn
NAZZ tebrik ederim nasıl güzel bir haber
kucağında görr
Bahar ve oliii size sesleniyorumm özlendiniz
bir ses verin iyiyiz deyin sanırım o kadarlık hukukumuz varr:50:

Bİrselim ne yapıyorsun fıstık
isim demişsin al sana isim Umay benım çok beğendiğim bir isimdir
öpüyorum

nasıl heyecanlı mı

tatlım sagol darısı basına ınsallah.
Melegım oyle tatlıkı rabbım herkese yasatsın bu duyguyu tarıfı yok
heyecan ne kelıme gozgoze geldııgımız her an kalbım yerınden cıkıyor
allah bıze bagıslasın uzun saglıklı omurler versın kuzularımıza :nazar:

canıııııımm çok sevindim gözün aydın
Tuncay efen de gelecek hiç merek etme
yorucudur eminimki ben bir taneyle baş edemiyorum maşallah sizee
özledim uleeynn siziii

passssssiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm canııııııııııımmmmmmmmmmm nasılsın nerelerdesinnnn çok özledim yaa koyverdiniz gittiniz
ben de girmiyorum artık topiğe bi bakayım melis napmış dedim sizi gördüm
canım inanmıyorum yaa ALlah sağlıkla hayırla versin kardeşi inşallah ama hayat mucizelerle dolu ve ol deyince oluyor işte
metum da iyi 4 aylık olduk bile sünnetten de kutuldum nasıl bir yük kalktı üstümden anlatamam
ama hala gazımız bitmedi sabırla bekliyorum dün o ağladı ben ağladım
ama alıştık birbirimize ,artık sohbet bile ediyor bizimle aaauuuu oooo aguuuuuuuuuuu şeklinde
öletme kendini

DERYOŞŞŞŞ Ela kız ansıl geçmiş olsun canım ALlah sağlıkla büyütmeyi nasıp etsinn
NAZZ tebrik ederim nasıl güzel bir haber
kucağında görr
Bahar ve oliii size sesleniyorumm özlendiniz
bir ses verin iyiyiz deyin sanırım o kadarlık hukukumuz varr:50:

deryosummmm massallah metusuna ya yerım ben onun agularını
ne kdr sevımlu kımbılırr ah bızde gelelım o gunlere
Ela kızım ıyı teyzesı sukur uzmuyo bızı 8 gunluk olduk bıle :nazar:
sankı 8 yıldır hayatımdaymıs gıbı nasılda alısmısım varlıgına :16:
bu arada ısmımız son anda Ela Aybige oldu :nazar:

:) biz ayşe kesin koyacağız (annemizin ismi)
seçeneklerse:
ayşem
ayşe naz
ayşe ada
ayşe berra
ayşe başak
(öneri ve yoruma açığız)
aslında erkek ismide çok sonicim dini çok güzel isimlerde var. görümcemle ablamınki erkekde düşünülen isimleri yazayım çogu kuranda geçiyor sure yada ayet
tarık,furkan,erkan,taha,cihan,kerem,cihat,
yiğit,ege... cok isim var istersen detaylı araştır. hatta banada öner kız ismi :16:

Ayşe çok güzel bir isim tek başınada güzel bence ;)
içlerinden taha yı beğendim bir tek tuğra da düşündük bi ara haklısın isim çok tuğrul :) heh sanada buldum tuğçe :1: doğuma daha çok var kararlaştırırz heralde :)

tatlım sagol darısı basına ınsallah.
Melegım oyle tatlıkı rabbım herkese yasatsın bu duyguyu tarıfı yok
heyecan ne kelıme gozgoze geldııgımız her an kalbım yerınden cıkıyor
allah bıze bagıslasın uzun saglıklı omurler versın kuzularımıza :nazar:

Süpersinizz maşalllahhhhh :nazar: Rabbim ömrünü hayırlı etsin sağlıkla büyüsün inşallah

deryosummmm massallah metusuna ya yerım ben onun agularını
ne kdr sevımlu kımbılırr ah bızde gelelım o gunlere
Ela kızım ıyı teyzesı sukur uzmuyo bızı 8 gunluk olduk bıle :nazar:
sankı 8 yıldır hayatımdaymıs gıbı nasılda alısmısım varlıgına :16:
bu arada ısmımız son anda Ela Aybige oldu :nazar:

:nazar::nazar::nazar:adıyla yaşasınn:nazar::nazar:
foto istiyorum hemeeeeeeeenn

Selammm kızlar moralim çok bozuk
Kanamam başlamayınca bugün tekrar kan testi yaptırdım ve değer tekrar yükselmeye başlamış doktor 2 günde bir test yaptır 1500 olunca bakıcaz dedi bende dış gebelik olabilirmi dedim şuan için birşey söylemek yanlış dedi çok korkuyorum dua edin bana olurmu

hülya canım seninde kızçeler geliyormuş maşallah onlara sağlıkla doğsunlar varmı sıkıntın en son tansiyon düşüklüğü yaşıyordun inşallah normale dönmüştür..

Canım sağol şimdi iyim cok şükür.benım 16 haftalıkken kanamam olmuştu o gün bu gundür annemde yatıyorum.burda ınternette yok komşudan yazıyorum..
sanada ne diyim bilemedim canım inşallah yoktur düşündüğün gibi birşey

Son düzenleme:
Canım arkadaşlarım benim sizi çok özledim:16::16::16::16:
Naz tebrik ederim canım :46::46::46::46::46:
herşey Rabbimin elinde kim ne derse desin o istedikten sonra herşey olur.sebebler biz insanoğlunu kandırmak için var.
Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu.
soni melis deryoş orlic yokh unuttuklarım:54::54::54::54::54::54::54::54:

he kızlar bu arada kızımın birinin ismi
ayşe zehra olucak inşallah ama diğeri hala isimsiz:1:yardımcı olursanız sevinirim
orlic adaşmı oluyorlar ne:34::34::34:

Selammm kızlar moralim çok bozuk
Kanamam başlamayınca bugün tekrar kan testi yaptırdım ve değer tekrar yükselmeye başlamış doktor 2 günde bir test yaptır 1500 olunca bakıcaz dedi bende dış gebelik olabilirmi dedim şuan için birşey söylemek yanlış dedi çok korkuyorum dua edin bana olurmu

canım sanmam yoktur umarım yaa inşallah sağlıklı bir gebelik geçirirsin

Hülyaaa tatlım nasılsın hoşgeldinn kaçak seni evine dön artık :1: özledim yaa

Ayşe Zehra çok beğendim isimlerini :nazar: diğerinede Fatma Zehra koy :) benim bi arkadaşın ismi hoş bence ;) ben sana bi ara seçenek sunarım kız isimlerini cnm yazıcam buraya birselde fikir edinir

Hülyaaa tatlım nasılsın hoşgeldinn kaçak seni evine dön artık :1: özledim yaa

Ayşe Zehra çok beğendim isimlerini :nazar: diğerinede Fatma Zehra koy :) benim bi arkadaşın ismi hoş bence ;) ben sana bi ara seçenek sunarım kız isimlerini cnm yazıcam buraya birselde fikir edinir

yok dönemem burası iyi:34::34:ben bebişlerimi alır kucağıma giderim artık.iğnem var her hafta iğne oluyorum ve benım evımde ust katta asansörüm yok her hafta cıkmak zor olur o yusden butda kaldım malesef..
fatma zehra koyamam en uyuz görümcemin ismi:1::1::1::1::1:
sen nasılsın

Back
X